Eredivisie - souhrn 27. kola: Ajax je znovu blíže k titulu

19.03.2021, 21:55, aktualizováno 21.03.2021, 21:54
Komentáře a souhrny
Brian Brobbey (© AFP)
Ajax se hodně rychle blíží k obhajobě titulu, v dalším utkání doma neměl problémy s Den Haagem. Alkmaar porazil PSV a bodově se s ním srovnal, boj o druhé a třetí místo bude ještě napínavý. Feyenoord Rotterdam nečekaně zakopl doma s posledním Emmenem. Kvůli gólu z penalty přišel o jednobrankový náskok.

AFC Ajax - ADO Den Haag 5:0

21.03.2021 20:00

Góly: 11. Devyne Rensch, 21. Brian Brobbey, 32. Edson Álvarez, 44. Dušan Tadić, 50. Davy Klaassen

Ajax se musel těsně před utkáním vypořádat s jednou velkou nepříjemností, kromě Noussaira Mazraouie, Jurriëna Timbera a Andrého Onany se musel na poslední chvíli obejít bez jedné z hlavních útočných hrozeb Sébastiena Hallera, kterému vyšel pozitivní test na onemocnění COVID-19. Ani tahle skutečnost však vedoucí tým tabulky nezastavila před hladkou výhrou nad Den Haagem.

Domácí chtěli před následující reprezentační přestávkou, které se pravděpodobně nezúčastní právě útočník Pobřeží slonoviny, potvrdit své suverénní první místo v Eredivisie a zároveň zakončit své hodně povedené působení po Novém roce. A v souboji s nyní posledním celkem tabulky neměli větší potíže. Pětigólový skalp je vlastně tím nejlepším možným argumentem.

Svěřenci trenéra Erika ten Haga přitom nepotřebovali předvést nějaký výkon na mezi svých sil, aby svého soupeře přehráli. Stačilo jim být především produktivní. A byť ve 4. minutě ještě Klaassen se svou levačkou neuspěl a do poloprázdné brány se z ne úplně lehké pozice prostě netrefil, v 11. minutě už zamířil přesně z hranice šestnáctky nikým nehlídaný Rensch.

Že by se nějak výrazně radoval ve 21. minutě ze vstřelené branky Brobbey, to se říci určitě nedá. Ajax zase ukázal na hrací ploše svou dominanci, Gravenberch přihrál do pokutového území míč na Klaassena, ten ho okamžitě narazil nablízko Renschovi, který ho ještě poslal na lépe postaveného spoluhráče, jenž pohotově a nekompromisně zacílil pod soupeřovo břevno.

Do přestávky mužstvo kouče Ruuda Brooda inkasovalo ještě dvakrát. Ve 32. minutě si totiž neporadilo se závarem ve vlastním vápně, zakončení Klaassena z blízkosti vyblokoval bránící Pinas pouze k Edsonovi Álvarezovi, od něhož se balón dostal za brankovou čáru. A ve 44. minutě rozvlnil síť rovněž Tadič poté, co mu Brobbey přenechal chytře nahrávku od Rensche.

Ani ve druhém dějství se fotbalisté ADO na nějaký odpor nezmohli. Všichni účastníci tohoto klání, a to včetně amsterdamského výběru, spíše vyhlíželi závěrečný hvizd sudího Lindhouta, který byl na dva týdny tím posledním v nizozemské nejvyšší soutěži. Do té chvíle se stačili de Godenzonen prosadit střelecky ještě popáté, Klaassen hlavou zužitkoval centr Davida Nerese.

Den Haag se za celých devadesát minut do žádné větší příležitosti v podstatě nepropracoval. Bude muset přes následující delší pauzou zpytovat svědomí a dostat se do optimální pohody před závěrečnou pasáží této sezóny, která rozhodne o jeho udržení se či sestupu. Aktuálně má na svém kontě shodný počet bodů jako předposlední Emmen, akorát disponuje horším skóre.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Sparta Rotterdam 1:1

21.03.2021 16:45

Góly: 90+3. Rai Vloet - 58. Lennart Thy

Sobotní duel mezi Heraclesem a Spartou přinesl podle očekávání velmi vyrovnaný průběh a svého vítěze nakonec neměl. Za mírného favorita byl považován domácí celek, nicméně po konci utkání mohl být rád, že vybojoval alespoň bod za remízu 1:1. Celek z Almela totiž prohrával po necelé hodině hry a vyrovnávací gól vsítil až ve třetí minutě nastavení. V Eredivisii zůstává na deváté pozici se šestatřiceti body.

Rotterdamský celek znovu předvedl zodpovědný defenzívní výkon, svou šňůru bez porážky momentálně protáhl na čtyři utkání v řadě. Avšak inkasovaná branka v poslední možnou chvíli ji určitě mrzí, neboť naprosto stejným způsobem přišla o výhru také začátkem března v Emmenu. V tabulce se nachází na dvanáctém místě s jednatřiceti body, a i když je od sestupového pásma vzdálena na devět bodů, tak definitivní jistotu záchrany ještě nemá.

Toto utkání mnoho vyložených možností nepřineslo. Sparta sice o něco méně držela míč, na druhou stranu si vytvořila více střeleckých pokusů a soupeři dovolila jedinou ránu mezi tři tyče, která k její smůle hned skončila v síti. První poločas se nejčastěji odehrával v blízkosti půlící čáry, největší možnost byla k vidění ve 27. minutě. Po přesně načasované přihrávce napřáhl z hranice šestnáctky Auassar a s parádním zákrokem se vytáhl brankář Blaswich.

Po změně stran se nic zásadního neměnilo, ale hosté dokázali skvěle prorazit v 58. minutě. Po přímém volném kopu téměř z poloviny hřiště sklepl míč hlavou před sebe mladíček Burger a v brankovém území našel německého kanomýra Lennarta Thye, jenž ve skluzu nekompromisně zavěsil přímo pod břevno.

Heracles ve zbývajícím průběhu marně dobývalo defenzívu svého rivala a zdálo se, že se na srovnání stavu nezmůže, kýžené trefy se však přeci jen dočkalo. Těsně před koncem nastaveného času předvedl katastrofální zpětnou hlavičku belgický obránce Heylen a nechtěně uvolnil do vyložené příležitosti Raie Vloeta, jehož nechytatelný razantní projektil zapadl přesně do pravé šibenice.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Willem II 0:0

21.03.2021 14:30

Góly: -

Vitesse nepotvrdilo skvělou formu z poslední doby a tentokráte jen bez branek remizovalo s houževnatým Willemem, který se snaží za každou cenu zachránit. Domácí výběr zůstává po této nečekané ztrátě na čtvrtém místě tabulky s dvaapadesáti body a za druhým Vitesse i třetím PSV momentálně zaostává o tři body. Celek z Tilburgu neprohrál v nejvyšší nizozemské soutěži již popáté za sebou a po delší době opustil sestupové pozice.

Hosté totiž v předchozích pěti případech vybojovali velmi solidních devět bodů a prozatím se posunuli na patnácté místo s dvaadvaceti body o skóre před šestnáctou barážovou příčku Venla. Svěřenci trenéra Thomase Letsche sice drželi balón téměř ze sedmdesáti procent a vytvořili si i mnohem více střeleckých pokusů, ovšem mezi tři tyče zamířili pouze čtyřikrát a na vynikajícího brankáře Muriče ani jednou nevyzráli.

Úvodní poločas toho příliš zajímavého nepřinesl a oba gólmani neřešili mnoho složitých situací, na konto si pouze připsali snadné zákroky po střelách z větší vzdálenosti. Obrázek hry se příliš neměnil ani ve druhém dějství, klub z Arnhemu přitlačil až v závěrečných pětadvaceti minutách. Do vedení se mohl dostat v 69. minutě, kdy z přímého volného kopu z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl šestadvacetiletý marocký záložník Tannane.

Ten sice dobře mířil k levé tyči, ale nakonec ji minul o několik decimetrů. Za další čtyři minuty naopak mohl na druhé straně udeřit Owusu, ale i jemu chybělo potřebné štěstí a pravou konstrukci netrefil zhruba o půl metru. Ve zbývajícím průběhu se oba celky především soustředily na pozornou defenzívu a žádná gólová možnost se neurodila. Vitesse po reprezentační pauze zavítá na půdu Twente, Willem se pokusí vyzrát na nesmírně silný Alkmaar.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - PSV Eindhoven 2:0

21.03.2021 14:30

Góly: 4. Jesper Karlsson, 68. Teun Koopmeiners

Hráči Alkmaaru potvrdili vynikající formu z poslední doby a nyní si vyšlápli na velkého konkurenta z Eindhovenu, kterého přehráli po výsledku 2:0. V předchozích sedmi ligových duelech tak zvítězili šestkrát ze sedmi případů. V tabulce sice zůstávají na třetím místě s pětapadesáti body, ale za svým nedělním rivalem zaostávají už jen vinou horšího skóre. Hosté naopak nevyhráli podruhé za sebou a titul je tak zřejmě ztracen.

Svěřenci trenéra Rogera Schmidta si určitě brousili zuby na ligový primát, ten totiž naposledy získali před třemi lety. A ani nyní to nevypadá, že by suverénní Ajax sesadili z trůnu, jelikož na něj ztrácejí osm bodů a amsterdamský gigant k tomu disponuje hned dvěma duely k dobru. AZ porazilo PSV již počtvrté v řadě a je nad slunce jasné, že po reprezentační přestávce se strhne tuhý boj o nesmírně důležité druhé místo zaručující kvalifikaci Ligy mistrů.

Tým vedený koučem Pascalem Jansenem prožil naprosto fantastický vstup do tohoto nedělního šlágru 27. kola a už po necelých čtyřech odehraných minutách šel do vedení. Po krásné přízemní kombinaci se zjevil na levé straně Jesper Karlsson, v pokutovém území protivníka si navedl míč do výhodnější palebné pozice a pak se nezištnou střelou trefil přímo do bližšího spodního růžku, brankář Mvogo se na balón pouze díval.

Hosté od tohoto okamžiku zákonitě přidali a ani ne o sedm minut později mohli srovnat krok. Hvězdný německý záložník Götze se zjevil ve velmi slibné pozici a chytře střílel k pravé tyči, jenže s vynikajícím zákrokem přispěchal gólman Bizot a balón odvrátil na rohový kop. PSV v žádném případě nepolevovalo ani v následujícím průběhu a síť se mu povedlo rozvlnit po necelých pětadvaceti odehraných minutách.

Na střílený centr z pravé strany pokutového území si naskočil Dumfries a hlavou zblízka zavěsil přímo pod břevno, ale jeho gól nakonec neplatil kvůli zřetelnému ofsajdu. V samém závěru úvodního dějství předvedl úchvatné sólo přes dva protihráče Malen, nicméně ve finální fázi si vylámal zuby na fantastickém Bizotovi, který opět výrazně podržel svůj výběr.

AZ si po změně stran hlídalo těsný náskok a pojistit ho dokázalo v 68. minutě. Nahrávku od aktivního Karlssona převzal Teun Koopmeiners a jako správný kapitán se postaral o výtečnou ránu z dobrých pětadvaceti metrů, na kterou plachtící Mvogo nemohl dosáhnout. Zhruba pět minut před závěrečným hvizdem mohl přidat dokonce třetí branku AZ Stengs, ovšem na bravurního Mvoga si nepřišel a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - VVV Venlo 2:1

21.03.2021 12:15

Góly: 66. Slobodan Tedić, 79. Thomas Lam (pen.) - 69. Roy Gelmi

V souboji dvou trápících se týmů nakonec bylo o něco úspěšnější Zwolle, které po velmi vyrovnaném průběhu přehrálo konkurenční Venlo po výsledku 2:1. Díky tomuto nesmírně cennému tříbodovému zisku se vrátilo na třináctou pozici s devětadvaceti body a udělalo důležitý krok k vytoužené záchraně. Naopak VVV nebodovalo v Eredivisii poosmé v řadě a je stále patnácté s dvaadvaceti body, navíc ho velmi záhy může předskočit konkurenční Willem.

Celek z Tilburgu totiž disponuje utkáním k dobru s Vitesse, a pokud s ním dokáže bodovat, tak se Venlo propadne na šestnáctou barážovou příčku. Tento zápas začal zostra a první větší možnost se urodila již po necelých dvou minutách, kdy Vito van Crooij napřáhl ze střední vzdálenosti a skvělý zákrok musel vytáhnout brankář Mous. PEC se postupem času začalo osmělovat a poprvé zahrozilo v polovině úvodního dějství.

Misidjan si totiž udělal dostatek prostoru ke střele a mířil do pravého spodního růžku, avšak vynikajícím zákrokem se tentokráte blýskl gólman Kirschbaum. Za další dvě minuty byl poprvé vidět suverénně nejlepší střelec nizozemské nejvyšší soutěže Giakoumakis, ale hlavičkový pokus se mu vůbec nepovedl. Necelých deset minut před přestávkou výrazně podržel svůj celek Kirschbaum, jelikož si poradil s nebezpečnou ranou aktivního Misidjana.

Druhý poločas zprvu probíhal spíše v opatrnějším duchu, Zwolle však z ničeho nic udeřilo v 66. minutě. Po parádním centru z pravého křídla hlavičkoval směrem dopředu Thomas Lam a našel nabíhajícího Slobodana Tediće, jenž taktéž hlavou chytře přehodil marně se natahujícího hostujícího strážce. Nicméně VVV na sebe nenechalo čekat s odpovědí příliš dlouho a ani ne o tři minuty později srovnalo krok zásluhou Roye Gelmiho.

Šestadvacetiletý švýcarský obránce se po obrovském závaru před brankou protivníka opřel do odraženého balónu a z hranice brankového území ho nechytatelně usměrnil pod břevno. V 75. minutě chtěl domácím vrátit vedení Paal, neboť hlavou orazítkoval levou konstrukci. Rozhodující okamžik tak byl k vidění až za další čtyři minuty. Kum totiž naprosto zbytečně přistrčil ve vlastní šestnáctce Pheraie a rozhodčí Oostrom nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený finský obránce Lam a bez potíží se trefil doprostřed branky.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - FC Groningen 3:1

20.03.2021 21:00

Góly: 5. Thijs Oosting, 15. Thijs Oosting, 86. Sylla Sow - 33. Ahmed El Messaoudi

RKC příliš nezvládlo své poslední tři zápasy, ovšem tentokráte naprosto skvěle vstoupilo do utkání s favorizovaným Groningenem a nakonec ho porazilo o dvě branky po výsledku 3:1. Díky tomuto nesmírně cennému tříbodovému zisku zůstává v tabulce čtrnácté se šestadvaceti body a před šestnáctou barážovou příčkou Willemu II si vytvořilo pětibodový náskok. Hosté naopak neodčinili nečekanou remízu s Emmenem (1:1) a jsou stále šestí s třiačtyřiceti body.

Domácí výběr odstartoval v tomto sobotním duelu tím nejlepším možným způsobem a již po úvodní čtvrthodině vedl o dvě branky. Do vedení se dostal v 5. minutě, kdy při rozehrávce vyrobil obrovskou chybu Itakura a našel jen kopačku Tahiriho. Ten pak kolmicí uvolnil rozběhnutého Thijse Oostinga a teprve dvacetiletý záložník hostující v týmu z Alkmaaru bez potíží zamířil doprostřed branky do protipohybu bezmocného brankáře Padta.

Neuběhlo ani dalších deset minut a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. Oosting tentokráte vybojoval balón na pravém křídle a pronikl zcela sám až do pokutového území protivníka, odkud se chladnokrevně trefil do protějšího spodního růžku. Hosté se postupem času začali dostávat do hry a po necelé půlhodině chtěl snížit Alessio da Cruz, nicméně svým přízemním pokusem o kousek minul levou konstrukci.

Favorit tohoto střetnutí se vrátil do hry o bodový zisk ve 33. minutě. Zpětná přihrávka z pravé strany od Joostena propadla až k zapomenutému Ahmedovi El Messaoudimu, jenž z první z hranice šestnáctky zavěsil přesně do pravé šibenice. Za dalších pět minut mohl dokonce srovnat stav slovenský krajánek Suslov, avšak proti jeho dělovce výborně zakročil gólman Lamprou. Z kraje druhého poločasu se hrálo opatrněji.

V 70. minutě mohl zkompletovat svůj hattrick nezastavitelný Oosting, ovšem jeho pokus směřující doprostřed branky zneškodnil Padt. O čtyři minuty později byl blízko k vyrovnání střídající Slor, ale svou dorážkou pouze orazítkoval levou tyč. Waalwijk se definitivně uklidnil necelých deset minut před závěrečným hvizdem. Střídající Sylla Sow totiž využil parádní práce Bakariho na pravé straně a díky dostatečnému důrazu usměrnil balón z pěti metrů do sítě.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Emmen 1:1

20.03.2021 20:00

Góly: 37. Orkun Kökçü - 79. Michael de Leeuw (pen.)

Podceňovaný Emmen se postaral o další překvapení na nizozemské scéně a tentokráte už popáté za sebou neprohrál, jelikož si odvezl nesmírně cenný bod z Rotterdamu po nerozhodném výsledku 1:1 se silným Feyenoordem. Hosté tak po hodně dlouhé době opustili poslední místo a s patnácti body se dostali o skóre před Den Haag, ovšem k záchraně mají stále poměrně daleko, neboť za šestnáctým Willemem II zaostávají o šest bodů.

Domácí celek nenavázal na poslední dobré výkony s Venlem (6:0) i PSV (1:1) a tentokráte se celkem trápil, vyrovnávací trefu inkasoval zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Vysněné druhé místo zaručující kvalifikaci Ligy mistrů se mu tedy opět vzdálilo, momentálně je pátý o tři body za čtvrtým Vitesse. Jasný outsider začal s velkým nasazením a úvodní možnost si vypracoval po necelých deseti odehraných minutách.

Ze střední distance se totiž opřel do míče Vlak a mířil do levého spodního rohu, ale vynikající zákrok vytáhl brankář Marsman a balón odvrátil do zámezí. Přesně v polovině prvního poločasu mohl otevřít gólový účet tohoto sobotního střetnutí domácí kapitán Sreven Berghuis, který z necelých pětadvaceti metrů pálil těsně nad břevno. Ve 28. minutě vypálil stejný hráč z hranice pokutového území, avšak jeho ránu brilantně zneškodnil gólman Verrips.

Svěřenci trenéra Dicka Advocaata vsítili rozdílovou trefu necelých deset minut před přestávkou. Po zpětné nahrávce od Linssena se turecký mladíček Orkun Kökçü zbavil svého bránícího strážce a z osmnácti metrů se náramně trefil k levé konstrukci, Verrips se stačil pouze ohlédnout. Hosté po změně stran tlačili a snažili se vyrovnat, ovšem nejprve mířil těsně vedle levé tyče Adžić a pak se vytáhl fantastický Marsman proti projektilu Peñy.

Emmen se dočkal zaslouženého gólu v 78. minutě. Geertruida totiž ve vlastní šestnáctce nešťastně přišlápl nohu Cavlana a rozhodčí Blom po zhlédnutí videozáznamu nařídil pokutový kop. K němu se postavil tradiční exekutor Michael de Leeuw a bez větších potíží se trefil do levého spodního rohu. O osm minut později mohl Feyenoordu vrátit ztracený náskok aktivní Berghuis, jenže z dvaceti metrů minul pravou tyč o několik decimetrů.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - FC Utrecht 0:1

20.03.2021 16:30

Góly: 81. Adrián Dalmau

Utrechtu se aktuálně daří lépe venku než doma. Díky jediné brance Adriána Dalmaua devět minut před koncem urval v Sittardu všechny body a získal na své konto již čtvrté vítězství v řadě na cizím hřišti. Fortuna naopak zaznamenala již třetí porážku z posledních čtyř kol, úspěchu se za toto období dočkala jen před týdnem, to když skolila o dva góly Venlo.

Domácí na tohoto protivníka dlouhodobě neumějí najít správný recept, od roku 2000 s ním prohráli hned v pěti případech a třikrát remizovali a ani na devátý pokus se jim nepovedlo ho přelstít. V pořadí šestá prohra s Domstedelingen za posledních dvacet jedna let pro ně ovšem nepředstavuje žádnou tragédii, co se otázky záchrany týče, která je jejich jasnou prioritou.

Hosté přece jenom působili na hrací ploše nebezpečnějším dojmem, akorát že kýžené odměny se dočkali až v závěrečných pasážích zápasu. Byť Fortunezen drželi o něco více míč na svých kopačkách, střelecky byli skoro dvakrát méně aktivní. Jako první zahrozil Kerk, jeho pokus ale polapil sittardský gólman Van Osch, a v 11. minutě se Utrecht opětovně ještě neprosadil.

V pohotovosti byl totiž opětovně Van Osch, jenž vychytal střelu Ramselaara, a následně balón směřující do brány po zakončení Kerka zastavil bránící Tirpan. Ve 13. minutě nerozvlnil síť Mahi, který mířil mimo Van Oschův prostor tří tyčí, a tak si Utrecht musel na změnu skóre počkat až do 81. minuty, to když z dorážky zacílil velmi snadno střídající Adrián Dalmau.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Twente 0:0

19.03.2021 20:00

Góly: -

Heerenveen s Twente nesehráli nijak zajímavou podívanou a stejně jako na podzim se v předehrávce 27. kola Eredivisie spolu rozešli smírně bez branek. SC tak v předchozích šesti ligových duelech zvítězilo pouze jednou a v tabulce mu patří desáté místo se čtyřiatřiceti body, k pohárové Evropě se proto znovu nepřiblížilo. Hosté nevyhráli popáté za sebou a dále se jim nedaří, momentálně se nacházejí na osmém místě se sedmatřiceti body.

Tento duel byl ze statistického hlediska naprosto vyrovnaný a dá se říci, že remíza je naprosto zasloužená. Za celých devadesát minut se urodilo jen pět přímých střel mezi tři tyče a míč se velice často nacházel v blízkosti půlícího kruhu. Po úvodní opatrnější půlhodině poprvé zahrozili hosté, kdy se ve velmi nadějné pozici zjevil Narsingh, avšak se zakončením váhal tak dlouho, až byl nakonec zablokován.

Hosté zahodili svou největší příležitost tohoto utkání zhruba deset minut před přestávkou. Po parádním centru z křídla se opřel do balónu teprve jednadvacetiletý Bosch a svou pumelicí orazítkoval pravou konstrukci. Obrázek hry se příliš neměnil ani ve druhém dějství, nicméně tentokráte měli blíže ke skórování domácí. V 61. minutě se poprvé blýskl hostující gólman Drommel, jelikož zlikvidoval prudkou ránu Siema de Jonga.

Ani ne o šest minut později se strážce klubu z Enschede znovu musel vytáhnout, tentokráte zkrotil ve svých rukavicích přízemní střelu směřující do pravého spodního růžku v podání Joeyho Veermana. Pak už se zdálo, že k ničemu nebezpečnému nedojde, jenomže v samém závěru mohl rozhodnout o úspěchu Twente kanonýr Menig.

Ten se dostal k dorážce v brankovém území protivníka, ale svou dorážkou trefil jen bližší tyč a výsledek se proto nezměnil. Heerenveen se po reprezentační přestávce utká s vedoucím Ajaxem, Twente přivítá silné Vitesse.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax26213283:1966
2.PSV Eindhoven27167459:3055
3.AZ Alkmaar27167463:3855
4.SBV Vitesse27164744:2752
5.Feyenoord Rotterdam27139554:2848
6.FC Groningen27127834:3143
7.FC Utrecht261010640:3340
8.FC Twente27910841:3737
9.Heracles Almelo271061131:4036
10.SC Heerenveen27810936:3834
11.Fortuna Sittard271041339:4734
12.Sparta Rotterdam27871237:4231
13.PEC Zwolle276111035:4329
14.RKC Waalwijk27681326:4026
15.Willem II27571531:5622
16.VVV Venlo27641739:7222
17.FC Emmen27291624:5615
18.ADO Den Haag27291621:6015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
afc ajax

Úžasný výsledok... Ešte si večer zastrielame . A bude super. Má to výhody že ten Haller hrá len cez víkendy

Reagovat
AjaxFans

Jsem to cítil v kostech,že Až vyhraje

Reagovat
afc ajax

Ja som vedel že to bude 1X. Ten 2.gól tam parádne trafil.

Reagovat
AjaxFans

Díval ses na cely match?

Reagovat
afc ajax

Od 30.minuty.

Reagovat
AjaxFans

A co říkáš na As Roma?

Reagovat
afc ajax

Ono je to ťažké, je tam 8 naj. tímov možno my máme výhodu že máme náskok v lige a môžme sa na 200% sústrediť NA. EL. Tak snáď to zvládneme..

Reagovat
ladyboy arsenal

AZ celkem v laufu

Reagovat
montaigne33

TITUL je 100% plus by to chtělo vyhrát EL

Reagovat
Pharrell

Finále EL : Ajax-Slavia a nebo i Ajax-Arsenal

To nezní špatně že ne?

Reagovat
jáá

Proti Slávce by to bylo skvělý

Reagovat
Pharrell

Reagovat
afc ajax

Vidím to na domácu oslavu Titulu. proti AZ popr. EMMEN

Reagovat
AjaxFans

Holandani by chtěli slavit proti Feyenoordu

Reagovat
montaigne33

Snad každý příznivec Ajaxu by rád slavil vítězstvím 5:0 nad FR...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele