LaLiga - souhrn 28. kola: Atlético drží náskok

19.03.2021, 22:53, aktualizováno 21.03.2021, 22:55
Komentáře a souhrny
Sergino Dest (© AFP)
Atlético Madrid doma udolalo Alavés a odpovědělo na sobotní úspěch Realu, Barcelona dominovala v San Sebastianu. Seville zachránil bod ve Valladolidu brankář Bounou. Betis prožívá povedené jaro a v předehrávce 28. kola si na své konto připsal další výhru. Sevillský klub dal zapomenout na nezdar v derby a poradil si s Levante.

Real Sociedad - FC Barcelona 1:6

21.03.2021 21:00

Góly: 77. Ander Barrenetxea - 37. Antoine Griezmann, 43. Sergiño Dest, 53. Sergiño Dest, 56. Lionel Messi, 71. Ousmane Dembélé, 89. Lionel Messi

Rozhodně nečekaný výsledek se zrodil na Anoetě v baskickém San Sebastianu. La Real měl být Barceloně důstojnějším soupeřem, ale Katalánci předvedli ofenzivní uragán a nakonec domácí smetli konečným výsledkem 6:1. Po dvou brankách zaznamenali Dest s Messim, po jedné Griezmann a Dembélé. Hra Barcelony snesla to nejpřísnější měřítko a připomněla slavné časy z dob Pepa Guardioly.

Barceloně se proti Realu Sociedad sice daří, ale šestibrankový příděl čekal asi málokdo. Oba celky se po vyřazení z evropských pohárů mohou koncentrovat na domácí soutěž a oba v ní mají jasné cíle - Barcelona zisk titulu, Real Sociedad pokud možno kvalifikaci do Ligy mistrů.

Real Sociedad držel s Barcelonou krok přes půlhodiny a nechybělo moc a v utkání dokonce mohl vést. Klíčový okamžik nastal ve 24. minutě, kdy vpadl do pokutového území Isak, na malém vápně si navedl balón na pravačku a střelou donutil k zákroku ter Stegena. Byla to vyložená šance, které domácí později museli litovat. Katalánci spustili palbu o zhruba třináct minut později. Messi vysunul na křídle Albu, ten zpětnou přihrávkou našel Dembélého a i když proti němu Remiro výtečně zasáhl, s okamžitou dorážkou Griezmanna nemohl nic dělat. Barcelona vedla, ale nemuselo to trvat dlouho. Šanci na reparát dostal Isak, jenomže ani ve své druhé šanci si na ter Stegena nepřišel. Německý brankář byl v začátcích utkání klíčovým mužem. Real Sociedad šance nevyužil a Barcelona trestala. Sergiňo Dest si pohlídal ofsajdovou hranici a po přihrávce Messiho zvyšoval na 2:0.

Svěřenci trenéra Ronalda Koemana neponechali nic náhodě a hned na začátku druhého dějství vstřelili třetí gól, čímž ho prakticky rozhodli. Jordi Alba opět zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče a našel Sergiňa Desta, který bez problému trefil odkrytou klec.

Hra Realu Sociedad byla v troskách a to ještě zdaleka nebylo všechno. V 54. minutě už hosté vedli o čtyři góly, když Busquetsův vynikající pas za obranu zužitkoval skvěle hrající Messi. Kdo následně čekal ze strany hostů výsledkovou údržbu, ten se mýlil. Barcelona svého hostitele vůbec nešetřila a naopak si z něho udělala "trhací kalendář". Dembélému v 68. minutě nebyl uznán gól, ale to ho vůbec nemuselo mrzet. V 71. minutě mu dala obrana Basků tolik prostoru a času, aby po zemi vypálil a stanovil průběžné skóre na 5:0. Trenér Realu Sociedad Imanol Alguacil by si nejspíše přál co nejrychlejší konec, jeho svěřenci si však museli vypít pohár hořkosti až do úplného dna.

Průběžný výsledek 0:5 už byl pro domácí regulérní ostudou. Alespoň čestný úspěch mu dopřál Ander Barrenetxea, který postoupil směrem k pokutovému území a z jeho hranice parádně vypálil k tyči, kam ter Stegen tentokrát nedosáhl. Byl to jediný úspěch, kterého La Real dosáhl. Poslední slovo měla Barcelona, jenž v utkání naprosto dominovala. Minutu před koncem předvedla parádní ťukec na jeden dotek a Lionel Messi svým druhým zásahem v utkání stanovil konečný výsledek 6:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés 1:0

21.03.2021 18:30

Góly: 54. Luis Suárez

Pod tlakem bylo v neděli vpodvečer Atlético Madrid, ale svůj zápas s Deportivem Alavés zvládlo. O vítězství Los Colchoneros rozhodl jedinou brankou nejlepší střelec týmu Luis Suárez. Domácí se museli o výsledek obávat až do závěrečného hvizdu a měli štěstí, protože Joselu čtyři minuty před koncem neproměnil pokutový kop.

V případě neúspěchu Atletům hrozilo, že se Barcelona dotáhne už na rozdíl jediného bodu. Svěřenci Diega Simeoneho vstupovali do zápasu s Alavésem v roli jasného favorita, ovšem soupeř byl též odhodlaný získat potřebné body.

Nebyl to pro Atlético jednoduchý zápas, ale nesl se přesně v jeho duchu. Už ve 14. minutě domácí spílali sudímu Martínezovi, který neodpískal pokutový kop za zcela evidentní Méndezovu ruku. Těžko říci, čím svůj verdikt hlavní arbitr zdůvodnil. Na druhé straně se nebezpečně dostával do koncovky Joselu, ale stoper Stefan Savić ho dobře zablokoval. Těsně před koncem prvního poločasu se snažil o individuální prosazení Luis Suárez. Útočník domácích se prosmýkl mezi obránci a přízemní střelou těsně minul tyčku.

Atlético si muselo počkat na vedoucí trefu do druhého poločasu a v 54. minutě se dočkalo. Trippierův parádní centr tzv. "do kapsy" našel Suáreze a ten poslal Colchoneros do vedení. Domácí byli při chuti a zanedlouho měl obrovskou možnost na navýšení Llorente, jeho střelu Pacheco vytáhl na břevno.

Simeoneho svěřenci pak kontrolovali hru a snažili se dotáhnout těsný výsledek do zdárného konce. Nechybělo však moc a na světe mohla být další ztráta. Stefan Savić si ve vlastním vápně počínal dosti neohrabaně a po kontaktu s Riojou sudí nařídil pokutový kop. Čtyři minuty před koncem měl Alavés ideální možnost vyrovnat. Joselu ale situaci nezvládl, Oblak správně vystihl směr a stal se hrdinou utkání.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Granada CF 2:1

21.03.2021 16:15

Góly: 4. Daniel Wass, 66. Álex Blanco - 90. Roberto Soldado

Valencia se sice musela chvíli o své vedení strachovat, ale nakonec si přeci jen připsala důležité tři body. Nepřipravil je o ně ani bývalý hráč Los Che Roberto Soldado. Protože když se na konci utkání prosadil, tak tou dobou už Valencia vedla o pohodlné dvě branky.

Lepší start do utkání si Valencia nemohla ani přát. Uplynuly totiž pouhé čtyři minuty, když musel brankář Rui Silva lovit míč ze své sítě! Z levého okraje hřiště odcentroval před malé vápno José Gayá a balon těsně před brankářem Silvou tečoval špatně obsazený obránce Daniel Wass!

A rozhodně to nebyla ojedinělá šance, Silva musel neustále ukazovat své kvality. V desáté minutě se po dalším centru ze strany dostal do šance Portugalec Gonçalo Guedes, jehož tvrdou ránu k tyči musel Silva vytahovat na poslední chvíli. Po dalším závaru ho nechala jeho dezorientovaná obrana samotného na střelu Alexe a následně i Račiće, jehož na poslední chvíli přeci jen zpomalil Herrera.

Jinak jsme byli svědky poměrně nezáživné hry s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Druhá polovina utkání už byla přeci jen o něco zajímavější. Začal ji hned dvě minuty po příchodu ze šaten Gonçalo Guedes, který se díky brilantní technice dostal dokonce přes trojici protihráčů, jenže nakonec pálil jen do připraveného Ruie Silvy.

Granada se jinak ani po změně stran nedokázala dostat soupeři hlouběji pod kůži a nutno říct, že brankář Jasper Cillessen byl po většinu utkání spíš neplatícím divákem. Po hodině hry už to vypadalo, že by si mohl výrazněji zachytat, jenže Roberto Soldado hlavičkoval ve velmi dobré pozici pouze přesně do míst, kde Cillessen stál.

Po hodině hry se do míče zpoza vápna opřel Uroš Račić a poslal míč jen těsně vedle tyče. Mnohem lépe se o pouhých 40 vteřin vedlo Alexi Blancovi. Jeho sprintu k vápnu si všiml Guedes, který předtím ustál těžší souboj a poslal mu balon krásně do uličky. Mladý záložník si poradil jako zkušený mazák a střelou do protipohybu brankáře Silvy vstřelil svou první letošní branku!

Sedm minut před koncem málem Silva inkasoval potřetí, když neodhadl vysoký míč a místo něj se musel na vlastní čáru vracet klouzající Víctor Díaz. O pár minut později zcela volný obránce Quini odmítl snížení, ale nakonec domácí přeci jen kapitulovali. Centr z hloubi pole zpracoval Molina do běhu na Soldada a ten si střelou k tyči poradil - 2:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Cádiz CF 2:1

21.03.2021 16:15

Góly: 5. Gerard Moreno (pen.), 67. Carlos Bacca - 69. Álex

Boj o evropské poháry ještě nevzdává Villarreal, který doma těsně porazil Cádiz 2:1. Duel dvou Žlutých ponorek rozhodl Carlos Bacca, ovšem hrdinou utkání byl někdo jiný. Jeho spoluhráč Gerard Moreno také vsítil branku a na druhou Baccovi přihrál.

Hosté neodehráli na Estadio de la Cerámica špatné utkání, ovšem zle do něho vstoupili. Už ve 3. minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Jönsson a sudí s pomocí VARu odpískal pokutový kop. Gerard Moreno ho naprosto suverénně proměnil a Villarreal vedl 1:0. Cádiz se snažil o co nejrychlejší odpověď a málem se mu to povedlo, nebýt skvělého zákroku brankáře Asenja. Jönnson pak sice z dorážky rozvlnil síť, ale radost mu překazil zdvižený praporek.

Villarreal měl v prvním poločase drtivou územní převahu, místy až přes 70% držení balónu. Další branku ale zatím nepřidal i proto, že Carlos Bacca na malém vápně přestřelil hostující svatyni.

Kolumbijský střelec se prosadil krátce po změně stran, jenomže i tady zasáhl. Na vině byl znovu ofsajd, a tak si Bacca na svojí chvíli musel ještě počkat. V 53. minutě měl Cádiz velké štěstí, když gólman vytěsnil Baccovu hlavičku na břevno. Villarreal si druhou branku zasloužil a dočkal se ji v 67. minutě. Gerard Moreno naservíroval Baccovi balón před prázdnou branku a Kolumbijec nemohl nedat. Žlutá ponorka odskočila na rozdíl dvou branek, ovšem ne na dlouho. Takřka okamžitě hosté snížili a znovu drželi naději na bodový zisk. Asenjo nejprve vyrazil nebezpečnou střelu a z dorážky pak trefil odkrytou branku Álex Fernández. Vše přitom proběhlo zcela v souladu s pravidly.

Cádiz měl na vyrovnání ještě dvacet minut, ale během nich nedokázal nic kloudného vymyslet. Villarreal se všem nápadům hostů ubránil a po výhře 2:1 udržel kontakt s pohárovými pozicemi.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Elche CF 1:1

21.03.2021 14:00

Góly: 60. Enes Ünal - 20. Pere Milla

Getafe doma nepředvedlo zrovna dobrou podívanou a mělo taky kopec smůly. Po brzké brance Milly muselo dotahovat skóre. Povedlo se mu to po hodině hry, jenže v závěru nedalo penaltu.

Elche se v poslední době přeci jen trochu zvedlo a odmítlo vzdát boj o záchranu. Getafe proto bylo jasné, že dnes to rozhodně nebude snadné utkání. Hodně častým jevem byl v dnešním utkání pád při pokusu o penaltu. Poprvé se sudí Hernández Hernández musel přesvědčit pomocí VARu už v šesté minutě.

Elche začalo velmi aktivně a už po dvaceti minutách vedlo. Rohový kop se dostal na zadní tyči k Verduovi a ten jej vrátil před bránu. Tam nikdo dostatečně natěsno nepohlídal Pereho Millu, kterému stačilo jen nastavit nohu - 1:0.

Getafe mohlo reagovat ve 40. minutě, když Kubovu ránu vyrazil Badía před sebe. Arambarri byl při snaze dorážet faulován a sudí pískal penaltu. Jenže ani tentokrát se nezahrávala, neboť po třech dlouhých minutách sudí svůj verdikt zrušil a již nařízenou penaltu odvolal.

Getafe si každopádně za svou snahu gól zasloužilo a dočkalo se ho přesně po hodině hry. Mladík Kubo se protáhl do vápna a vymyslel perfektní nahrávku na přední tyč, kde ji do sítě tečoval pohotový Enes Ünal.

Getafe dokonce dostalo šanci úplně otočit utkání ve svůj prospěch, jenže selhalo. Pět minut před koncem zápasu totiž zahrál obránce Gonzalo Verdú ve vápně rukou a Ángel Rodríguez už si stavěl míč. Jenže Edgar Badía dokázal podržet svůj tým a směr jeho rány skvěle vystihl!

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Sevilla FC 1:1

20.03.2021 21:00

Góly: 44. Fabián Orellana (pen.) - 90+4. Yassine Bounou

Hrdinou sobotního duelu mezi Valladolidem a Sevillou se stal marocký brankář Yassine Bounou, který v nastaveném čase gólem zařídil konečnou remízu 1:1. Bounou šel ve čtvrté minutě nastavení do vápna, když se k němu poodrážel balón a přesnou střelou se mohl jít se svými spoluhráči radovat.

Konečná remíza 1:1 je pro Sevillu spíše ztrátou, i když její aktuální náskok na čtvrtém místě se zdá být neohrožený. Valladolid měl tři body na dosah, ale nakonec se musí smířit jen s jedním a dál tak zůstat v nejvyšší ostražitosti.

Sevilla vstoupila do utkání v netradičních modrých dresech a už v 5. minutě mohl udeřit Alejandro Gómez, který na Roberta vypálil nepříjemný balón a opora Valladolidu musela vyrážet. Hosté měli v prvním poločase převahu, ale zahrozit dokázali i domácí. Pět minut před koncem prvního poločasu byl ve vápně faulován Weissman a sudí s pomocí VAR odpískal pokutový kop. Fabián Orellana ho bez problému proměnil a Valladolid vedl do přestávky 1:0.

Penaltu chtěli i na druhé straně sevillští, nicméně Olazova ruka byla při těle a sudí se rozhodl pro pokračování hry. Sevilla se prosazovala přes obranu Valladolidu těžce a když už se to povedlo, tak měla velkou smůlu. V 77. minutě po centru Ocampose hlavičkoval zblízka do tyče Luuk de Jong! K dorážce se pak dostal ještě Koundé, ale balón poslal nad.

De Jong se dostal v závěru ještě jednou k hlavičce a i tentokrát nebyl přesný. Zdálo se, že Sevilla ztratí všechny body, než přišel okamžik, který vešel do dějin. Ve čtvrté minutě nastavení šel brankář Bounou podpořit svůj tým při závěrečném náporu, po sérii odrazů se dostal balón právě k němu a on tvrdou ranou zařídil remízu. Když dá brankář gól, je to vždycky historická událost a v tomto případě tomu není jinak.

Více informací k zápasu

SD Huesca - CA Osasuna 0:0

20.03.2021 18:30

Góly: -

Huesca si připisuje další zklamání a vidina záchrany v první lize se jí vzdaluje. Ačkoli byla proti Osasuně jasně lepším týmem a šancí si vytvořila několik, proměnit nedokázala ani jednu.

Huesca byla před utkáním poslední a potřebovala co nejdřív začít bodovat, pokud chtěla reálně uvažovat o záchraně v první lize. A začalo to celkem sympaticky, protože po dvaceti minutách se k míči za vápnem propracoval Slovák Vavro a krásnou dělovkou napálil břevno! Hostující obranu se pokusil zaměstnat taky Rafa Mir, nejlepší střelec svého týmu, jenže chyběla mu přesnost.

Osasuna toho směrem dopředu moc neměla a naopak mohla v závěru sama inkasovat. Sandro Ramírez ale své zakončení nezvládl a mířil ve vápně mimo. První šanci druhé půle měla na svědomí Osasuna a pokud by Jony mířil lépe, hosté by vedli. Jenže jeho volej skončil asi metr od tyče.

Huescu mohl pět minut před koncem utkání spasit střídající Dani Escriche, který vyprodukoval mimořádně povedenou hlavičku. Tu ale prakticky z brankové čáry odvrátil vracející se Aridane.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Madrid 1:3

20.03.2021 16:15

Góly: 40. Santi Mina - 20. Karim Benzema, 30. Karim Benzema, 90+3. Marco Asensio

Real Madrid nedopustil žádné překvapení a z Viga si celkem snadno odvezl tři body. Vděčí za ně jak domácí obraně, která si několikrát vybrala slabší chvilku, tak především Karimu Benzemovi jakožto autorovi dvou branek.

Real Madrid začal na půdě Celty velmi dobře a celkem brzo dal domácím najevo, že si dnes přijel pro tři body. Casemiro sice nejprve brankáře Villara nepřekonal a stejně se vedlo Benzemovi. Francouzský kanonýr si ale všechno náležitě vychutnal o pár minut později. Toni Kroos prostrčil míč na Karima Benzemu, který si obvykle v těchto situacích ví rady - 1:0.

O pár chvil později se opět Benzema chopil na kraji vápna míče a prakticky z pozice beka vymyslel ostrý pas na zadní tyč. Tam si nabíhal Vinícius Júnior, který však hlavičkoval míč v záklonu nad. A tak byl úkol střílet branky opět na Karimu Benzemovi. Někdejší talent Lyonu byl opět ve správný čas na správném místě. Obsazený Tapia dostal přihrávku do špeku, o míč ho snadno obral Kroos a přeložil volnému Benzemovi. Ten sice stále držel oči na míči, ale stejně přesně věděl, kam má míč poslat.

Real ale nakonec přeci jen kapituloval. Ještě než skončil první poločas, vykřesal pro domácí alespoň malou naději Santi Mina. Suárez opět zkusil nakopnout míč ze standardky do vápna, tam si na něj nejlépe naskočil Santi Mina a jeho hlavička krásně zaplula mezi tři tyče!

Jinak se ale Real větších chyb vyvaroval a poločas dohrál ke své spokojenosti. Spokojen byl zřejmě i trenér Zinédine Zidane, který nesáhl ani k jednomu střídání a na hřiště poslal identickou sestavu. Nutno dodat, že začátkem druhé půle se Celta několikrát málem dostala do zakončení a Real si musel dávat dobrý pozor.

Varování, že Celta ještě neskládá zbraně, nabídl po hodině hry Iago Aspas. Ostřílený kanonýr si vyměnil míč s Méndezem a tvrdou ranou pořádně protáhl brankáře Courtoise, kterému se nakonec povedlo dostat míč mimo bránu.

Celta byla hodně blízko senzaci v 83. minutě, když Iago Aspas svou ránou z volného přímého kopu s pomocí Casemirovy teče poslal míč do tyče. Poslední slovo měl ale Real. Ve čtvrté minutě nastavení se po levém křídle dostal do vápna Benzema a povedeným obloučkem oslovil před prázdnou branou volného Marca Asensia - 3:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 1:1

20.03.2021 14:00

Góly: 9. Yuri Berchiche - 17. Kike

Finalista letošního ročníku Copa del Rey Athletic Bilbao se v domácí soutěži nadále trápí. V sobotu nedokázal porazit Eibar, přestože už po deseti minutách vedl. Na Berchicheho gól ale rychle zareagoval Kike García a skóre se pak už nezměnilo.

Deset minut stačilo domácím na úvodní branku zápasu. Athletic sehrál povedenou akci, kdy De Marcos odcentroval a Yuri Berchiche parádním volejem pod břevno rozradostnil baskickou lavičku. Jenomže radost domácích neměla dlouhého trvání. Za dalších osm minut nepřestával Kike García presovat svého protihráče, vybojoval balón a placírkou k tyči srovnal na 1:1. Bohužel tím výčet veškerých branek skončil. Bilbao bylo o něco lepším týmem, ale dobře organizovaný Eibar mu znemožňoval tvořit si více gólových šancí.

Pro svěřence trenéra Marcelina byla remíza 1:1 málo a tak se o přestávce přichystalo první střídání. Na plac vyběhli Unai Vencedor a Dani García. V 51. minutě zakončoval po centru z levé strany "rybičkou" De Marcos a balón těsně minul branku.

Eibar pak znepříjemňoval domácím hru co to šlo a nakonec si bod zasloužil. Pro hosty má velkou váhu a v boji o záchranu se jistě bude hodit. Eibar sice nadále zůstávají na osmnáctém místě, ale jeho šance na setrvání v nejvyšší soutěži žijí. Pro Athletic je naopak remíza další ztrátou a posun na deváté místo tabulky rozhodně nic neřeší.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 2:0

19.03.2021 21:00

Góly: 70. Nabil Fekir, 75. Juanmi

Ačkoli jsme se v prvním poločase nedočkali příliš atraktivní podívané, přeci jen se zápas mezi Betisem a Levante dá hodnotit jako dobrá podívaná. Dvacet minut před koncem utkání totiž předvedl parádní sólo Fékir a o chvíli později dokonal honbu za třemi body Juanmi.

Betisu přitom začátek zápasu nevycházel podle představ. Od úvodu se dostal pod mírný, byť jen optický tlak soupeře. V šesté minutě navíc málem inkasoval. Levante předvedlo velmi jednoduchou a rychlou kombinaci, De Frutos se prohnal do vápna a v něm předložil míč na penaltu Moralesovi. Jeho rána sice směřovala do brány, ale vykopl ji na poslední chvíli bránící Rodríguez.

Betis se sice dočkal velké branky v podání Fékira, jenže tomu zhatila oslavy jak nepřesnost, tak především ofsajd. Postupem času se Bétis dostával do stále většího tlaku a soupeř musel být hodně rád za poločasovou přestávku. Největší hrozbu pro Levante představoval Nabil Fékir, který motal hlavy jeho obráncům celkem povedeně.

A své umění naplno předvedl v 70. minutě. Vzal si míč pod patronát asi 40 metrů od vápna, sprintoval s ním na bránu Levante a po cestě jakoby mimochodem přešel hned čtyři obránce! Pak už jen zakončil mezi nohama brankáře Aitora Fernándeze a slavil.

O pouhých pět minut později Betis definitivně uzavřel utkání. Obrana Levante naprosto nezvládla své povinnosti při centru do vápna, míč propadl před brankáře a před ním stáli čtyři soupeři! Canalesovu i Iglesiasovu ránu sice Fernández vyrazil, ale dorážku čerstvého Juanmiho už chytit nemohl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid28206251:1866
2.FC Barcelona28195467:2462
3.Real Madrid28186449:2360
4.Sevilla FC28174739:2155
5.Real Sociedad28129744:2845
6.Real Betis281431138:4145
7.Villarreal CF281013539:3143
8.Granada CF281061234:4636
9.Athletic Bilbao28981138:3235
10.Levante UD28811936:3735
11.Celta Vigo288101035:4334
12.Valencia CF28891134:3833
13.CA Osasuna28791223:3530
14.Getafe CF28781322:3329
15.Cádiz CF28781324:4429
16.Real Valladolid285121126:3827
17.Elche CF285101325:4225
18.SD Eibar284111322:3323
19.Deportivo Alavés28581523:4423
20.SD Huesca283121326:4421

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (144)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super, že Betis vyhral. Rozhodne je to klub, ktorý patrí medzi širšiu španielsku špičku narozdiel od iných "dediniek".

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Phillipinho

Fekir Jeden z adeptu na gol sezony v La Lize

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkově se Fekir hodně zvednul, hraje skvěle.

Reagovat
Israha

Mně teda pořád přijde, že příliš sóluje (zrovna včera mu to vyšlo, ale pokolikáté v sezoně to bylo?) a s míčem u nohy je chvílem dost čitelný. Takový impakt na hru svého týmu, jako míval v Lyonu, v Betisu zatím dlouhodobě nikdy neměl.

Reagovat
ADM

obrana tomu teda moc nedala..

Reagovat
protiproudu

Myslím, že mu to právě dali :)

Reagovat
Kokesh

Ke štěstí by mi stačilo, aby vyřešil Vini aspoň třetinu těch gólových situací správně, to by byly kanonády. Je mladý, nechybí mu sebedůvěra, dravost i agilita, ale ta finální fáze odděluje právě zrno od plev, top hráče od průměru...

Reagovat
pantondavo

Benzema je letos fakt tragickej

Reagovat
Berbatov9

Po dlouhe dobe jsem videl cele ,,Baletni,, predstaveni a jsem z toho mile potesen, ten presing mi prisel ohromujici, Modrič v 35 letech si to tam maze na chleba, i ta prechodovka na jeden dotek kolikrat pripominala tu hru za casu Ozila i DiMarii, bohuzel vsak dalsi zapas kterej ukazal ze proste jak ty goly neda Karim tak je to pro Real strasne slozity, Vincek proste stale dokola ta stejna pisnicka po vapno strasne zajimavej hrac, kterej ma teda neskutecnej tah s micem na branu ale to finalni reseni je proste zatim spatny, co mu ale teda musim vzdat hold kolik toho nabeha i smerem dozadu a dokaze zneprijemnit utoky... kazdopadne fajn sobotni odpoledne

Reagovat
Kokesh

Je fakt obdivuhodný, jak se opět vzchopil. Minulou sezónu ho celkem po právu začal vytlačovat Valverde, aby se to letos vrátilo opět do zaběhlých kolejí. Jestli mu nynější skvělá kondice vydrží celou sezónu, tak opravdu všechna čest.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale Kroos je teda taky konzistentně skvělý.

Reagovat
Kokesh

S nimi v záloze by šlo každé mužstvo nahoru. Jejich vývaženost je prostě strašně nedoceněná. Obraně dodávají klid a zachraňují i náš trapný útok co není schopen podržet míč v útočné třetině déle než pár sekund...

O Tonim nemá cenu diskutovat, ten si jede svoje tempo rok co rok. Luka má větší výkyvy, ale zase bych řekl, že ty top výkony umí posunout ještě do jiné dimenze. Do toho má úplně famózní herní vnímavost, čehož maximálně využívalo Chorvatsko na MS a i RM - při napadání je klidně na úrovni útočníka, podle něj se vytahuje a zatahuje celé mužstvo. A umí to i skvěle zatáhnout, doteď si pamatuji jak proti Bayernu hrál skoro beka.

Reagovat
Berbatov9

Kazdopadne se nabizi otazka kdo tyhle dva nahradi...

Reagovat
Axelrose

Jj, Toni nevyčnívá, ale ani většinou nezklame. Přesně jak píšeš, jede si svoje (poměrně kvalitní) tempo.

Luka to má spíš jednou nahoru, jednou dolů, ale když je to směrem nahotu, tak většinou hodně vysoko, naopak dolů to většinou není pod průměr zbytku mužstva.

Ale ten trapný útok?

Vždyť je tam jenom Benzín. A jeden hráč neudrží míč dlouho. Tam je výborné, že mu to tam alespoň padá a to taky, rok, co rok. Ten je jako Toni, rok co rok stejný (poměrně vysoký) standart.

Reagovat
Israha

A pak jsou tady "fanoušci", kteří ho označují za "chodce, co zpomaluje hru a jen posouvá míče", to jsem nikdy nepochopil.

Reagovat
valloire

25 mega....

Reagovat
Ed_Hazard

Dodnes jeden z 2 našich najlepších nákupov v pomere kvalita/cena za posledných minimálne 15 rokov

Reagovat
Israha

Varane a Casemiro se vyplatili ještě více. 16 mega za oba, to je neskutečné.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako nemít na křídlech tak zoufalou kvalitu, tak by jejich kreativita vynikla daleko víc, takhle se to často i ztratí v tý záplavě marnosti. Ale nahrazovat je bude oříšek, Odegaard je jiný typ a Valverde má kvality zejména ve hře bez míče.

Reagovat
Israha

To je přesné. Mrháme druhým dechem Modriće a výkonnostním peakem Kroose na "ofenzivu", jejímž druhým nejlepším střelcem je DMko. Podle mě jsou nenahraditelní. Modrić zcela, protože hráč s jeho herním profilem snad dostupný ani není, a Kroos sice aspoň typově ano, ale bude to za cenu snížení kvality. Tam bude třeba tu zálohu složit nově a hru uzpůsobit hráčům, kteří ji budou tvořit.

Reagovat
oli9

Benzema je prostě golovy, ať hraje Real dobře nebo sracku tak on ty góly dává vždycky.. Co myslíte dotáhne to na historicky 2 nejlepšího střelce Realu?

Reagovat
Berbatov9

Me stve hlavne jak nedocenenej hrac to v ocich fans je

Reagovat
PP

vlastně paradoxně jej uznávají snad všichni fanoušci na světě mimo těch z Realu. Stačí se podívat na diskuze rok zpět, dva roky zpět, atd.. Jasně, měl období, kdy netrefil ani stodolu a volil špatná řešení, ale zaprvé - který útočník mimo Lewy takové období nemá a zadruhé ty čísla jsou neoddiskutovatelná.

Reagovat
valloire

já jsem nikdy proti Benzemovi neřekl nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaju ho zaco uznavat. Za tu dobu v Reale mal len par sezon hodnych spickoveho strelca, nikdy nedosiahol streleckych kvalit CR, Messiho, Lewu, Suareza a vela krat sme na jeho sance doplacali. To ze ma formu si len vynahradza to obdobie kedy goly nestrielal. Potrebujeme daleko lepsieho utocnika.

Reagovat
valloire

a ty se divíš, že si měl ban?

Reagovat
smazaný uživatel

Porusil som pravidla? Lebo v pravidlach tejto stranky nie je nic o bane pre slusnych

Reagovat
valloire

Za kecy proti Benzemovi následuje zasloužený ban od EF a kárná komise ze strany fans Realu Madrid. A věř mi, že nic z toho nechceš zažít. Hlavně tu kárnou komisi...

Reagovat
Berbatov9

Co je tohle za křeč ?

Reagovat
Axelrose

Špatně se dosahuje střeleckých kvalit narcise CR, když se hraje všechno na něj, kope všechno, co se kopat dá a když může nahrát, raději to kopne nad branku.

Naopak zaslouží si obdiv, že to, že bude vždy až ten druhý, v pohodě snášel a hrál tak jak hrál.

A že dal tolik golů, kolik dal, za to si zaslouží jenom obdiv.

A to navíc ani teď nekope, na rozdíl od všech tebou jmenovaných, penalty a nesere se moc ani do přímáků.

Reagovat
Anacron

Zajímavý že do loňský sezony byl Ronaldo nejlepší asistent v historii Realu.

Reagovat
Axelrose

Nesmysl, ten by nenahrál ani sám sobě, kdyby se viděl v zrcadle

Reagovat
Anacron

Protože fanoušci Realu ho musí sledovat zápas co zápas x let. Zatímco zbytek vidí, že poslední 2-3 roky dává slušný počet branek a nevidí důvod na něj nadávat.

Reagovat
Jordi Alba

Ono, kdyby Hazard nedopadl tak, jak dopadl, tak to asi vypadá jinak. Benzema byl takovej ideální útočník k Ronaldovi, furt dával solidní počet branek a zároveň měl vedle sebe týpka, kterej jich dal 2x tolik. Ono to je těžký, když ti po křídlech běhá Vinícius, kterej si to sice prokličkuje, ale střílet neumí. V Barceloně je to podobný, když máš na křídle Griezmanna s Dembélém, tak s tím uděláš asi tak podobnej zázrak, jako s Viníciusem a Hazardem.

Reagovat
Israha

Navíc Karimovy počty asistencí každoročně odpovídají číslům vysoce kvalitního AMka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Benzema má spoustu kvalit v mezihře, stahuje se do hloubky, podrží míče, rozehraje. Není to klasická zabijácká “9”, podobně jako třeba Firmino, který je vynášen do nebes, ačkoliv těch gólů dává oproti Karimovi zlomek. Tam by prostě dávalo smysl nějaký křídlo, který se bude neustále cpát do zakončení, tím není ani zdravý (natož rozložený) Hazard, Vinicius je slušný hráč do rotace, zbytek je marnost.

Reagovat
garruklol

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Jordi Alba

Minimálně 3. asi dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, tady imp. Rip in piece muj starej ucet. Posilnen urcityma latkama jsem si ho pred par dny smazal, takze zacinam nanovo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

A seš si jistý, že pořád nejsi pod nějakým vlivem s tím nickem a oblíbeným týmem?

Reagovat
smazaný uživatel

To uvidime podle toho jestli zitra bude tenhle ucet jeste existovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

fair point

Reagovat
patas92

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Typický fanúšik FK Ogre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

P. Ludwig style

Reagovat
Mercury

Az budu velky, chci byt datovy inzenyr <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver tě konečně dostal?

Btw shrek 2 asi 2. největší kino zazitek ever, cenim

Reagovat
Kily

co to, proč to?

Reagovat
smazaný uživatel

citujici podrztaska je zpet

Reagovat
valloire

Další drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten vyrovnávací gól Sevilly

Reagovat
Rattlesnake

pokrytectví madridských periodik je běžně známou věcí která nikoho nepřekvapí, ale bomby, které jede Marca jdou už za čáru.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2021/03/21/6056817aca474169068b457b.html

Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

V tejto situácii videl faul asi len rozhoca Melero a pokrytci ako ty Očakávam odvolanie sa RM proti tejto nezmyselnej žltej karte a zrušenie trestu.

Reagovat
Rattlesnake

nenarážím na ten "faul" modriče, který pochopitelně nebyl.

dostává mě ta drzost Marci, rozjíždět tady nějaké konspirační teorie o tom, jak rozhodčí záměrně řežou Real ...chápeš? mwahaha ..... po té absurdní tlačence Realu v koncovce minulé sezóny, mě tohle snažení Marci úplně dostalo do kolen.

Reagovat
valloire

pfff, vítr fouká vždy od moře

Reagovat
Rattlesnake

u moře jsme hlavně rovní chlapi a soudnost je v naši přirozené povaze.

Reagovat
CHONG

Rosell a Bartomeu approve

Reagovat
Rattlesnake

vyjímka potvrzuje pravidlo, na druhou stranu ti dva výtečníci si srali hlavně ve vlastím kurníku, rozuměj - nikdo jiný kromě barcelony samotné jejich zhovadilostí postižen nebyl.

Reagovat
houdic

Nejlepší, když se tu fanoušci těhle dvou klubů vzájemně obviňují kterýmu týmu víc nadržují rozhodčí. Já vám povím takový tajemství. Oboum

Reagovat
Rattlesnake

barceloně ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
drussbarb

No loňský závěr sezóny byl .... triumfální pro Real

Reagovat
valloire

vyhrála se kvalifikace pro Ligu mistrů

Reagovat
Phillipinho

Bono a Dmitrovic maji stejne golu jako Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie

Reagovat
drussbarb

Proč se neopakovala penalta, když Oblak překročil čáru? Viděl jsem to jen na onlajnech, ale vypadalo to úplně stejně jako loňský přestupek Stegena, který nás připravil o 3 body proti Atletům v koncovce sezóny

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
drussbarb

Už jsem dostal vysvětlení v preview, nevěděl jsem, že stačí jedna noha na čáře, sorry

Reagovat
Hristo Stoichkov

On se ten brankářský styl chytání penalt od tý doby dost změnil a už to porušují naprosto výjimečně.

Reagovat
Phillipinho

Oblak!!! Tenhle zakrok bude v souboji o titul mozna naprosto klicovej

Reagovat
Kenneth

Skončíte třetí.

Reagovat
Pharrell

Kéž by ano

Reagovat
Phillipinho

Momentalne nejvic favorizuju Barcu. Real je uz daleko plus ho cekaji tezke zapasy v LM. Preju titul Atleticu, ale myslim si, ze to skoncit v poradi Barca, Atletico, Real. Pro Atlety skoda, ale dulezite je byt mezi prvni ctyrkou, aby byla zajistena Liga mistru pro pristi sezonu.

Reagovat
remeslnik

No, nevím. Všichni víme, že Real je turnajové mužstvo - dokáže se soustředit na klíčové zápasy - v tomto případě na Clásico. A taky má na to hráče. To Barca by musela vyhrát všechno až do konce LL ( tj. i Realem i Atlety) a stejně by to nemuselo stačit. Trochu výhoda pro Barcu oproti Realu je ta, že už vypadli z LM. Ale stejně je na tom už i Atletico, které se teď bude moct soustředit jen na tu ligu, už tolik ztrácet nemusí, zvlášť, když jim stačí s Barcou neprohrát.

Reagovat
sokar

Vyhoda pre Barcu by mal byt termin elClasica, ked sa hra cez vikend medzi zapasmi s Liverpoolom

Reagovat
remeslnik

Však to tím vypadnutím na rozdíl od Realu taky naznačuju. Nemyslím, že by Real to clasico vypustil jen proto, aby šel dál v LM, budou chtít uhrát všechno. Dost bude záležet i na tom jejich prvním zápase s Poolem. Ikdyž bych byl rád, aby to Barce vyšlo, moc tomu nevěřím.

Reagovat
sokar

Nemusia to vypustit, ale na pohode im to neprida. Vzhladom na to, ako Zidane rotuje a celkovo na sirku kadra tak by ich trojzapas mohol slusne vystavit. A ako si hore napisal, skoda ze Atleti rovnako vypadli v LM, tak by bola vyssia sanca ze niekde zakopnu

Reagovat
LAM

6 golů na Anoetě? Kam tohle zapíšem a snad 9 venkovní výhra v řadě

Opravdu velkej výkon od tohodle týmu a hodně jsem se bavil Ten tým má nějaké rezervy,ale dle mě se to dá vyřešit už tohle přestupní okno pokuď se Laporta ukáže a zas můžem hrát opět o všechno

Jinak dneska skvělej celej útok(neuznanej gol Dembeleho opět pro smích )Představa,že by místo Griezmanna hrál Haaland tak by to bylo hrozný maso

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl nejlepší v sezoně. Konečně bez údržby, ale s hladem po dalších gólech Výsledek každopádně vypadá až moc dobře, se sedmi šancí jsme dali šest gólů, to se moc často stávat nebude. Vynikající Bus, Dest, De Jong

Nemělo by zapadnout ani tohle kulaté číslo. Škoda trapné penalty Josela

https://twitter.com/LuisSuarez9/status/1373730123296432133/photo/1

Reagovat
messi80

Luisito minule som kukal zápas atletická a není to podľa mňa žiadne obrodenie, gólový je stále ale už to není suarez z roku 2015.je asi dobre ze odišiel, napriek tomu 500 je úžasné číslo. Neviem si pomôcť mal som naňho slabosť(podobne ako napr. Na henryho) , je to typ hráča ktorého nenavidia fanúšikovia súpera ale keď hra v tvojom tíme tak ho miluješ. Aj keď niekedy ma vedela vytočiť ta hrozna teatralnost a simulovanie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisito je pořád skvělý útočník do vápna, ale když ho dokážeš udržet dostatečně hluboko (viz třeba Tuchel), tak je absolutně neškodný, pohybem nikoho nepřekoná a pouze počítá laciný ztráty míče. Jeho odchod byl dobrou volbou a nechtěl bych kvůli tomu ani Kuna.

Reagovat
LAM

Tak o Kunovi se přemíšlí jako o žolíkovi(jako Larsen)jelikož by přišel zadarmo.Z tohodle důvodu by mě určitě nevadil.

Reagovat
Footballer

Mě by hrozně vadil jeho plat, který by rozhodně nebyl nízký. Mít takhle drahého náhradníka si v současné době nemůžeme dovolit

Reagovat
Mercury

Tak psalo se o tom, že by musel přistoupit na 50 procentní pay cut...

Reagovat
Tombull

Doufám,že u přemýšlení jenom zůstane,protože Kun je přesně ten typ hráče co absolutně nepotřebujem a jako bonus ho Koeman nechce.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hrajeme fakt skvěle, všechna čest Koemanovi, ten systém dokonale maskuje naše slabiny. Alba s Destem nemusejí tolik bránit, neustále nabízejí šířku, snad nikdy jsem neviděl Albu tak kvalitního v ofenzivní činnosti. Stopeři v tomto systému zejména rychlostně tolik nehoří, Busquets je poslední měsíce skvělý (i fyzicky se podle mě zvednul), Frenkie po Messim nejlepší hráč. Dembélé se po letech naučil pracovat bez míče ( ), Griezmannovi tato role taky sedí. Až člověk zapomíná, že ještě máme tak dlouho zraněnýho Fatiho .

Reagovat
LAM

Dembelemu hlavně změnil pozici Koeman.Předtím chtěl míč pořád do nohy a zkoušel rozehrávat.Teď si hlavně zabíhá za obranu a ejhle-Úplně jinej level.

Reagovat
alcantara

Messi has now scored 467 goals in a single league on top level (La Liga), taking over Pelé's world record. The Brazilian legend scored 466 goals in the Campeonato Paulista.

2 rekordy v jednom zapase, krasa

Reagovat
Petr20

GOAT...

Reagovat
smazaný uživatel

Většina z vás tady, vy nejste soudný.Vy jste buď provokatéři nebo jste fotbal nikdy nehráli. Vaší zálibu vyzdvihovat tady fotbalisty podle věku a jen protože jsou černí, tak to mi teda promiňte.

Reagovat
letitfly

Ondro?

Reagovat
LAM

https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20210322/492836470669/las-lineas-del-var-vuelven-a-crear-polemica-en-el-gol-anulado-a-dembele.html

Je opravdu takovej problém začít řešit offsaid jen podle nohou.Tohle je už vážně trapný a dle mě by bylo po problémech.

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Nohy sice měl v pořádku, ale jelikož se mu postavil pinďour, tak toho měl v ofsajdu. A je to skoro v každém zápase, že někdo je tak nahnutý, že má nohy na vlastní půli, ale hlavu už v malém vápně a "je" v ofsajdu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Problém to není, ale musí se změnit pravidla, těch situací je všude, kde se používá tahle kalibrovaná čára, fakt mraky. Zlatá česká liga, kde je ale zase tak malý počet kamer, že je to ve finále ještě horší. Mimochodem by mě zajímalo, jak mohli uznat Realu včerejší pojistku Asensia v nastavení, však to vypadalo, že tam byl Karim v jasným ofsajdu.

Reagovat
ttopi

Podle mě by se tak jako postaru měly brát v úvahu pouze nohy. Protože nohy, to je ta část těla, která tě "dovede" k brance. To, že máš hlavu v ofsajdu je konkrétně zde irelevnantí, protože ta hlava z toho v tento okamžik netěží výhodu, když stejně musíš k brance doběhnout nohama. Možná to píšu složitě ale princip je doufám zřejmý.

Reagovat
kaja900

Koukám že tu má dost lidí potřebu pořád srovnávat různý hráče s Hazardem jasně že má plno hráčů víc gólů a to i někteří obránci... protože Hazard co knám přišel, tak je prakticky jenom zraněnej a neměl tu snad ani jedno delší období kdy hrál prostě nepovedený přestup, nikdo tohle nemohl čekat když v Chelsea byl celý ty roky furt zdravej... ale aspoň že to tu plno borcům dělá radost až dorazí Mbappe tak to bude jiná písnička

Reagovat
LAM

Přes Karima nedostane čuchnout

Reagovat
Kenneth

Otazka jak tohle proste vyresit platove. Porad platime pulku golfistovi, raketu Hazardovi ktery nehraje a je defakto neprodejny. Do toho Ramos ktery bere momentalne asi nejvic. A ted chteji dat 20 mio na ruku a 10 mega rocne Alabovi.

Reagovat
CHONG

U Alaby by mě navíc docela zajímalo, na jaký post se s ním jako počítá...

Reagovat
Kenneth

2. stoper. Myslim ze odchod jednoho z tech dvou uz je asi jasna zalezitost, jinak by klub Alabu asi neresil. Dale teoreticka nahrada za Casemira a Mendyho?

Reagovat
CHONG

Jeho příchod mi právě dává smysl pouze v případě odchodu Ramose nebo Varana. Co se týče levé strany, tak tam Mendyho snad doplní Regui...

Reagovat
Kenneth

Pochybuji ze si bude chtit jit sednout Reguilion na lavicku. A docela bych ho i chapal, byla by to nenazranost a zabijeni talentu. Alaba by se na tohle hodil.

Reagovat
remeslnik

Třeba - vyšroubovat cenu pro angažmá v Barce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Xabi Alonso novým trenérem Gladbachu?

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Kurňa, ale takhle se mi to fakt líbí. Ten nový systém využívá to nejlepší, co do něj každý hráč může vnést. Konečně jsme nedosadili hráče do systému, ale systém na hráče. Po Dembelem, který umí presevsim rychle běhat, tak najednou chceme, aby prostě jen nabihal a nenutime ho něco vymyslet na půlce. Najednou umíme využít i Griezmanna, kterého nenutime držet šířku hřiště či co. Busquets tím, že není nejniz hrající záložník, tak už není vystaven tomu, že dozadu už často nestíhá. Alba a Dest drží šířku a díky třetímu stoperovi mají za sebou vždy jištění a nehoří dozadu. A hlavně. Messi má před sebou vždycky několik hracu v pohybu, takže to má vždy komu poslat. Skvělé se na to dívá. Jen je škoda, že Koemanovi to trvalo tak dlouho a v LM už se ne ukážeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezamyslel ses nad tím, proč se to asi stalo? V Barce není něco v pořádku a mně to připadá, jako když jde o sabotáž hráčů (některých). Prostě se nechce vyhrát, tak se přestane Griezovi přihrávat a on tam jen bezcílně běhá, nikdo si ho nevšímá, až je pak stažen. Na beka se postaví Alba, který dozadu nezvládá. Po zisku míče se začne tak dlouho přihrávat dozadu, až se míč dostane před vlastního brankáře a udělá se chyba. Soupeř ani nezaútočil ten míč mu tam dopravili hráči Barcy sami. Pak se vymění trenér, ale zase to není ten, kterého by "vládce" hřiště chtěl. Tak se celý kolotoč zopakuje. Pak je sezona v háji a vlastně už druhá a pánovi najednou dojde, že už není nejmladší, že sám už na vše nestačí, tak pochopí, že by bylo možná dobré přihrát i Griezovi. A najednou to jde, protože taková díra jako Piquet už tam druhá není (vlastně Umtiti, ale ten nehraje). A je z toho 6 branek.

Bylo by to asi na mnohem delší monolog.

Reagovat
el Principito

Piquet jezdil formuli 1, to sis pomotal sporty

Reagovat
remeslnik

nejenom sporty

Reagovat
technecium

Proč jsi věnoval tolik času psaní takový píčoviny?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
drussbarb

Hrozný výplod

Reagovat
smazaný uživatel

Protože někdo to vám, nesoudným, napsat musí. To byste byli v nevědomosti pořád.

Reagovat
Mercury

Už zas tady to velebení Griezmanna, který byl prostě jen tragický sám o sobě. Ale můžou za to všichni hráči kolem, systém a trenér. LOL

Reagovat
Kluivert9

Nelson?

Reagovat
drussbarb

Možná by to chtělo nezamýšlet se moc do hloubky, ušetříš čas sobě i těm, kteří to po tobě naivně přečetli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile se někde objeví nějaký Arab či černoch, můžete se z něj potrhat, že udělal jednu kličku a dal jednu branku. Skoro mi to připadá, že jste taky něco podobného. Na straně druhé nedokážete ocenit výkony Grieze, Carrasca, Hernandeze a dalších hráčů Atletika, kteří skoro bez peněz dlouhodobě hrajou třetí příčku španělské ligy, nedokážete ocenit Součka s Coufalem, pravděpodobně ani nebudete zase vidět dobré výkony ruského nároďáku, protože jsou to Rusové a v novinách psali, že ti jsou špatní. A tak bych mohl pokračovat pořád dokola. Fotbal není tgo co vy chcete, fotbal je takový jaký je. A já se jen bojím, co ten nový president Barcelony udělá, snad se vám nebude chtít zavděčit. Já mám dojem, že jak je někdo běloch, vám se hned nelíbí.

Reagovat
drussbarb

Proboha

Reagovat
Mercury

tak tys vyhrál, tohle asi dlouho nikdo nepřekoná

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Reagovat
kaja900

Ona tu je dnes soutěž kdo napíše větší lejno, tak vyhraje ?

Reagovat
mistr129

To tady je odjakživa ne?

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele