Kuchař Radek Šubrt zahájil rozvoz jídel po Praze

Kuchař Radek Šubrt zahájil rozvoz jídel po Praze

Kuchař Radek Šubrt zahájil rozvoz jídel po Praze

Známý pražský kuchař Radek Šubrt přichází se skvělou myšlenkou, ve které spojuje výborná jídla ze svých kantýn s rozvozem za bezkonkurenční cenu, který zajistí firma Airway s.r.o..

Zákazníci si mohou pohodlně vybrat na webových stránkách kupobed.cz z nabídky kvalitních a po všech stránkách vyvážených jídel. Lidé tak nemusí pracně shánět suroviny a trávit svůj čas vařením. Ať už jsou doma s dětmi, pracují na home office nebo se starají o seniory, vždy budou mít pro sebe a rodinu zajištěno vysoce kvalitní, vyvážené, čerstvé a hlavně chutné teplé jídlo. Odpadne jim tak jedna velká starost.

"Věřím, že se lidé mohou najíst kvalitně, zdravě a za skvělou cenu"

Radek Šubrt, šéfkuchař

O projektu

Tento projekt odstartoval 1. února 2020 a zahrnuje zatím rozvoz jídel v rámci Prahy. Každá ze šesti kantýn má svou spádovou oblast v okruhu od 4 do 8 km, ve které je možno jídla rozvést. Tato varianta byla zvolena z důvodu minimalizace nákladů na dopravu, které tak jsou pouhých 69 Kč. "Vzhledem k tomu, že nám není lhostejná ani ekologie, chtěli jsme také při rozvozech zanechávat co nejnižší uhlíkovou stopu," říká Radek Šubrt. A to se nám díky okruhům daří.

Objednávat je možné na kupobed.cz, a to ve dvou časových oknech. V předobědovém od 10:00 do 13:00 a pak v odpoledním od 14:00 do 17:00. Zákazníci tak mohou pokrýt těmito čerstvými jídly jak oběd, tak např. rodinnou večeři.

Kantýny a okruhy rozvozů

Rozvozy jídel jsou nastaveny z dané kantýny, aby byla pokryta celá oblast Prahy.

AFI Canteen Vokovice

Evropská 859/115a, Praha 6

Restaurant & Café BLOX Dejvice

Evropská 11/2758, Praha 6

Moje Nova Canteen

Kříženeckého nám. 1078/5A

Jídelna Na Krejcárku

Pod Krejcárkem 975/2, Praha 3

Polygon Canteen

Doudlebská 1699/5, Praha 4

Vypich Canteen

Bělohorská 2428/20, Praha 6

Klíčová slova ČR-restaurace-trh-koronavirus-firmy-kupobed.cz-Airway

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.