Keanu Reeves táhne a překvapuje dál. Nejnověji jako autor krvavého komiksu, který zfilmuje Netflix

Keanu Reeves táhne a překvapuje dál. Nejnověji jako autor krvavého komiksu, který zfilmuje Netflix
BRZRKR | Boom! Studios
Teď se navíc stal i autorem dvanáctidílné komiksové akční série jménem BRZRKR. Jedná se o brutálně epickou krvavou ságu, ke které Netflix právě zakoupil práva a hodlá natočit nejen jeho filmovou adaptaci, ale i anime seriál. Keanu Reeves bude samozřejmě produkovat a zahraje si i hlavní roli ve filmu. Svůj hlas by měl propůjčit i animovanému pokračování.
Hlavním hrdinou BRZRKR je nesmrtelný válečník, který boji zasvětil již 80 tisíc let svého života. Všichni ho znají pouze pod označením B. Tento polobůh byl kdysi proklet a nic jiného než násilí a zabíjení nezná. Po staletích brutálních bojů našel konečně útočiště v práci pro Spojené státy, pro které má vybojovat ty nejkrvavější a nejnebezpečnější bitvy výměnou za to, po čem touží nejvíce - pravdu o své existenci a tom, jak ji ukončit.
keanu-reeves-je-autorem-krvaveho-komiksu-ktery-prave-koupil-netflix
BRZRKR | Boom! Studios
Na námětu komiksu pracoval Keanu Reeves již několik let se společností Boom! Studios. Příběh s Reevesem napsal Matt Kindt, ilustroval Ron Garneyz Marvelu a o barvy se postaral Bill Crabtree. První díl BRZRKR vyšel 3. března a k dnešnímu dni se ho prodalo přes 615 tisíc kopií, což jsou ve světě komiksu nejvyšší čísla za posledních 30 let.