hledat

Tags:

Největším zářezem v mým biu je jednoznačně B-Real a nejlepší kalba byla s Dope D.O.D., prozrazuje Dj Ill Rick

Sdílej

Koho v časech, kdy čekáš na normální mejdan mezi lidma jak na smilování, vyzpovídat, než stálici žižkovskejch večírků – DJe Ill Ricka. Jak tohle blbý nekonečný období kulturního a sociálního půstu zvládá? Neoddělitelná součást Sodoma Gomora smečky nám odpověděla na pár dotazů a ukázalo se, že se rozhodně nefláká a chystá se toho mnoho zajímavého…

LuC: V současný době době doba mejdanům moc nepřeje, jak to zvládá takový party zvíře jako ty? Určitě ti chybí koncerty a hraní...

DJ Ill Rick: No doba bez koncertů už je nekonečná, ale party zvíře jako já se samozřejmě přizpůsobilo, a mejdany dělám doma, někdy jen sám se sebou (hehe). Někdy už se mi mezi lidi ani nějak nechce. Ale až začnou shows, tak. určitě rád vystřelím.

LuC: Před mnoha lety si začínal jako DJ třebíčských Masových Wrahů. Jsi v kontaktu s Doyemem? Věřil bys v té době, kam se horrorcore u nás posune? 

DJ Ill Rick: Tak tohle je častěj omyl, já nikdy nebyl Dj MW, jen sem s nima objížděl ze začátku mejdany a hrál afterparty. Jinak MW shows jsou odjakživa Doyemova práce. No hele, nikdy jsem nečekal, na jakou úroveň se to dostane, jsem rozhodně spokojenej, a cejtím, že to půjde ještě dál.

LuC: Předskakoval jsi už pěkné řádce zahraničních hvězd, koho si tvém biu nejvíc vážíš a s kým jsi zažil nejlepší kalbu?

DJ Ill Rick: Nejlepší kalba byla s DOPE D.O.D. jejich Dj byl prostě stejná krevní skupina, takže i přes mojí chabou angličtinu jsem si to opravdu užil. A nejlepší zářez? jednoznačně B-Real.

LuC: Loni sis vyhrál v rámci Jagermeister Save The Night finanční a PR podporu v době ,kdy začínalo aktuální peklo. Ty máš už roky normální job, myslíš, že Covid způsobí, že se DJská scéna změní, nebo třeba protřídí?

DJ Ill Rick: Ta soutěž od Jagera mi strašně pomohla. No nevím, jak se ta scéna změní nebo kam to povede, ale vím že najednou mám tak o 100% větší chuť hrát…Někdo třeba zase zjistí, že mu to vůbec nechybí a najde si něco jinýho. Těžko říct, co bude

LuC: Vím, že nezahálíš a doma pilně makáš na novejch věcech s pár muzikantama, prozraď s kým a na čem aktuálně děláš?

DJ Ill Rick: Desade solo, Sodoma Gomora album, Řezník EP a LP (30.3.), no je toho spousta. Plus sám jsem letos nahrál skreče do dvou songů pro ELEKTRICKMANN a pak celý album Phoenixovi, kterej se po letech vrací do hry. Rozhodně to není všechno, jen čekám až ty lidi něco vymyslej a pak to realizujeme. A taky sem konečně našel muzikanty do úplně novýho projektu – nevím co z toho bude, ale zatím mě to hrozně baví.

LuC: Jak vám funguje spolupráce s Řezníkem a DeSadem, díky blbý situaci se vidíte určitě méně, než když máte standardně koncerty. Máte aktuálně nějaký plány?

LuC: Tak na tuhle otázku jsem tak nějak odpověděl už před chvílí. Snad jenom doplním, že Řezník chystá druhej díl „Partyhard“. a hru „Poslední Exekuce“. Jinak si s klukama fakt hodně chybíme, už se těším, až budu sedět s De Sadem na zadním sedadle auta směr koncert.

Tagy: