Podle Čecha jednadvacítka na Euru potřebuje výjimečný výsledek

23.03.2021, 21:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
stokurev

1. U21 mel trenovat Lavicka. Neverim tomu ze s Krejcim jsou schopni uhrat nejaky vysledek

2. Pokud Chalus v podcastu prohlasi ze Krale ze Spartaku Moskva by v U21 nechtel a Sadilek mu v tom prizvukuje tak to panove jdete nekam. Nevidite si na spicku nosu

3. S takovym charakterem to na moc velky uspech nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Až budou o třídu lepší než Král nemusí ho chtít v repre, ale opačně to snad fungovat nemůže, alespoň ne v profesionálním sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtít ho můžou, ale říct to veřejně je trochu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtějí, aby si turnaj zahráli kluci, co si to vybojovali. To je zas na jednu stranu sympatický. I proto možná jedou Drchal s Granečným.

Reagovat
dave30

Již na jaře 2019 jsem se dostal k informaci (přímo z kabiny Slavie), že Královi obrovsky narostlo sebevědomí (na tom by nebylo nic špatného), a dává to svému okolí najevo (ne vždy úplně nejvhodněji). I trenér Trpišovský to řešil a dokonce Alexe v souvislosti s jeho chováním párkrát posadil na lavičku. Když potom přišla na Alexe atraktivní nabídka tak dostal od vedení okamžitě zelenou, protože se tím pro Slavii problém vyřešil a ještě na tom velice dobře vydělali. Takže jestliže z tohoto období mají kluci z U21 s Alexem nějaké zkušenosti, tak se nedivím, že ho nechtějí. Na druhou stranu každý člověk se nějak vyvíjí a z Alexe může v současnosti být pohodový kluk, který by klukům jistě pomohl a vůbec by to nemělo vliv na atmosféru v kabině.

Reagovat
cubinho

Zajímavé Přitom působí dost sympaticky.

Reagovat
Reggie

Reagovat
dave30

Vůbec ho nechci odsuzovat. Sláva a peníze zamávají se zkušenými lidmi, natož s 20 letým klukem.

Reagovat
smazaný uživatel

* Slávia

Reagovat
dave30

Ale no tak...

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

To oni to fakt řekli? Mít tu možnost, že si na tom na turnaji zahraji s jedním z našich nejtalentovanějších hráčů, který navíc zvedne rapidně naše šance, tak neváhám ani vteřinu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele