Je mu 24 let a podobu s otcem nezapře. Tak dnes vypadá syn Michaela Jacksona

Syn Michaela Jacksona
Syn Michaela Jacksona
Foto: Profimedia.cz
Eliška Reiglová | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 3. 2021

Děti Michaela Jacksona, který ve věku 50 let zemřel v roce 2009, jsou už dnes dospělé osobnosti s vlastními sny a kariérami. Nejstarší Prince (24) úspěšně vystudoval a zapojil se do práce v charitativní organizaci, jejíž je spoluzakladatelem. "Opravdu upřímně doufám, že by na mě táta byl pyšný," řekl v rozhovoru FOX Soul mladík, který podobu se slavným králem popu nezapře.

Když Michael Jackson zemřel, miliony lidí z celého světa sledovaly přímý přenos z jeho pohřbu. Na něm tehdy truchlily tři jeho děti, malé a dospívající. Dnes už jsou potomci krále popu dospělí, budují si vlastní životy a snaží se, aby jim k tomu jméno jejich otce pomáhalo co nejméně.

Nejstarší syn Jacksona, Prince Michael, je už 24letý mladík, který úspěšně vystudoval a věnuje se práci. Podílí se především na charitativní činnosti a drží se zlatého pravidla, které ho otec naučil. "Říkával, že i když vyjdu ze školy, ve skutečnosti se nikdy nesmím přestat učit. A měl pravdu, učím se novým věcem a vnímám to každý den," řekl Prince v rozhovoru pro FOX Soul.

Podoba mezi králem popu a jeho synem je nepřehlédnutelná, Prince je ale víc hrdý na jméno, které po něm získal. "Mé první jméno je Prince, ale já raději vystupuji pod jménem Michael nebo Mike. Je obyčejnější a zároveň souvisí s hrdostí, že jsem ho dostal od táty a po něm," přiznal dnes už pracující mladík.

Prince je spoluzakladatelem charitativní organizace. I jeho otec se na charitativní činnosti podílel a dá se tak říct, že částečně kráčí v jeho šlépějích. "Opravdu upřímně doufám, že by na mě táta byl pyšný," dodal Prince Michael Jackson.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.