fb pixel Rapující realitní makléř? Lepší inzerát na prodej panelákového bytu v Česku nenajdete – G.cz
Vyhledávání

Rapující realitní makléř? Lepší inzerát na prodej panelákového bytu v Česku nenajdete

Zdroj: Sreality.cz - Zdeněk Mikulášek

Chcete prodat panelákový byt přímo v srdci krásné přírody Moravského krasu, který má v blízkosti veškerou občanskou vybavenost? Využijte k tomu prvního českého rapujícího makléře! Ze Zdeňka Mikuláška z brněnské realitní kanceláře Unicareal se stala hvězda internetu díky hiphopovému inzerátu na prodej bytu v Blansku.

Martin Miko
Martin Miko 24.3.2021, 22:59

První rapující realiťák na světě

Realitní makléř Zdeněk Mikulášek dokázal něco, co tu nikdo jiný před ním ještě nepředvedl. Místo klasického předváděcího videoklipu, v němž by ukázal přednosti prodávané nemovitosti, se rozhodl, že napíše rapový text a k tomu natočí tematický realitní videoklip. Působí to jako úsměvný bizár, ale na druhou stranu se jedná o raritu a velké vystoupení z komfortní zóny. Mezi realitními makléři je samozřejmě velká konkurence, takže není divu, že vyhrává ten, kdo je nejoriginálnější. Před nedávnem se na internetu objevil i „realiťák“ s maňáskem v ruce, jenž se snažil napodobit DJe Roxtara a jeho Adolfeena.

„Vyrážíme z blízka do vyladěné přírody, tak nějak do oázy pohody. Srdcem té krásné přírody je Blansko, kde je prostě všecko! Nákupní centra a snad všechny obchody. Přehrada, lom, aquapark, když budete chtít do vody. Všechno kolem nás je Moravský kras!“ rapuje pan Mikulášek ve videoklipu a zní přitom jako člen skupiny Chaozz, ale s tím rozdílem, že jeho text není o vodopádech, ale o Blansku. Náhle se tento brněnský realitní makléř objeví na sídlišti, kde nabízí panelákový byt o velikosti 2+1 s výhledem na sídliště. „Jádro po zákroku a krásná kuchyň, hochu,“ dodává realitní rapper při předváděčce bytu.

Dvouminutový spot od fanouška Indy a Wich řekne určitě víc než tisíc slov, takže doporučujeme zkouknout video v inzerátu na Sreality.

Podobné články

Doporučujeme

Další články