Video placeholde

I debilové mají právo na zástupce ve sněmovně. Antirouškařům přeju umírat bez kyslíku, říká Novotný

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný nešel v pořadu Prostor X pro silná slova daleko. Vyjádřil se i k poslanci Lubomíru Volnému, který podle něj „není debil“. Horšími výrazy pak ale častuje jeho voliče. Podle Novotného to jsou debilové a kreténi, ale i takoví lidé mají právo na své zastoupení ve sněmovně a Volný je tam jejich tribunem. Podívejte se na ukázku rozhovoru s Pavlem Novotným ve videu v úvodu článku.

„Když se dívám na demonstrace antirouškařů, tak musím říct, že se ve mně probouzí už takové pudy, že bych jim ne přímo přál smrt, ale přál bych jim chvíli umírat bez kyslíku a škemrat o volné místo na ARO,“ říká v pořadu Prostor X řeporyjský starosta Pavel Novotný. Podle něj je nutnost nosit roušku na veřejnosti naprosto pudovou záležitostí, kterou pochopí i orangutan.

Celý rozhovor s Pavlem Novotným najdete zde:

Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Pavlem Novotným • Prostor X

Říká pravdu Pavel Novotný, když mluví o Janě Černochové nebo Janu Zahradilovi? Jak může v ODS dál působit, když ji vědomě poškozuje? Jaké má plány dál? A jak obhajuje svoje kontroverzní výroky? Nejen to najdete v celém rozhovoru v Prostoru X, který s Pavlem Novotným vedl moderátor Čestmír Strakatý.

Na další zajímavé rozhovory se podívejte zde  >>>