Hlavní obsah

Všechny užitečné nástroje na jednom místě. Seznam.cz spustil nový web pro vývojáře

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz spustila nové webové stránky, které cílí především na vývojáře. Na stránkách vyvojari.seznam.cz najde odborná veřejnost rozmanité nástroje, které může v drtivé většině případů využívat zadarmo. V pátek o tom informovali zástupci společnosti.

Foto: Seznam.cz

Nové webové stránky vyvojari.seznam.cz

Článek

Díky novým stránkám vyvojari.seznam.cz naleznou tvůrci webových řešení a mobilních aplikací na jednom místě technické informace o tom, jak nástroje od Seznamu využívat a implementovat do vlastních služeb.

„Zájemcům poskytneme například bezpečný a komfortní způsob přihlášení uživatelů na jejich webových stránkách pomocí uživatelského účtu u Seznamu,“ popsala nový nástroj produktová manažerka Seznam.cz Petra Jeřábková a dodala, že ochrana osobních údajů uživatelů je v tomto případě naprostou samozřejmostí.

Použití je jednoduché

Zároveň zdůraznila, že platforma je určena nejen vývojářům z partnerských společností Seznam.cz a klientům reklamního systému, ale může ji využít kterýkoli provozovatel webových stránek nebo mobilních aplikací.

„Použití nástrojů od Seznamu, které pomohou vylepšit partnerské weby, přitom není vůbec složité. V případě, že uživatelé chtějí přidat například tlačítko ‚Přihlásit přes Seznam‘, stačí na webu pro vývojáře službu nastavit, odsouhlasit podmínky a ihned začít řešení využívat. Tlačítko ‚Líbí se‘ nebo třeba API pro Mapy.cz je podobně jednoduché,“ podotkla Jeřábková.

V současné době obsahuje web pouze základní nabídku, nicméně další nástroje a funkcionality budou postupně přibývat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám