Zde může být vaše reklama.

Rozhodl Mihalík Fotbalisté SK Sigma vyhráli přípravu ve Zlíně

Fotbalisté SK Sigma vyhráli přípravu ve Zlíně

foto: fcfastavzlin.cz

26. 03. 2021 - 21:35

Druhé přípravné utkání v tomto týdnu měli na programu dnes fotbalisté SK Sigma Olomouc. Odehráli ho ve Zlíně, kde zvítězili dva k jedné. Obě branky Hanáků dal záložník Jaroslav Mihalík.

Trenér Radoslav Látal tentokrát poslal do hry papírově silnější sestavu, než tomu o den dříve doma proti druholigovému Prostějovu. Scházeli mu, kromě těch, co hráli už ve čtvrtek, zranění Michal Vepřek, Lukáš Greššák a Dominik Radič. A také brankář Aleš Mandous, který je na srazu národního mužstva. Ve druhém poločase do zápasu zasáhli Ondřej Hapal, Filip Uriča, Jan Fiala a Miroslav Sklenář, odchovanci z béčka a dorostu. Plus i Venezuelan José Ricardo Piňa Mujica.

Zlín šel do vedení v 8. minutě, to skóroval hlavou Poznar. O sedm minut později srovnal Mihalík. A byl to právě on, kdo pak dal sedmnáct minut před koncem vítěznou olomouckou branku, když proměnil pokutový kop za faul na Yunise.

„Cílem zápasu bylo, aby hráči měli zatížení i v týdnu, kdy je reprezentační přestávka. Stejně jako včera, i dnes jsme vyzkoušeli několik mladých hráčů z dorostu a béčka. Myslím si, že utkání splnilo účel, jsme také rádi, že se nikdo nezranil. O víkendu mají hráči volno a od pondělí už se začneme plně věnovat přípravě na ligové utkání s Pardubicemi,“ řekl pro klubový web trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Sigma bude hrát proti Pardubicím doma v sobotu 3. dubna od 14.00, o týden později pojede do Příbrami (14.00). A další domácí zápas bude hrát v sobotu 17. dubna proti Teplicím (16.00). Hanáci ještě budou hrát čtvrtfinále MOL Cupu doma proti Slavii Praha. Zápas má úřední termín na středu 7. dubna, ale vzhledem k programu Slavie v Evropské lize bude nejspíš přeložen na jindy.

FC Fastav Zlín – SK Sigma Olomouc 1:2 (1:1)

Branky: 7. Poznar – 15. a 73. (pen.) Mihalík. Rozhodčí: Zaoral – Caletka, Paták

Zlín: Dostál (60. Rakovan) – Fantiš (46. Cedidla), Buchta (46. Hlinka), Simerský (60. Kolář), Procházka (46. Matejov) – Dramé (60. Hrdlička), Janetzký (60. Martínez), Vraštil, Čanturišvili (60. Číž) - Potočný (60. Tkáč), Poznar (74. Janetzký). Trenér Bohumil Páník.
SK Sigma: Macík – Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý – Mihalík (81. F. Uriča), Houska (87. Sklenář), Breite, Chytil (68. Piňa Mujica), Šíp (58. O. Hapal) – Yunis (81. Fiala). Trenér Radoslav Látal.

Další články