Kazmova přítelkyně se odhalila u vodopádů v Kostarice. Tuhle podívanou mu budete závidět

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
andrea kalousová
Zdroj: Profimedia

Andrea Kalousová se proslavila jako Česká Miss World 2015 a také jako přítelkyně Kamila Bartoška alias Kazmy. Internetem proběhlo také její virální video, jak jí chybí kočky, ale nezapomínejme na to hlavní, Andrea je velmi žádanou modelkou.

Kamil Bartošek pobývá na Kostarice už od konce ledna. Vzhledem k tomu, že tam odjel bez své přítelkyně Andrey Kalousové, která je jeho cestovatelskou parťačkou v podstatě pokaždé, Instagramem proběhly zvěsti o tom, že se pár rozešel.

Všechny tyto spekulace jsou nyní ty tam, jelikož Andrea nasedla do letadla a odletěla přes půl světa za svou láskou.

V Česku jí zdržely pracovní povinnosti, ale teď už jí nic nebránilo v tom odletět. Veškeré opatření kvůli koronaviru proběhly bez zdržení a Andrea se už v plavkách vyhřívá na místě vzdáleném přes 9 700 kilometrů od České republiky.

„No konečně tam jsi taky, sakra. Už jsme čekali, kdy poletíš. Co to tak dlouho trvalo,“ dotazoval se jeden z fanoušků pod fotkou.

Luxusní postava

Andrea na Instagram zveřejnila snímek, na kterém stojí před nádhernými vodopády pouze v plavkách. Khaki bikiny jí perfektně padnou a zvýrazňují její luxusní křivky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Angie (@andrea.kalousova)

Fotografii okomentovala jen stručně slovem „paradise“ (v překladu ráj). Fanoušci hned psali, že „paradise“ je spíš její postava.

Rodačka z Jaroměře se pyšní pevným tělem, díky kterému je žádnou modelku. Je tváří jedné firmy spodního prádla a spolupracuje s kosmetickými značkami.

Je dobrodružná duše

Kdo by si myslel, že Andrea je dámičkou, která musí mít luxusní hotel a all inclusive stravu, ten by se šeredně zmýlil. Andrea je totiž dobrodruh tělem i duší.

Ráda jezdí na skejtu a s přítelem Kazmou už viděla pěkný kus světa. Společně už navštívili například Zanzibar nebo procestovali právě s batohem na zádech Ameriku.

Andrea na Kostariku odjela teprve před pár dny, na spoustu fotek se ještě můžeme těšit.

Sympatická modelka je na sociálních sítích poměrně sdílná, a tak v době, kdy většina z nás sedí doma a odpočítává dny do konce lockdownu, nás její fotky z teplých krajin mohou hřát alespoň na duši.

Autor: Naďa Brožová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články