Sociální sítě
Nahoru

Enjoy Chips s porcí čerstvě utržených rajčat z Moravy a špetkou oregana

Zeleninové Enjoy Chips nabízejí řešení nejen milovníkům lehkých snacků a veganům, ale také všem příznivcům zdravějšího životního stylu, kteří si občas rádi zamlsají bez výčitek.

Spojení čerstvě utržené zeleniny a brambor vytváří lahodnou souhru chutí, a to výhradně za použití přírodních surovin – bez umělých dochucovadel, barviv nebo konzervantů. Nyní dělá Enjoy Chips další krok směrem k českým spotřebitelům a přichází se svou novinkou na bázi lokálních surovin, neobyčejně křupavými Enjoy Chips s rajčaty a oreganem.

Rajčata jsou pěstována na farmách Čerstvě utrženo na Moravě a zákazníci si tak novinku mohou vychutnat spolu s dobrým pocitem z podpory tuzemských farmářů. Enjoy Chips s rajčaty a oreganem jsou dostupné ve dvou variantách – jako pečené a smažené.

Enjoy Chips jsou odlišné tím, že jsou vyrobeny výhradně z přírodních ingrediencí. Proto je třeba barva chipsů dána pouze barvou samotné zeleniny, nepoužíváme žádná uměla barviva. V Enjoy Chips rovněž nenajdete umělá dochucovadla, chemické přísady ani palmový olej nebo pšeničnou mouku. Unikátní technologie výroby chipsů umožňuje uchovávat přirozené nutriční hodnoty zeleniny, stejně jako vysoké procento vlákniny a minerálů, ale také jim zajišťuje úžasnou křupavost,“ vysvětluje Michal Plesník, obchodní ředitel Enjoy Chips. Nová příchuť chipsů s rajčaty a oreganem jsou k dostání v pečené nebo smažené variantě.

Pečené Enjoy Chips obsahují pouze 2,5 % tuku. Obě varianty se pyšní lokálním původem surovin v České republice, konkrétně na Moravě. „Spojili jsme síly s uskupením tuzemských farmářů z Čerstvě utrženo a pro naše nové chipsy používáme právě jejich rajčata. Díky tomu si zákazníci mohou užít chipsy z rajčat poctivě vypěstovaných farmáři na Moravě. Za každým chipsem stojí příběh konkrétní farmy,“ přibližuje Michal Plesník.

Jeho slova potvrzuje i Luděk Dvořák, obchodní manažer společnosti Čerstvě utrženo: „Projekt zeleninových chipsů nás okamžitě zaujal. Současnost nám ukazuje, jak důležitý je lokální původ potravin. Zákazníci ocení, když mají přehled o tom, odkud jejich jídlo pochází. Podpora českých farmářů dává smysl, protože se odráží mimo jiné i v našem vztahu ke krajině. Kdykoliv si tedy otevřete balíček Enjoy Chips, nedopřáváte si jen pochoutku z kvalitní tuzemské zeleniny, ale také dobrý pocit z podpory lokálních farmářů.

Novinka vyrobená z tuzemských rajčat doplňuje produktovou řadu chipsů s příchutí řepy s mátou, špenátu s česnekem, dýně s rozmarýnem, mrkve s cibulí a červené papriky s jarní cibulkou.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.