InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finanční správa upozorňuje: Prominutí úroků podle generálního pardonu není automatické, je třeba zaslat oznámení

JIŽNÍ ČECHY - Finanční úřad pro Jihočeský kraj upozorňuje daňové subjekty, které nemají zaplacenou daň z přidané hodnoty za zdaňovací období září 2020 až březen 2021 a silniční daň za zdaňovací období 2020 včetně zálohy splatné 15. 4. 2021, že je nutné pro využití výhody prominutí úroku z prodlení plynoucího z generálního pardonu, zaslat správci daně oznámení.

 

Informace k Rozhodnutí o prominutí příslušenství daně, zálohy na daň a správního poplatku z důvodu mimořádné události ze dne 21. 12. 2020 naleznete na stránkách Finanční správy České republiky v sekci Finanční správa > Média a veřejnost > Nouzový stav (COVID-19) > Daňové informace > Informace pro veřejnost.

V tomto oznámení je nutné mimo jiné uvést, že převažující část příjmů v období od 1. 6. 2020 do 30. 9. 2020 pocházela z jedné nebo více činností, které byly v období od 22. 10. 2020 do 31. 3. 2021 zakázány nebo omezeny usnesením vlády České republiky o přijetí krizového opatření. Oznámení je k dispozici na webových stránkách Finanční správy https://ouc.financnisprava.cz/oznameni/form/danovySubjekt

Doporučuje se ke komunikaci se správcem daně využívat dálkové formy komunikace (např. www.mojedane.cz, daňovou informační schránku+, datové schránky, e-mail).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace