Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoké reakce na Tvář: Herecké výstupy děs, Karel Gott rozdělil diváky, Agáta zářila

Tvoje tvář má známý hlas 2021: Karel Gott zklamal
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
Jen to vře!
Ve druhé epizodě hudební show Tvoje tvář má známý hlas zazářila hlavně Agáta Hanychová (35) se svým plochým bříškem a líbačkou s Evou Decastelo (42). Reakce na další vystoupení byla rozporuplná. "Herecký výstup katastrofa," vyslechl si třeba Albert Černý (32).

Naprosté monstrum

Roman Vojtek (48) odstartoval novou epizodu Tváře ve stylu Petra Kotvalda (61) a Stanislava Hložka (66). Na pomoc si přizval Jana Maxiána (37). "Paráda, byli úžasní," rozplývali se diváci a posteskli si, že nezazněl legendární hit Holky z naší školky. "Ty kostýmy jsou top," smáli se fanoušci. David Gránský (29) předvedl píseň z muzikálu Noc na Karlštejně. Fanoušky okouzlil Davidův pěvecký výkon, ale práce maskérů sklidila spíše kritiku. "Naprosté monstrum," nebála se napsat jedna z fanynek.

Herecký výstup katastrofa

Albert Černý (32) se přeměnil na Karla Gotta (†80). "Afektovanost a přehnané hraní. Herecký výstup katastrofa," komentovala jedna z fanynek Tváře. "Kájovi se moc nepodobal," dodala jiná. "Jako by se Karel Gott reinkarnoval, ten hlas, ty pohyby, až mě zamrazilo," ocenila Albertův výkon další z divaček. A padaly i názory, že by měl Albert vyhrát celou soutěž. Iva Pazderková (41) si ve druhém díle Tváře střihla Kamila Střihavku (56). "Slzy mi tekly proudem," komentovala jedna z divaček. Diváci jásali a padala slova jako nádherné, boží a neuvěřitelné.

Tahle epizoda Ordinace to zabila!

Petr Rychlý (55) to zabil s písní Zlatokopky od Rytmuse (44). Na pódiu se k němu připojily Agáta Hanychová (35) a Eva Decastelo (42). Právě Agáta si pro sebe ukradla veškerou pozornost žhavou líbačkou s Evou a fanoušci chválili její dokonalé ploché bříško. "Brutální, Rytmus se vším všudy," jásali fanoušci. Někteří dokonce přiznali, že měli za to, že na pódiu stojí sám slovenský rapper. "Dali jste si práci do poslední maličkosti," pochvalovali si diváci. "Tuhle epizodu Ordinace si nepamatuju," vtipkovali další.

Kde je Rytmus, tam je i Dara

A kde je Rytmus, tam nesmí chybět ani Dara Rolins (48). Tu vystřihl Vojta Drahokoupil (25) a Jan Kopečný (31) jako Tomi Popovič (43). "Nejvíc se mi líbil Petr Rychlý, jak se sebral a šel," smáli se fanoušci. "Nebyla tam ta gesta, na která jsem se těšil," povzdychl si jeden z diváků. Marta Jandová (46) ztvárnila Petru Janů (68). "Šaty alá sváteční tampon," smáli se lidé. Jenže neváhali přiznat, že měli z Martinova výkonu pořádnou husinu! "Jsem jediná, komu připomíná učitelku ze Saxany?" rýpla si jedna z divaček.

Lepší než originál

Berenika Kohoutová (30) vystoupila jako Bára Basiková (58) a pak se s ní na pódiu i setkala. Není divu, seděla v porotě. "Nádhera z dob vrcholu Basikové. Berenika to dala spíš jako plochou odrhovačku," povzdechla si jedna z divaček. "Lepší než originál, Basiková jí to pokazila," měla ale jasno další. Jitka Boho (29) zaválela s písní z muzikálu Rebelové. "Roztomilé a přesné," tleskali diváci. Padala i slova jako boží, naprosto přesné a nejlepší! Hana Holišová (40) byla v masce Michala Tučného (†48) absolutně k nepoznání. "Parádní výkon," komentovali lidé na Instagramu a přiznali, že by Hanku pod maskou rozhodně nepoznali.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy