Teplice pokročily se zřizováním očkovacího centra
V teplické Sportaréně vznikne očkovací centrum pro očkování proti koronaviru.
Teplice

Teplice – Odbor kultury a sportu Statutárního města Teplice zveřejnil nabídku na pronájem části nebytových prostor Sportarény Teplice. Účelem pronájmu bude provozování očkovacího centra v rámci pandemie covid-19.

Nájemci bude k dispozici 1500 metrů čtverečných plochy, samostatný přístup do haly, osm šaten včetně sociálního zázemí a samostatné toalety. Nájemné stanovilo vedení města paušálem za služby ve výši 10 tisíc korun bez DPH měsíčně. Případní zájemci musí poslat svoji nabídku do pondělí 12. dubna.

O zřízení očkovacího centra ve Sportaréně Teplice hovořili zastupitelé na svém posledním zasedání. Náměstek primátora Jiří Štábl jako důvod uvedl, že město chce obyvatelům Teplic umožnit oočkování přímo ve městě, aby nemuseli zajíždět do okolních okresů. Očkovací centrum má fungovat 10 hodin denně a proočkováno by mohlo být denně pět až šest stovek lidí. Vedení města počítá s náborem dobrovolníků a navýšením lékařských kapacit z řad praktických lékařů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru