reklama

Zpěvačka Vytisková se konečně dočkala. Po dvou dcerách porodila syna

Klára Vytisková se pochlubila novým přírůstkem do rodiny. Minulý čtvrtek porodila syna, kterému dala jméno Alfons. S radostnou zprávou se pochlubila na sociálních sítích.

Foto: David Turecký

Zpěvačka a moderátorka Klára Vytisková v pondělí zveřejnila fotografii, na které pózuje se svým manželem, bubeníkem Romanem Víchou, a čerstvě narozeným synem. Podle komentáře, který Vytisková dodala, se narodil minulý čtvrtek. 

Vytisková své třetí těhotenství odtajnila loni na podzim. V listopadu kvůli koronaviru musela zrušit dlouho plánovaný koncert, který se nakonec uskutečnil on-line.

Tím, že po dvou dcerách by mohlo přijít i třetí dítě, se Vytisková netajila. Už přes šestnáct let žije s bubeníkem Romanem Víchou, se kterým také hrála v kapele Toxique.

"Myslím si, že si ženy samy na sebe vytváří obrovské nároky. Hodně pracovat, dobře vypadat, mít pěkné fotky na Instagramu. To je podle mě největší mor, máma influencerství na Instagramu, se kterým se spousta maminek srovnává, a pak jsou frustrované, připadají si jako horší mámy, protože toho třeba tolik nestíhají a ani u toho tak dobře nevypadají," řekla v rozhovoru pro Aktuálně.cz, kde také jako tehdy dvojnásobná máma přiznala, že musela kvůli rodičovství omezit své koncertování, ale mateřství ji neuvěřitelně inspiruje.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama