Přestože je ve věku, kdy by klidně ještě mohla mít další miminko (taková Vendula Pizingerová je dokonce o 7 let starší, a přece se doma rok před kulatou padesátkou těší z novorozence), bývalá moderátorka Martina Gavriely si musí zvykat na docela jinou životní roli: „A je to tady, je ze mě babička,“ svěřila se ve svých instastories.

Její teprve devatenáctiletá dcera Jessica totiž v noci z pondělka na úterý porodila její první vnouče, holčičku, která dostala nádherné jméno Olivia Rose. Dívenka při narození měřila krásných 49 centimetrů a vážila 3525 gramů.

„Její porod jsem prožívala mnohem více než ten svůj. Nejraději bych to odrodila za ni, hlavně, aby ji nic nebolelo,“ popsala Gavriely pocity, jaké jsou nejspíš moc dobře známé každé ženě, co se stává babičkou. Kromě Jessicy je matkou ještě dalších dvou potomků, Antonia (17) a Leeho (2), kterého má se svým o 7 let mladším partnerem Marcusem Tranem (35). Ten byl dříve spojován se zpěvačkou Ewou Farnou (27), ale až po boku vnadné moderátorky našel své štěstí.

VIDEO: Martina Gavriely: Stárnu a začínám být nostalgická

Video
Video se připravuje ...

Martina Gavriely: Stárnu a začínám být nostalgická Adam Balažovič

Již před nějakým časem zmátla všechny své fanoušky, když se pochlubila na sociálních sítích snímkem ultrazvuku miminka v ručkách synka Leeho. Přestože se na ni sneslo množství gratulací, ona své followery chvíli napínala, než vysvětlila, že v očekávání je její dcera, ne ona samotná. „Moje malá Jessí už není malá, bude máma. Začínám se dojímat a těšit,“ prozradila svým příznivcům v listopadu loňského roku. „Jess je šťastná a spokojená s partnerem, a klokan přiletí v březnu,“ dodávala tehdy Gavriely.

A skutečně, koncem března se miminko narodilo. „Dnes v noci jsem nespala a hrabala se ve fotkách. A říkala si, jak těch 20 let uteklo. Před dvaceti lety jsem ležela v nemocnici a porodila svoje první dítě. Teď v té samé leží Jessica, jen na posteli vedle, a drží v náručí své dítě…“ svěřila se, celá naměkko. Nezbývá než popřát mladičké mamince hodně štěstí... a babičce pevné nervy. Jak sama nedávno přiznala, „bejt máma a zároveň bába bude náročné, tak snad obstojím“.

VIDEO: Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!

Video
Video se připravuje ...

Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií