„Potvrdila se jedna z našich teorií, že se žena stala obětí násilného trestného činu,“ řekl kriminalista Antonín Hrdlička.

„Kriminalisté našli v remízku u Šlapanic v poměrně hluboké jámě tělo pohřešované ženy. Už při ohledání těla na místě bylo jasné, že zemřela násilnou smrtí. To potvrdila i soudní pitva,“ dodal policista.

Přátelé a sourozenci neztráceli naději

Pátrání po mladé ženě zveřejnil i pořad Na stopě. „Regina je veselá, kamarádská, takovej živel, ale v dobrém slova smyslu. Ráda vařila, pekla, měla ráda děti, ale vlastní mít nemohla. Milovala psy, měla svého psa, podporovala útulky,“ popsala pro pořad její sestra Gabriela.

Video
Video se připravuje ...

Kriminalista Antonín Hrdlička k případu zavražděné ženy z Vyškovska Policie ČR Brno

Regina pracovala v domově pro osoby s tělesným postižením a navíc vlastnila také stolařskou dílnu.

Soud poslal druha do vazby

Renatina druha kriminalisté zadrželi a v sobotu 27. března byl obviněn z vraždy. „Ve stejný den na něj soudkyně Okresního soudu ve Vyškově uvalila vazbu,“ řekl Hrdlička. Vyšlo také najevo, že v době zmizení už netvořili pár. Můž navíc rozchodem přišel i o práci, neboť pracoval v její stolařské dílně.

„Intenzivní prací se podařilo sehnat dostatek důkazů pro obvinění přítele zavražděné,“ podtrhl kriminalista. V průběhu vyšetřování pomohla kriminalistům i řada podnětů a informací od veřejnosti. Muži hrozí za vraždu až 20 let vězení.

Fotogalerie
5 fotografií