Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rapující realiťák hitem českého internetu: Nápady mám pořád, budou další videa, slibuje Zdeněk Mikulášek

Autor: chal - 
31. března 2021
05:30

„Vyrážíme z blízka do vyladěné přírody, tak nějak do oázy pohody,“ zpívá realitní makléř Zdeněk Mikulášek, který se rozhodl k prodeji klientčina bytu v Blansku využít netradičního prostředku – rapové písně. Dvouminutový klip měl okamžitě velký ohlas a makléř díky němu dokonce musel zvednout cenu bytu!

Ca$hanova Bulhar ani Yzomandias to sice není, i přesto ale realitní makléř Zdeněk Mikulášek svým rapovým videem vyvolal pěkný poprask. Víc než dvouminutový klip, ve kterém vyzdvihuje klady jak nabízené nemovitosti, tak samotného Blanska, vyvolal mezi lidmi velký zájem. Přímo v Blansku se pak stal bez nadsázky hitem.

„Paní majitelka mi volala, že si to zpívají lidi na ulici,“ řekl Zdeněk Mikulášek pro Blesk.cz s tím, že text písně se mu psal sám. V Blansku má totiž chatu a tamní přírodu miluje. „Všechno kolem nás je Moravský kras,“ rapuje Mikulášek.

Jak se vůbec nápad propagovat panelákový byt 2+1 zrodil? „Já nepotřebuju dostávat nápady, nápady mám pořád,“ popsal Blesku Mikulášek. „Už asi 15 let stříhám videa a poslouchám hip hop. Nemám rád šeď, nemám rád nudu,“ vysvětlil rapující makléř, že napsání písně a natočení klipu tak pro něj bylo přirozenou věcí. Ostatně, s podobným projektem už jednou sklidil úspěch.

Tehdy šlo o prodej běžného bytu v jedné nepříliš atraktivní brněnské lokalitě. Díky makléřově kreativitě o něj ale byl velký zájem a bez problémů se prodal. Pro potřeby inzerátu totiž Zdeněk Mikulášek natočil video, ve kterém mluvil hantecem. Vyvolal tím ohlas, a tím pádem přilákal i potenciální zájemce.

Nyní to se svou rapovou ódou na Blansko zopakoval. A znovu uspěl. Kvůli množství zájemců o prohlídku dokonce museli s majitelkou zvýšit cenu bytu!

„Nedělám to jen proto, že mě to baví, ale taky proto, že to má smysl. I pro majitele,“ uvedl Mikulášek s tím, že samozřejmě ne každý majitel by s natočením písně souhlasil. Majitelka bytu v Blansku ale projevila velký smysl pro humor, a v klipu si dokonce sama zahrála. Na otázku, jak se jí v bytě bydlelo, odpověděla: „Skvěle! Nic mně nechybělo.“ Dnes je určitě ráda, že si pro spolupráci vybrala právě Zdeňka Mikuláška, protože krátce po zveřejnění inzerátu už mohla vybírat ze zájemců.

Na sociálních sítích klip vyvolal spíše pozitivní reakce, ale makléř chápe i ty negativnější. „Celé jsem to vyráběl na koleni, měl jsem málo času. Poslouchám hip hop, i ten okrajovější, ale musel jsem se trochu krotit, tohle je komerční příspěvek. Chápu, že to třeba mladší generace úplně nevstřebala,“ sdělil smířlivě.

Pro fanoušky ale na závěr přidal jednu dobrou zprávu: „Proč v tom nepokračovat? Budou lepší videa!“ slíbil posluchačům i potenciálním klientům.

Video  Specialista na realitní právo: Makléřů je tu moc, jejich zkouška by měla být tvrdá  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi