Fleišman i Fillo v Ostravě opakovaně prokazují vysoký prvoligový standard a Baník je odměnil

Fleišman i Fillo v Ostravě opakovaně prokazují vysoký prvoligový standard a Baník je odměnil

Na Bazalech už sice nějaký čas deklarují, že by rádi pracovali zejména s mladými a perspektivními kusy, nicméně stále se neloučí ani s funkčními veterány.

Poslední březnovou středu totiž sedmá Ostrava, jež má před sebou víkendové vystoupení na severočeském stadionu U Nisy, prodloužila kontrakty s dvojicí velezkušených opor...

V kádru i nadále zůstanou krajní obránci Jiří Fleišman (36) a Martin Fillo (35), kteří s vedením Baníku podepsali nové smlouvy až do 30. června 2022.

Oba hráči, kteří mají dohromady na kontě více než 600 prvoligových vystoupení (Fillo je na 327 a Fleišman na 285 kláních mezi elitou), před pár měsíci načali již čtvrtý rok své ostravské mise.

"Oba hráči opakovaně prokazují vysoký prvoligový standard. Jsme rádi, že u nás zůstanou na další období," citoval web fcb.cz slova sportovního ředitele Aloise Grussmanna.

Zatímco exteplický Fillo v této sezoně naskočil do třiadvaceti zápasů a vynechal tak pouze jedno utkání, o rok starší Fleišman s minulostí ve Slovanu Liberec a Mladé Boleslavi je k tomuto datu na šestnácti duelech.

Kouč Dynama Horejš: Provoda by chtěl mít v mužstvu každý trenér. Přál bych mu anglickou či německou ligu

Zdroj: fcb.cz