Liam Gallagher zveřejnil další detaily k desce Why Me? Why Not.

Zpěvák LIAM GALLAGHER se podělil o detaily k desce Why Me? Why Not. Zároveň publikoval už druhou ukázku z chystaného alba, které vyjde 20.9.2019.

Jen několik hodin předtím, než vystoupí na ikonickém pódiu Pyramid Stage v Glastonbury, zveřejnil Liam Gallagher novou skladbu The River, na které spolupracoval s producentem Andrew Wyattem.

Píseň s hutným kytarovým riffem evokujícím památné nahrávky Led Zeppelin a angažovaným textem, v němž zpěvák vyzývá současnou generaci k boji za změnu, navazuje na singl Shockwave. Obě písně dávají tušit, kudy se Gallagher na novince bude ubírat.

„Chtěl jsem se posunout, natočit lepší desku než As You Were,“ prohlašuje a směle dodává: „A tak jsem to udělal!“

Někdejší frontman Oasis příznivcům kromě skladby The River nabízí také titulku alba, výčet jeho připravovaných konfigurací a seznam podzimních koncertů. Není pochyb o tom, že o turné k desce Why Me? Why Not. bude značný zájem.

Vstupenky na Gallagherovu první sólovou pouť po arénách v Anglii zmizely během jediného rána, 40 tisíc lístků na vystoupení ve Finsbury Park se vyprodalo za necelou minutu. Pokud vám jeho představení na pražském Metronome Festivalu uniklo, můžete se na Liama Gallaghera vypravit do Trenčína, kde v sobotu 13.7.2019 zahraje na festivalu Pohoda.