Hlavní obsah
Článek

V právě vydané biografii The Beauty of Living Twice se Sharon Stone (66) svěřila z mnoha šokujícími informacemi ze svého života. Mimo jiné také popsala, jak jí plastický chirurg bez jejího vědomí zvětšil poprsí o celé číslo.

Pod kudlu musela herečka v roce 2001, aby jí odstranili benigní nádory v prsou. Ke svému překvapení se po operaci probudila se zvětšeným hrudníkem.

„Když mi sundali obvazy, zjistila jsem, že budu potřebovat o číslo větší košíčky. Doktor usoudil, že půjdou větší prsa lépe k mým bokům. Změnil mi tělo, aniž by mi o tom řekl nebo měl mé svolení,“ uvedla v rozhovoru pro Times.

Kromě jiného herečka také popsala vypjaté vztahy s kolegou ze Základního Instinktu Michaelem Douglasem. Jedna z hádek dokonce málem skončila fackovanou. Jako správní profíci ale vzájemné antipatie nepromítli do filmových scén.

Sharon ve své knize také píše o zneužívání v dětství. Ji i sestru sexuálně zneužíval děda z matčiny strany. Rozepsala se i o mrtvici, kterou prodělala ve 43 letech, a musela se po ní znovu učit mluvit i chodit.

Mimo to také pěla ódy na spolupráci s režisérem Woodym Allenem, jehož jméno je léta hojně skloňováno ve spojitosti s údajným zneužíváním adoptivní dcery Dylan Farrow. Ta o celé kauze nedávno vydala dokument Allen v. Farrow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám