V pěti měsících fotografem! První fotka malého synka Venduly Pizingerové je překvapivě pikantní!

Od té doby, co se Vendule Pizingerové narodil malý synek Joska, zakladatelka Kapky naděje jen kvete. Důkazem jejího štěstí a spokojenosti jsou i mnohé příspěvky, které pravidelně umísťuje na svůj instagramový profil. Na mnoha z nich je v hlavní roli právě její malý synek. Nejinak je tomu i u posledního příspěvku, při jeho pořízení byl ale malý Pepíček nikoli před objektivem fotoaparátu, ale za ním. Fotku totiž vyfotil on sám!

Tatínek v centru pozornosti

A nutno dodat, že na první pokus to není vůbec špatný snímek. Je na něm zachycena jarní domácí pohoda s rodiči. Když se ale na snímek podíváte důkladněji, všimnete si jedné věci…O ní se pak Vendula rozpovídala ve svém komentáři. Fotku synek pořídil v okamžiku, kdy mamince jako obvykle nenechavou ručičkou šátral po telefonu. Na snímku můžete vidět jeho nožičku, dva domácí mazlíčky a také tatínka Josefa Pizingera. Právě při pohledu na něj vám začne hlavou vrtat jedna otázka. Vendulin manžel totiž vypadá, jako když na sobě nemá žádné oblečení. Není proto divu, že se u příspěvku hned začaly množit rozmanité komentáře fanoušků.

Oblečený sice byl, ale…

Vendula s humorem sobě vlastním poznamenala, že ale rozhodně nejsou rodina nudistů, i když tak vypadají. Manžel měl a sobě kraťasy, ale je zachycen na gauči z takového úhlu a v takové pozici, že z kraťasů není vidět ani kousek. Vzhledem k tomu, že je manželovi pořád teplo, o tom svědčí i jeho záliba v otužování, tak na sobě kromě kraťasů neměl nic jiného. V komentáři se Vendula rovněž svěřila, že ona sama tak otužilá rozhodně není, naopak je jí stále zima. To potvrzují i dlouhé nohavice jejích kalhot. Závěrem dodala, že na snímku bohužel chybí starší syn Jakub, který se před jakýmkoli fotoaparátem úmyslně a důsledně schovává. Když už se jí podaří ho s malým bráškou nečekaně vyfotit, pod pohrůžkami mu musí slíbit, že fotky nezveřejní.

Zdroj: Instagram/vendulapizingerova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu