Tři měsíce, jedna vila a sedm influencerů! To je nová reality show LIKE HOUSE!

1. dubna 2021 14:45
Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který ukáže, jak skupina influencerů tráví společný čas v jedné vile za přítomnosti kamer. Diváci tak budou mít možnost sledovat tvůrce obsahu a zábavy v přímém přenosu. LIKE HOUSE startuje 19. dubna!
Like House

LIKE HOUSE, reality show, ve které se představí skupina různorodých influencerů, známých především ze sociálních sítí TikTok, Instagram a YouTube. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. 

Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. LIKE HOUSE bude vysílat televize Prima od 19. dubna každý všední den v 17:15 hodin. 

„Přinášíme na obrazovky unikátní pořad, který má ambici zaujmout nejen mladé diváky, ale také jejich rodiče. Těm jsou sociální média často vzdálená, a díky této reality show konečně poznají současný svět mladých lidí,“ říká programový ředitel televize Prima Roman Mrázek.

Každá epizoda = tři základní pilíře

„Zaprvé bude štáb natáčet každodenní život influencerů. Zadruhé uvidíme, jak se vypořádají s úkoly a výzvami, které odkryjí jejich pravý charakter, a zatřetí budeme sledovat jejich boj o diváckou přízeň a výhru ve výši půl milionu korun,“ vysvětluje kreativní producent Pavel Nosek.

A kteří influenceři se do vily na začátku dubna nastěhují?

Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek.

Like House

Jak to bude celé probíhat?

Každý ze soutěžících bude svou osobností a vystupováním bojovat o přízeň diváků, kteří prostřednictvím hlasování určí vítěze. Aby diváci měli možnost influencery dobře poznat ze všech stránek a pečlivě se rozhodnout, komu dají svůj like, čeká soutěžící celá řada úkolů a výzev. „Cílem je, aby influenceři vystoupili ze své komfortní zóny a překonali sami sebe. Třeba je vyzveme, aby se otužovali nebo skočili padákem,“ přibližuje kreativní producent Pavel Nosek. 

Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. „Každý z hostů bude mít za úkol něco trochu jiného, podle oboru, ve kterém vyniká,“ říká Nosek. 

Divácké hlasování bude probíhat prostřednictvím speciální mobilní aplikace. Divák bude mít během vysílaní každé epizody k dispozici dva lajky a jeden dislajk, kterými ohodnotí aktuální chování jednotlivých influencerů. Na konci celé reality show se lajky-hlasy sečtou a ten soutěžící, který jich bude mít nejvíc, se stane vítězem a obdrží výhru ve výši půl milionu korun. V aplikaci diváci najdou také další obsah související s děním ve vile.

Influenceři se společně nastěhují do vily nedaleko Berouna ve Středočeském kraji. K dispozici budou mít tři ložnice, dvě koupelny, terasu, posilovnu, saunu, bazén i vířivku. O romantické momenty se postará zahrada se spoustou zákoutí. 

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:45 pátek 30. července 2021. Anketa je uzavřena.

  • 28
    WTF
  • 12
    LOVE
  • 11
    SUPER
  • 5
    FAIL
  • 4
    LOL
  • 2
    OMG

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART