hledat

Tags:

Zvažuješ myšlenku ukořistit deluxe verzi devátého alba Ektora? Můžeme ti poradit, jak ho urvat zdarma

Sdílej

Marko Elefteriadis je už několik let v očích posluchačů vnímán jako jedna ze zásadních postav tuzemského rapu. Pravdou je, že jeho schopnost generovat hity je obdivuhodná, přestože nemusíš souhlasit s každou stopu v početné diskografii. V minulém roce nabídl Ektor fanouškům desku „Original“, která se dočkala před pár dny deluxe verze. Pár skladeb navíc, několik hostů k tomu… to by mohlo být přesně to, co by nemělo chybět ve tvé sbírce originálních nosičů.

Ektor rád tahá trumfy z rukávu a také poslední album vykazuje celou řadu silných momentů. V deluxe verzi se navíc ukrývá i věcička „Emoce na emoce“, která se v přehrávačích tuzemských posluchačů poměrně rychle uchytila. V redakci nám přistály dva kusy určené k soutěži, proto jsme vymysleli i otázku, díky které můžeš jeden z nich získat třeba právě ty.

Soutěžní otázka o 2 ks alba „Original (deluxe)“:

Který producent je na tomto albu vytížen nejvíce?

a) DJ Wich

b) Huclberry

c) Abe

d) Special Beatz

Správnou odpověď pošli na soutez@bbarak.cz do pravého poledne 8. dubna a do předmětu uveď „Ektor“. Nezapomeň přidat i své civilní jméno a adresu, aby ti zásilka byla bez problémů doručena. Redakce Bbarak.cz ti přeje hodně štěstí, a pokud se na tebe zrovna v tomto případě neusmálo, můžeš si tuto desku pořídit na originalgear.cz.

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1