Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Moto Italia slaví 20 let - Ducati Season Opening

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 1.4.2021

MOTO ITALIA s.r.o. slaví 20 let zastupování značky Ducati v České republice

 

Přestože jsou stále platná různé omezení, MOTO ITALIA naplánovala na letošek mnoho fajnových akcí.

V novém čísle magazínu MotoRoute 2/2021 je článek o Ducati Multistrada V4, kde je uvedeno, že DUCATI SEASON OPENING bude 10. dubna. S ohledem na Covid omezení se tento termín přesouvá na 24.dubna.

aktualizace 15.4.2021

SEASON OPENING je přesunut na 24.4.2021 a bude POUZE v DUCATI PRAGUE společně sloučený s Ducati Tour v Praze. Na dealerstvích se vzhledem k pozdnímu termínu bude konat rovnou DUCATI TOUR. Pokud některá ze zastávek nebude možná kvůli vládním opatřením, bude posunuta na nový termín po skončení všech plánovaných zastávek nebo souběžně. Budeme vás informovat.

 

Je to právě 20 let, kdy nově založená společnost MOTO ITALIA s.r.o. převzala roli importéra značky Ducati pro Českou republiku a otevřela Ducati Store pod názvem Ducati Prague na Sokolovské ulici, Praha 8. Za uplynulých 20 let společnost prošla mnoha změnami a překonala mnoho překážek. Z malé firmičky dovážející značku pro pár nadšenců se stala zkušeným zástupcem sebevědomé italské značky, která určuje mnohé trendy v moto průmyslu. Moto Italia vybudovala dealerskou síť postavenou na lidech, kteří Ducati rozumí a pořád to všechny moc baví. Jak se píše v tiskové zprávě: "Děkujeme vám všem, zákazníkům a příznivcům značky Ducati, za společné zážitky a těšíme se na shledání v Ducati Prague nebo u našich dealerů."

První příležiotst setkat se s novinkami budete mít 17. dubna, na kdy je plánovaná akce DUCATI SEASON OPENING – zahájení sezóny na dealerstvích Ducati. Ověřte si předem, jestli akce platí u vybraných dealerů v Praze (Ducati Prague), Brně (D MOTO), Českých Budějovicích (G4R), Mladé Boleslavi (Rossomoto), Hradci Králové (Globalmoto), Slušovicích (M.C.F.) a v Děčíně (Profi-moto.cz). Na showroomech budou k vidění nové Scramblery, SuperSport 950 a především novou Multistrada V4 S, pouze v Praze pak nový Monster.

DUCATI TOUR 2021 – 12. ročník seriálu testovacích dnů Ducati. Od konce dubna do začátku června vždy v sobotu. Na každé zastávce bude minimálně 10 testovacích motocyklů od Scramblera po Panigale.

Ochutnejte z letošní nabídky značky DUCATI! Poznejte tyto stroje v reálných podmínkách českého silničního provozu! I když třeba vůbec nezvažujete nákup nového motocyklu, neseďte doma a přijďte se seznámit se značkou DUCATI - právě pro vás je tu další ročník oblíbené DUCATI TOUR.

Podvanácté objede flotila testovacích motocyklů Českou republiku. Jednotlivé testovací dny pořádá importér MOTO ITALIA s.r.o. společně s autorizovanými dealery. DUCATI TOUR 2021 zahájí 24. dubna v Praze, v následujících sedmi víkendech zastaví na těchto místech:

Najděte si svůj termín:

sobota 24. dubnaPraha – pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague

sobota 1. května - Brno – pořádá D MOTO s.r.o.

sobota 8. květnaČeské Budějovice – pořádá G4R s.r.o.

sobota 15. květnaHradec Králové – pořádá GlobalMoto

sobota 22. květnaSlušovice – pořádá M.C.F. s.r.o.

sobota 29. května - Děčín – pořádá Profi-moto

sobota 5. červnaMladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.

Během DUCATI TOUR 2021 můžete vyzkoušet kompletní nabídku značky Ducati. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu.

DUCATI Multistrada Experience – nový koncept testovacích dnů zaměřených na Multistradu 950 S a V4 S. Možnost vyzkoušet Multistrady na silnici, ale i v lehkém terénu pod dohledem Lukáše Peška. Tři místa konání, tři dny ježdění a zábavy.

Ducati prezentuje novou Multistradu V4 jako univerzální cestovní stroj se schopností zvládnout lehký terén. Pojďte ověřit, jak to doopravdy je! Vyzkoušejte ji v terénu i vy. A nejen novou Multistradu V4, ale i Multistradu 950 S. To vše navíc pod dohledem Lukáše Peška. K tomu silniční testovací jízda na vybraném modelu v délce cca 40 km. Občerstvení a doprovodný program. K dispozici bude celkem 12 strojů modelové řady Multistrada.

Vyberte si místo a termín konání:

19. května Autodrom Vysoké Mýto

16. června Off-road areál Autodromu Brno

konec června / začátek července 2021 (termín bude upřesněn) – Motorland Bělá pod Bezdězem

středa 9. června – DUCATI DEN – Autodrom Most - pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague

Na všechny akce bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Sledujte web a FB, přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím se zde vždy včas objeví.

COVID-19 DOLOŽKA

Všechny akce se uskuteční za dodržení všech aktuálně platných vládních omezení a hygienických doporučení. Pokud se akce nebude moci uskutečnit, přeložíme ji na náhradní termín. Sledujte web www.ducati-czech.cz a facebook.

Nevyhovují Vám termíny nebo nemáte rádi organizované akce? Přijďte si motocykl vyzkoušet individuálně! Ducati Prague nabízí v průběhu celé sezóny individuální testovací jízdy. Probíhají od 1.4. do 31.10. podle podmínek uvedených zde. http://www.ducati-czech.cz/individualni-testovaci-jizdy.html

Rezervujte si svoji jízdu už teď na ducati@ducati-czech.cz nebo na telefonu +420 284 821 148