OBRAZEM: Dvacítka zase trénuje ve Vyškově. Včetně tří nováčků

Foto: Jan Beneš, Český hokej

2. dubna 2021, 18:40

Martin Voltr

K reprezentační osmnáctce se na zimním stadionu ve Vyškově přidali i starší kolegové, hlavní kouč Karel Mlejnek má k dispozici 28 hráčů ročníku 2002 včetně některých nováčků. Podívejte se na fotogalerii Jana Beneše z pátečního dopoledního tréninku.

Trenéři udělali v nominaci několik změn: Místo brankáře Jakuba Málka, který je stále v akci se Vsetínem, dorazil na kemp přerovský Michal Postava. Chybějí také útočníci Stanislav Vrhel, Vojtěch Jiruš a Tobiáš Handl, jež nahradili Tomáš Chlubna, Filip Jansa a Erik Meluzín.

Právě Postava s Jansou a obráncem Tomášem Tomkem jsou vůbec na svém prvním reprezentačním kempu.

Dopolední jednotky se ještě nezúčastnila pětice hráčů, kteří měli vytížení v prvoligových Litoměřicích a k týmu se připojili později. Od večera už ale budou trénovat naplno.

Týdenní soustředění vyvrcholí ve středu 7. dubna. Dvacítka do té doby odehraje tři modelová utkání proti osmnáctce.

Soupiska české dvacítky

Brankáři:
Oldřich Cichoň (Sparta Praha), Nick Malík (Sault Ste. Marie, OHL), Michal Postava (Přerov).

Obránci:
Ondřej Baláž, Jiří Háva, Vladimír Kremláček, Tomáš Tomek (všichni Litoměřice), Jan Hampl, Filip Kovář (oba Benátky nad Jizerou), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Michal Hrádek (Pardubice), Tadeáš Talafa (Växjö, Švédsko), Marek Bláha (TUTO Hockey, Finsko).

Útočníci:
Jakub Konečný, Lukáš Stehlík, Tomáš Urban (všichni Litoměřice), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý, Erik Meluzín (oba Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Vítkovice), Dominik Binias (Fribourg-Gottéron, Švýcarsko), Josef Koláček, Michal Rouha (oba TUTO Hockey, Finsko), Štěpán Macháček (Frýdek-Místek), Tomáš Chlubna (Jihlava), Filip Jansa (Benátky nad Jizerou).

Realizační tým:

Manažer: Otakar Černý
Hlavní trenér: Karel Mlejnek
Asistenti trenéra: David Bruk a Pavel Trnka
Trenér brankářů: Martin Láska / Lukáš Mensator
Videotrenér: Benjamin Sequens / Lukáš Mensator
Lékař: MUDr. Jaroslav Budín / MUDr. Dušan Singer
Fyzioterapeut: Lukáš Helm
Kondiční trenér: Martin Iterský
Kustod: Jan Vejvoda
Kustod/masér: Václav Vejvoda

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz