Serie A - souhrn 29. kola: Inter navyšuje náskok

03.04.2021, 14:27, aktualizováno 03.04.2021, 22:41
Komentáře a souhrny
Luis Muriel (© AFP)
Sampdoria na San Siru proti AC Milán neudržela vedení a nakonec si odváží jenom bod za remízu 1:1. Po gólu veterána Fabia Quagliarelly vyrovnal Jens Petter Hauge. Lazio udolalo Spezii, Neapol přestřílela Crotone a Atalanta si poradila s Udinese, jenom bod mají Juventus a AS Řím...

Bologna FC - Inter Milán 0:1

03.04.2021 20:45

Góly: 32. Romelu Lukaku

Letošní suverén italské Serie A nepolevuje a po 29. kole znovu navyšuje svůj náskok na čele tabulky na druhý AC Milán a především na obhájce titulu Juventus. Inter sice v Boloni neodehrál bůhvíjak dobrý zápas, ale na tři body mu to stačilo i proto, že se zase trefil Romelu Lukaku.

Belgičan vstřelil už dvacátou branku v letošním ročníku Seria A a jasně táhne Inter za titulem. Ještě sice není hotovo, ale málokdo pochybuje, že by se to nemělo povést.

Na Renato Dall'Ara to však jednoduché nebylo. Úvodní půlhodina nebyla zrovna záživná, přesto se Nerazzurri ujali vedení. Bastoniho centr našel přesně hlavu Lukakua a i když brankář Ravaglia skvěle zasáhl, balón se znovu dostal k Lukakuovi a ten jej zblízka dotlačil do branky. Boloňu pak postihla ještě jedna nepříjemnost, když se jí zranil Takehiro Tomiyasu. Domácí každopádně zvýšili aktivitu a začali být Interu nepříjemným soupeřem.

V 50. minutě byli hosté blízko druhému gólu, ale Lautaro Martínez orazítkoval jen tyčku. Na druhé straně zase zakončoval z dobré pozice Nicola Sansone. Boloňa se snažila, chtěla dostat Inter pod tlak a místy se jí to i dařilo. Gólman Handanović ale nemusel řešit nic zásadního. Závěru zápasu už byl hodně kouskovaný, spousta přerušení a velké množství faulů, což se projevilo na udělení pěti žlutých karet v rozmezí pouhých šesti minut. Rossoblu každopádně vyrovnat nedokázali a doma Interu podlehli nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Turín FC - Juventus FC 2:2

03.04.2021 18:00

Góly: 27. Tonny Sanabria, 46. Tonny Sanabria - 13. Federico Chiesa, 81. Cristiano Ronaldo

Derby della Mole nakonec vítěze nepoznalo a kritika směřovaná na adresu trenéra Pirla po dnešku zřejmě ještě zesílí. Naopak trenér Nicola může být s výkonem svých svěřenců spokojen a děkuje za něj především Tonnymu Sanabriovi.

Sanabria působí v turínském FC teprve od ledna a trenér Nicola o něj hodně stál. Mladý Paraguayec začal své působení nepříliš dobře, dostal koronavirus a navíc se zranil, ale od té doby, kdy mu lékaři dali zelenou, je to neuvěřitelný hráč. Zatím nastoupil do pěti ligových utkání a připsal si v nich už čtyři góly!

Dva z nich dneska. Ale vezměme to postupně. Už ve čtvrté minutě se k míči dostal hráč, který je letos jednou z nejpozitivnějších zpráv celého Juve - Federico Chiesa. Ten měl před sebou dost volného prostoru, jenže pálil hodně vysoko nad bránu. O pár minut později mu to už ale vyšlo. Chiesa převzal ve vápně míč, předběhl dvojici soupeřů a povedlo se mu najít skulinku mezi nohama brankáře Sirigua - 1:0.

Juventus se rázem mohl uklidnit. Jenže letošní Juventus je na hony vzdálený tomu, který tak suverénně sbíral jedno Scudetto za druhým. Pirlův tým předvádí plno chyb a zaváhání, která ho obírají o možnost přidávat další tituly. A ve 27. minutě se našla další z nich. Nedbalá obrana nechala nejenom vypálit Tomáse Rincóna, ale také nepohlídala dobíhajícího Antonia Sanabriu, který hlavičkoval v podstatě do prázdné.

Další gól hlavou mohl přidat hostující Juventus krátce před koncem první půle, když si na centr ze strany perfektně naskočil Álvaro Morata. Jeho pokus ale brankář Salvatore Sirigu vykryl.

Trenér Pirlo dost možná nebyl v šatně na své hráče úplně příjemný, ale ani to jim nepomohlo. Totálně totiž zaspali při nástupu do poločasu druhého. Po pouhé minutě se totiž utrhl opět Sanabria, využil špatné rozehrávky Juventusu a prudkou střelou na bližší tyč překonal polskou jedničku v bráně Juve. Někdejší produkt mládežnické akademie Barcelony to provedl výtečně a Juventus nečekaně prohrával.

Po pár minutách se k míči dostal Ronaldo, po většinu prvního poločasu naprosto neviditelný. Jenže jeho hlavičku vytáhl skvělý Sirigu nad bránu. Po delší nudné výplni utkání se zápas rozjel zase až v závěru. V 79. minutě si na centr naskočil Cristiano Ronaldo a dostal jej do sítě. Sudí sice nejprve branku neuznal, ale po poradě od videa svůj verdikt změnil.

Následně Rodrigo Bentancur pálil jen do tyče, zatímco Sanabriův pokus vytáhl Szczęsny nad břevno. Polský brankář měl taky poslední slovo v utkání. Daniele Baselli totiž z trestného kopu vymyslel krásnou ránu do šibenice, ale někdejší opora Arsenalu předvedla famózní reflex!

Více informací k zápasu

SSC Neapol - FC Crotone 4:3

03.04.2021 15:00

Góly: 19. Lorenzo Insigne, 22. Victor Osimhen, 34. Dries Mertens, 72. Giovanni Di Lorenzo - 25. Simy, 48. Simy, 59. Junior Messias

To byly nervy! Neapol si především kvůli skvělému výkonu Simyho nechala doma dát tři branky a zdánlivě ztratila vyhraný zápas. Individuální kvalita ale nakonec přeci jen zvítězila a obránce Di Lorenzo jí zajistil důležité tři body.

Neapol se žene za Ligou mistrů a je ve skvělé formě. Což dnes chtěla potvrdit na domácí půdě, kam navíc přijel jen hodně mátožně se prezentující tým z Crotone. A kdyby náhodou hosté zapomněli, že se dostali pod bouřící Vesuv, domácí celek jim to velmi rychle připomněl. První ránu musel brankář Cordaz likvidovat už po pěti minutách, když ho protáhl Bakayoko.

Po Ruizovi nepřekonal Cordaze ani Politano, ale v 19. minutě se to povedlo asi nejzářivější hvězdě Neapole, domácímu miláčkovi Lorenzu Insignemu. Di Lorenzo proběhl až do vápna, tam si obhodil prvního protihráče a pak poslal míč zpátky na střed. Lorenzo Insigne z voleje vypálil a díky výrazné teči Messiase a následně i Djidjiho dostal míč do sítě - 1:0.

Po pouhých dvou minutách bylo na někdejším stadion Svatého Pavla ještě veseleji. Fabián Ruiz totiž načechral míč do vápna, kde jej z voleje posouval před bránu do míst penalty Insigne. Jeho pokus měl oči, protože u míče byl ze všech nejdřív dobíhající Victor Osimhen, který v pohodě doklepl balon do sítě.

Crotone se nicméně nevzdalo a jen o pouhé tři minuty později se dočkalo překvapivého snížení. Špatně bránící Neapol nechala jednak Benaliho vymyslet krásný pas na zadní tyč a pak se navíc hráči domácího týmu domluvili tak špatně, že měl Simy moře času na zakončení. Nikdo ho nehlídal, takže Simy z voleje střelou na zadní tyč pokořil brankáře Mereta.

Neapol ale v první půli žádné větší drama nepřipustila. Dál hrála velmi aktivně, z čehož ve 34. minutě rezultoval faul na pronikajícího Ruize. Úžasnou možnost si nenechal ujít Dries Mertens, který krásným pokusem obstřelil hned za vápnem zeď před Cordazem a slavil branku na 3:1. Matteo Politano ještě před koncem první půle napálil jen břevno.

Neapol však trochu zaspala úvod druhého dějství a Crotone se zase trochu přiblížilo jen těžko uvěřitelné senzaci. Tři minuty po návrat hráčů ze šaten nedokázala obrana Neapole odvrátit rohový kop a přes dvě hlavičky se balon dostal k Simymu. Ten si jej pokryl tělem a stihl ještě před brankářem píchnout do míče - 3:2.

A z pohledu Neapole se věci poměrně rychle ještě víc zhoršily. Po hodině hry totiž Maksimović vyrobil obrovskou hrubku, o míč se nechal připravit dotírajícím Juniorem Messiasem a doběhnout ho nestihl. Messias dokázal z úhlu perfektně propálit Mereta a bylo srovnáno.

Jenže to nebylo všechno, protože Crotone nechalo Neapol hrát až moc snadno. Dvacet minut před koncem obránce Di Lorenzo naběhl do vápna i s míčem u nohy, kličkou obelstil dvojici obránců a střelou na zadní tyč urval pro Neapol tři body!

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 1:1

03.04.2021 15:00

Góly: 13. Mattia Destro - 23. Dušan Vlahović

Tohle utkání se Viole vůbec nepovedlo. V Janově proti domácímu CFC velmi brzy prohrávala a i když se pak opět trefil mladíček Dušan Vlahović, tři body z toho nebyly. Šance Fialek totiž razantně snížil Ribéry, který se po změně stran nechal vyloučit.

Takhle si trenér Beppe Iachini svůj návrat na lavičku Fialek asi nepředstavoval. Jeho tým byl totiž prakticky pořád tím horším a tahal za kratší konec po většinu utkání. Už začátek zápasu ukázal, že tady půjde o hodně, protože hráči na obou stranách dávali do každého souboje maximum. Netrvalo dlouho a skóre zápasu se měnilo.

Psala se teprve 14. minuta, když se za dlouhým pasem vydal sprintující Gianluca Scamacca. Balon se mu povedlo zachytit ještě na hrací ploše, ve skluzu ho posunul za sebe a tam byl ve správný čas Mattia Destro. V Janově probuzený kanonýr už v pohodě poslal míč do sítě a Grifové vedli.

Jednoho kanonýra má na své soupisce ale taky Fiorentina a dnes se Dušan Vlahović opět předvedl. Ve 24. minutě si na dlouhý míč naskočil Gaetano Castrovilli, který posunul míč na Vlahoviće a srbský bomber dělovkou málem protrhl síť - 1:1.

Šance na možné tři body Viole pořádně zkomplikoval její nejzkušenější hráč. Franck Ribéry totiž v 52. minutě tvrdě zajel do Zappacosty a sudí Maresca odměnil jeho šlapák rovnou červenou kartou. Jenže Janov se šance nechopil a až do konce zápasu si vlastně nevypracoval žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Parma Calcio 2:2

03.04.2021 15:00

Góly: 23. Kamil Glik, 67. Artur Ioniţă - 55. Jasmin Kurtić, 88. Dennis Man

Celkem čtyři góly a konečná remíza 2:2. To byl záchranářský zápas mezi Beneventem a Parmou. Herně měli navrch hosté, jenomže v utkání museli pokaždé dotahovat. Plichtu nakonec vystřelil až dvě minuty před koncem Man.

Parma se díky remíze přiblížila osmnáctému Cagliari na dva body, ovšem ztráta na nesestupové pozice se může ještě navýšit. Naopak odstup si udrželo Benevento, byť si možná doma představovalo lepší výsledek.

Aby také ne, když v minulém kole vyhrálo na Juventusu. S Parmou to byl od začátku těžký boj a nic na tom nezměnila poměrně rychlá branka, o kterou se postaral polský stoper Kamil Glik. Dlouhý nákop do šestnáctky sklepl na zadní tyči Barba a Glik na druhém konci branky celou akci uzavřel. Parma pak získávala územní převahu a Benevento hrozilo z brejkových situací. Po jedné z nich nepřekonal Sepeho útočník Lapadula.

Ducali se dočkali až po změně stran, přesněji v 54. minutě. Centr od rohového praporku zasáhl hlavou Bani, Montipó skvěle zasáhl, ale naneštěstí pro domácí se k dorážce dostal Jasmin Kurtić a tady už brankář Čarodějnic nic nezmohl. O šest minut později dokonce Parma otočila výsledek, ale branka Gagliola nebyla pro ofsajd Gervinha uznána. Místo toho udeřilo Benevento a opět to bylo po rohovém kopu. Caprari poslal ideální centr a Ionita hlavičkou pod břevno vrátil domácím vedení.

Hosté se nevzdávali a dvě minuty před koncem za to byli odměněni vyrovnávací brankou. Cornelius sklepl dlouhý nákop do šestnáctky a Dennis Man z voleje propálil brankáře Montipa. Zkušený sudí Massa ještě přidal pět minut nastavení a v nich si Parma vytvořila obrovský závar, který likvidoval nejprve Montipó a po něm i obrana na brankové čáře. Utkání vítěze nepoznalo, Benevento remizovalo s Parmou 2:2.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Řím 2:2

03.04.2021 15:00

Góly: 57. Hamed Junior Traorè, 85. Giacomo Raspadori - 26. Lorenzo Pellegrini (pen.), 69. Bruno Peres

Římané předvedli proti Sassuolu další zklamání a plynule navázaly na velmi špatný výsledek před reprezentační pauzou. Dvakrát ztratili vedení a za to ještě mohli být rádi, protože Sassuolo mělo nad utkáním po jeho většinu kontrolu.

AS Řím nutně potřeboval napravit poslední velmi neuspokojivé výsledky, které ho dostaly dost daleko od Ligy mistrů. Dnes to ale bylo složité. Už v páté minutě musel brankář López děkovat štěstěně, že Jérémie Boga po skvělé individuální akci netrefil bránu. Na opačné straně se do míče po vynikajícím Spinazzolově pasu položil Carles Pérez a Consigli musel předvést parádní skok.

Španělský hráč byl jedním z mála hostí, kteří se směrem dopředu opravdu o něco snažili. Po pětadvaceti minutách za to byl odměněn. Pronikl totiž přes dva obránce do vápna a nechal se Marlonem poslat k zemi. Sudí Pairetto pískal penaltu a někdejší hráč Sassuola Lorenzo Pellegrini se nemýlil - 1:0.

Jinak ale první půle za moc nestála a zklamali především hosté. Ti se prakticky neustále bránili aktivní a velmi rychlé hře Sassuola, jemuž často nevycházela až finální fáze. Cristanteho dlouhý nákop našel a perfektně sklepl Mayoral, jenže u něj byl nejdřív brankář Consigli a skvěle mu míč sebral.

Pět minut po změně stran se u vápna giallorossi utrhl mladíček Giacomo Raspadori, který v jednadvaceti letech možná překvapivě dostal kapitánskou pásku. V obraně Vlků si pohrál s Cristantem a vypálil na zadní tyč, jenže brankář López dokázal jeho ránu vyškrábnout na roh.

AS ale v bezpečí nebylo, protože centrovaný míč prošel na střed vápna, kde jej Djuričić prodloužil na zadní tyč. Tam při bránění selhal Spinazzola, který neuhlídal Hameda Traorèho a ten si mohl vybrat, jakou částí těla pošle míč do sítě.

Po pouhých dvou minutách mohl Římany zachránit Stephan El Shaarawy, který překonal ofsajdovou linii a šel sám na Consigliho, jenže ten šel na správnou stranu a míč mu vzal od kopaček. Přesto o chvíli později kapituloval. Spinazzola odčinil své zaváhání, dostal se přes Toljana a nahrál na zadní tyč. Tam si křikl Bruno Peres, zpracoval míč a napálil ho za Consigliho!

Jenže AS si dál koledovalo. A když trenér De Zerbi vytáhl z klobouku dva králíky Haraslína s Oddeiem, bylo s AS zle. Pět minut před koncem utkání totiž Haraslín prostrčil míč do vápna na Oddeie, který ostrým centrem před bránu našel Giacoma Raspadoriho. Hráč, který nedávno nastoupil za italskou jednadvacítku, byl ve správný čas na správném místě a poslal míč za bezmocného Lópeze - 2:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Spezia Calcio 2:1

03.04.2021 15:00

Góly: 56. Manuel Lazzari, 89. Felipe Caicedo (pen.) - 73. Daniele Verde

Plné ruce práce mělo se Spezií favorizované Lazio. Skoro by se dalo říci, že to bylo "Pyrrhovo vítězství". Biancocelesti získali důležité tři body do tabulky, ale přišli o vyloučené Lazzariho s Correou. Vítěznou branku vstřelil až minutu před koncem z pokutového kopu Felipe Caicedo.

Lazio bylo před zápasem velkým favoritem, ale tak nějak tušilo, že to nebude mít se Spezií ani trochu jednoduché, což se také potvrdilo. Už v 8. minutě měl na kopačce uklidňující branku Correa, ale Zoetovu svatyni přestřelil. Následovaly dva nebezpečné pokusy Spezie, nejprve hlavou neuspěl Chabot a krátce na to prověřil Reinu přízemní střelou Gyasi. Spezia sehrála v prvním poločase s Laziem vyrovnanou partii a výsledek 0:0 byl na obě strany spravedlivý.

Už poločas nabídl velice zajímavou podívanou, ale druhá půle ještě více překonala očekávání. Lazio začalo náporem a po dvou neproměněných šancích v podání Correy otevřel skóre vpádem do otevřené obrany Manuel Lazzari. Stejný hráč pak měl na kopačce i druhý gól, ale poté, co se zbavil vyběhnutého Zoeta, nedokázal trefit prázdnou branku. Biancocelesti za toto selhání tvrdě zaplatili. V 73. minutě odcentroval Gyasi a Daniele Verde nádhernými nůžkami srovnal na 1:1.

Oba celky si v ofenzivní podívané dál vytvářely šance. Fáris z ideální pozice přestřelil a dvě minuty před koncem přišel pro hosty hodně nešťastný moment. Ve skrumáži v pokutovém území odhalil videorozhodčí hru rukou, a tak následovala penalta. Felipe Caicedo poslal balón nechytatelně k tyči a vrátil vedení na stranu Lazia.

Spezia v posledních minutách vrhla všechno do útoku, ale díky své frustraci rozpoutala bouři. Agudelo u lajny velmi tvrdě dohrál Lazzariho, ten si to vzápětí nenechal líbit a úderem si vykoledoval červenou kartu. Za chvíli se mstil i Joaquín Correa, když evidentně podrazil Gyasiho, uviděl druhou žlutou kartu a musel také do sprch. Lazio závěr rozkouskovalo a výsledek 2:1 nakonec uhájilo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 3:2

03.04.2021 15:00

Góly: 19. Luis Muriel, 43. Luis Muriel, 61. Duván Zapata - 45. Roberto Pereyra, 71. Jens Stryger Larsen

Muriel je opět ve formě a dnes to dokázal dalšími dvěma trefami. Jeho obětí se stalo Udinese, které sice nepodalo vůbec špatný výkon, ale na sehranou domácí ekipu s tak kvalitním útokem se prostě chytat nemohlo.

Brankář Juan Musso byl v permanenci prakticky od prvních minut a domácí mu jasně ukazovali, že ho dnes čeká kopec práce. Ve 14. minutě jej poprvé prověřil jeho pozdější přemožitel Luis Muriel. Tentokrát ale ještě pálil do středu brány, což si Musso pohlídal. O pět minut později už ale Argentinec kapituloval. Pessina se skvěle protáhl do vápna a klidně nahrál do druhé vlny na Muriela. Kolumbijcovu přízemní ránu mít Musso nemohl - 1:0.

Ke konci první půle se Musso ještě několikrát předvedl ve velmi dobrém světle a například jeho skvělý skok s následným vyražením míče po tvrdé dělovce Malinovského určitě stojí za zopakování. Přesto do konce poločasu Musso znovu inkasoval. Malinovskyj skvěle načasoval nahrávku do vápna na Muriela, ten překonal ofsajdovou past, obešel i Mussa a poslal míč do brány.

Udinese se ale nevzdalo tak snadno a ihned přispěchalo s odpovědí. Obrana Orobici nepokryla jednak Molinu, který nasprintoval k vápnu a jednak Roberta Pereyru, který jej doplnil. Po Molinově nahrávce do druhé vlny Pereyra mířil z voleje k tyči a Gollini se natahoval marně.

Sotva z druhé půle uplynuly čtyři minuty, už mohl Musso kapitulovat znovu. Malinovskyj poslal míč na střed vápna a tam si naběhl Pessina. Ten sice už padal, ale přesto dokázal zakončit. Musso však vytáhl perfektní reflex a jeho teč vyrazil mimo! Další šanci La Dea už ale nepřekazil. Duván Zapata si naběhl do uličky na dlouhý míč a i přes obležení dvou obránců jej poslal ke vzdálenější tyči, kam Musso nemohl dosáhnout - 3:1.

Pro Udinese mohlo být po utkání, jenže Zebry se rozhodly nedat svou kůži lacino. Po dvaceti minutách proto podnikly jednoduchý útok ne nepodobný tomu při jejich prvním gólu. Molina opět ve vápně obešel obránce a poslal míč na střed. Tentokrát se k němu přihrnul Jen Stryger Larsen a přesnou trefou stanovil výsledek na 3:2.

Atalanta mohla ještě v závěru slavit další branku, ale nejprve si se Zapatovou střelou poradil Musso a v 90. minutě Josip Iličić nepotrestal chybu hostující obrany, protože mířil těsně vedle tyče!

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Hellas Verona 0:2

03.04.2021 15:00

Góly: 54. Antonín Barák, 90+9. Kevin Lasagna

Po třech porážkách v řadě Hellas zabral a zvítězil na půdě Cagliari o dva góly. Pro domácí je to nepříjemná porážka, která komplikuje boj o záchranu. Ztráta na nesestupové pozice se totiž může ještě navýšit. Pod výhru Hellasu se úvodní brankou podepsal Antonín Barák, pojistku vstřelil v nastavení Kevin Lasagna.

Cagliari se pod Leonardem Semplicim zvedlo, ale nyní muselo zkousnout už třetí porážku v řadě. Hellas začal na Sardinii aktivněji a Velosův přimák z dvanácté minuty musel Cragno s vypětím všech sil vytěsnit. I nadále byl Hellas lepším týmem, ovšem do žádné větší gólovky už se nedostal. Cagliari předvedlo v prvním poločase hodně nevýrazný výkon, se kterým rozhodně nemůže v boji o záchranu uspět.

Po změně stran se to z pohledu domácích ještě zhoršilo. V 54. minutě obdržel přihrávku od Velosa Antonín Barák a parádní ranou k tyči poslal Hellas do vedení. Pro českého záložníka to byla už sedmá branka v letošním ročníku Serie A. Cagliari sahalo po vyrovnání v 65. minutě, ale Simeone trefil zblízka jen tyčku. To byla největší šance Sardiňanů v zápase.

V závěru utkání Cagliari otevřelo hru a tím se vystavovalo nebezpečí rychlých brejků. První z nich trestuhodně neproměnil Salcedo a naopak se skvěle vytasil Cragno, ten druhý už ale skončil gólem. Kevin Lasagna už v deváté minutě nastavení proměnil samostatný únik a dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 1:1

03.04.2021 12:30

Góly: 87. Jens Petter Hauge - 57. Fabio Quagliarella

Další domácí ztrátu zaznamenal AC Milán a jednoznačně si tím komplikuje boj o Ligu mistrů. Sampdorii nejprve doslova vnutil vedení obrovskou hrubkou a pak doháněl výsledek v závěrečném náporu. Norský útočník Jens Petter Hauge sice dokázal vyrovnat, ale obrat ve vývoji znemožnila v nastavení branková konstrukce. Český záložník Jakub Jankto se do hry nedostal.

Milánu se na San Siru vůbec nedaří a tentokrát ztratil dva body v souboji s houževnatou Sampdorií. "Námořníci" na svého hostitele vletěli a dobrou půlhodinu udávali tempo. Gianluigi Donnarumma, který stále nepodepsal novou smlouvu, musel hned dvakrát výrazně zasahovat. Nejprve v šesté minutě vytěsnil Gabbiadiniho technický pokus nad břevno a ve 25. minutě reflexivně vyrazil Throsbyho hlavičku. Teprve až po půlhodině hry se do hry dostávali i Rossoneri, ale žádnou větší gólovku si nevypracovali.

Stefano Pioli určitě nemohl být s výkonem svých svěřenců v prvním poločase spokojen a o poločase raději stáhl suplujícího beka Saelemaekerse, který byl žlutě napomínán. Milánští navázali na závěr prvního poločasu, ale v 57. minutě doslova darovali soupeři vedení. Theo Hernández se vůbec nepodíval kam rozehrává, obrana AC pro změnu nesledovala hru a Fabio Quagliarella mohl hrůzostrašnou hrubici směle potrestat.

AC si zadělalo na problémy, ale hned o dvě minuty později jim dal menší dáreček sudí Piccinini, který poměrně přísně obdaroval druhou žlutou kartou Adriena Silvu. Od 70. minuty byla Sampdoria prakticky neustále pod velkým tlakem AC. To sice obléhalo branku, ale přes devět bránících hráčů soupeře se prosazovalo ztěžka. Rossoneri závodili s časem a nakonec se dočkali vyrovnání tři minuty před koncem. Střídající Jens Petter Hauge si před vyběhnutým brankářem zasekl balón a technickou střelou k tyči srovnal na 1:1.

Domácí vycítili šanci na zvrat a v pětiminutovém nastavení mu byli velice blízko. Po kombinaci Ibrahimoviće s Kessiém zakončoval druhý jmenovaný do brankové konstrukce. AC Milán zvítězit nedokázal a remízou si výrazně komplikuje boj o čtvrté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán28215266:2668
2.AC Milán29186554:3460
3.Atalanta Bergamo29177568:3658
4.Juventus FC28168456:2556
5.SSC Neapol28182862:3256
6.SS Lazio28164845:3852
7.AS Řím29156853:4451
8.Hellas Verona291181038:3441
9.US Sassuolo281010847:4640
10.UC Sampdoria291061339:4336
11.Bologna FC29971339:4534
12.Udinese Calcio29891232:3933
13.Janov CFC297111131:4132
14.ACF Fiorentina29791336:4630
15.Benevento Calcio29791330:5430
16.Spezia Calcio29781437:5329
17.Turín FC284121241:5224
18.Cagliari Calcio29571731:5022
19.Parma Calcio293111528:5620
20.FC Crotone29432235:7415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (201)

Přidat komentář
LH171186

Po repre jsem se těšil na Jankta, škoda....

Reagovat
Zark

tak aspoň Tonda

Reagovat
EXoRcIsT

To bolo dnes uplne dno

Reagovat
Slavia10

To nevadí

Reagovat
Savi

To je všecko strašně pomalé. Pak se zastaví o šestnáctku, dají stomiliard přihrávek na krátko a hovno z toho, nikdo nic nevymyslí a nezkusí. Jedna z mála rychlých pěkných akcí byla při gólu

Reagovat
Savi

A už ani penaltu nám sudí nedali...červená byla málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

Prečo stále strieda toho muriela však dáva jeden gól za druhým?

Reagovat
smazaný uživatel

I Turínské kluby by se mohli rozejít smírně

Reagovat
Lech

Jasny, moje chyba, ale proc ma kurva EF pokazdy pred repre pauzou danej termin zapasu na nedelu, pro vsechny kluby. Jasny, melo me to trknout, ale i tak tam mohlo byt napsany neco jako 3.-4.4. anebo neco nekonkretniho ale pritom zjevneho ze to je tento vikend. Kdezto 4.4. dpc, pekna prace EF

Reagovat
smazaný uživatel

Podla komentou by si im mal dakovat...

Reagovat
Lech

Hh

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dufam ze ten clanok o tom ze by predali Lukaka za 120 mega je fakenews, lebo ked odide on, odide Conte a cele sa to rozpadne :/

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Savi

Tvle to zas bylo kolo...Inter by nemusel kazit partu a taky ztratit bodíky...

Reagovat
10

Moratovo řešení protiútoku 5 na 2 v poslední minutě to celý tak nějak shrnulo. Čistá agónie, kterou může zachránit jen okamžitá změna trenéra a doplácání se k 4. místu.

Reagovat
Fairplay

Vyhoďte už konečně toho debila na lavičce, s tím modelem neukopou ani ligu mistrů.. Pirlo by neukočíroval ani hodinu tělocviku, šašek totální.

Reagovat
10

trošku respektu k legendě, troubo

Reagovat
Zark

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

2:5 s předposledním, sbohem

Reagovat
johan14

20 príspevkov, je to hanba všetkých čo sledujú Seriu A. To už aj pod L1 je ich viac.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Dejwa

Tohle už nemůžem pustit, by mě mrdlo asi... ale zápasů ještě dost, výkon nebyl úplně ideální, 3 body jsou hlavní... FORZA INTER!!

Reagovat
sinter

OT:

MVDP? WVA? JA? others?

Reagovat
Eldarion

Asi Van Der Poel, Alaphillipe dnes celkom skoro odišiel.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

S tymto mozu este zabojovat o tu europsku ligu Nechapem ako taky kolos a v podstate firma kde sa tocia nepredstavitelne miliony v stovkach mozu zacat riadit taki diletanti a este ked citam tie clanky a ich vyjadrenia tak oni su spokojni s tym ze vsetko ide do sraciek a tlapkaju sa navzajom aka nadherna robota to je fakt komedia toto

Reagovat
smazaný uživatel

od zaciatku sezony bolo jasne, ze Juve bude bojovat max o LM a nie o titul len niektori tragedi (-10 a spol.) tu po vyhre nad Bckom AC striekali o titule...

Reagovat
Fridgiee

Děkujeme za názor a tady máte klíčenku.

Reagovat
10

jo, přesně to jsem tady psal...nebo si to psal ty s AC? Scudetto byla podle tebe docela tutovka už někdy v lednu, ne? co se posralo?

Reagovat
Stana95

zranění přece ... napsal to tu už tolikrát, že už byste si to mohli pamatovat

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Dakujem za objasnenie maestro

Reagovat
Zark

od začatku sezony se přece hralo o druhe misto, první mělo podle tebe zaručeně ac že

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní už to vážně vypadá více než slibně

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevím, co by se muselo stát, abyste o titul letos přišli.

Reagovat
10

museli by přestat vyhrávat ty zápasy, kde často ani nejsou lepší, viz poslední kola...a tomu zatím nic nenasvědčuje, hrajou základní strojovej fotbal a stačí to

navíc při pohledu na konkurenci, která se sama střílí do nohy každý kolo, jsou i případný ztráty vlastně jedno

Reagovat
Nuno čomes

Ten první odstavec tu hádám teď budem vídat od ostatních fans dost častěji.

Reagovat
10

Proč myslíš?

Já nikde neříkám, že Inter získá Scudetto nezaslouženě. Zároveň si ale nemyslím, že by ho vyhráli v některý z posledních 9 sezon, nemyslím si, že s tímhle fotbalem příští rok postoupí ze skupiny LM nebo uhrajou aspoň něco v Evropě, nemyslím si, že by tuhle sezonu položili nějaký zásadní základy k úspěchu v příštích letech a ani že mají nejlepší kádr v Itálii.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Nuno čomes

Protože mi to přijde jako jednoduchý názor, který se ujme. Ono není jednoduché vyhrávat zápasy, kdy to stojí za hovno, myslím, že s tím mate taky zkušenost. Každopádně nepopírám, že to konkurence neusnadnuje. Nicméně ještě vůbec není konec.

Každopádně kádr nejlepší určitě není, je třeba ho velmi vhodně doplnit. Navíc nikde není psáno, že Conte zůstane. Co bude příští rok v LM je ve hvězdách, ale ten postup že skupiny už musí padnout.

Reagovat
10

To vyhrávání zápasů, kde Inter není lepší, nebylo myšleno nijak negativně, to je naopak umění. Už jsem tady psal, že Inter se díky těm výhrám dostal do tý atmosféry, kdy prostě vyhraje i zápasy, kde je horší a nedaří se mu skoro nic. Kdo vidí jeden zápas, tak si může říkat, že jsou to luckeři, ale ono to je dlouhodobý a štěstí to není.

Co naopak myslím negativně je ten provinční způsob fotbalu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hlavne by bol veľký rozdiel ísť z 1. koša a z 3. koša na to niektorí zabúdajú

Reagovat
smazaný uživatel

ved ste nepresli cez Monchengaldbach a Shaktar ty kos...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lenže nás vyradil hlavne Real a Vidal.. Mne to vôbec nevadí.. Scudetto je krásna náplasť.. LM by sme aj tak nevyhrali

Reagovat
Eldarion

Za scudetto gratulácia. Ale Conte a jeho "výsledky" v LM nie sú náhoda, či už s Juve, Chelsea alebo Interom. Do LM chodia tímy hrať futbal, nie sedieť vzadu a hrať na protiútoky. Mourinho-vi to pred xy rokmi mohlo vyjsť tak ako Simeone-mu, ale aj ten už posledné roky nevie prejsť ďalej a tá situácia bola pred 5 rokmi iná.

Reagovat
Inter Eterno Amore

neporovnávaj Mourinha s Contem prosím ťa

Reagovat
snuff24

Kdo má v Itálii lepší kádr

Reagovat
10

Juventus

Reagovat
snuff24

To už je minulost.. ti nejlepší hráči jsou za zenitem a nějaký extra kvalitní mladý pušky tam teda nevidím

Reagovat
10

Ok. Já jen doufám, že Juventus bude mít brzo trenéra a vrátí tě zpátky do reality.

Reagovat
snuff24

Může být.Teď to nemyslím nijak zaujatě, ale zcela upřímně když si přečtu obě soupisky tak vidím víc zajímavých jmén na straně Interu.Když vidím jmena jako Bastoni,De Vrij,Hakimi,Skriniar,Barella Martinez Lukaku tak to jsou pro mě osobně papírově zajímavější jména která to navíc zatím dokazují i na hřišti.

Reagovat
Nuno čomes

Jenže ty vypisuješ jen zaklad.. Lavičku co se týká jmen by s trenérem měli úplně jinde. Tady to ještě nějaký prestupak bude trvat, až zkvalitnime i lavičku.

Reagovat
10

Jo, dokazují to přibližně 3-4 měsíce, stejnej kádr dostal ještě minulou sezonu od Juve na prdel v obou zápasech, nedokázal přehrát ani posranej Gladbach nebo Shakhtar, s kterýma si Roma vytřela prdel, za 2 roky v LM vyhrál 3 zápasy se skóre 17-18! Ještě v prosinci jste tady na Conteho právem pořádali hon a chtěli ho hnát vidlema.

Ono je jednoduchý takhle machrovat v době, kdy Juventus nemá trenéra, systém, nefunguje vůbec nic a na druhý straně je Inter, co poprvé za 10 let reálně hraje o titul, přitom ten kádr je víceméně stejnej jako minulou sezonu. Ale je potřeba to brát v trošku širších souvislostech.

Reagovat
Jajinek

Vidíš, a mě jsou třeba tady nějaký ty pseudoanalýzy úplně jedno. Vedeme ligu, vedeme zaslouženě a asi ten titul vyhrajeme a vyhrajeme ho zaslouženě. Já si třeba myslím, že nejlepší kádr máme. Máme Lukaka, máme De Vrije, máme Bastoniho, máme Hakimiho, máme Barellu...to, že někdy před rokem podobný kádr někde prohrál tam a tam je podle mě úplně jedno. A i kdybychom nejlepší kádr neměli, i kdyby byla pravda, že to je nejhorší sezóna v lize za posledních 10 let, i kdyby nás v Evropě porazil i Celtic, i kdyby kounkurenci trénoval pták uličník a Tweety a i kdyby bylo pravda to všechno, co se nám tady snažíte vnutit...tak je mi to úplně jedno. Protože jediný, co je důležitý je zvednout ten pohár nad hlavu a já už mám na květen zabookovaný letenky a tohle si jen a jen užívám. Protože o tom to je, ne o zhrzených analýzách na internetu

Reagovat
el Principito

jo, Všeználkovo pseudoanalýzy to si napsal přesně Jardo

Reagovat
10

zase tenhle zoufalej stalker?

Reagovat
10

Pokud si to pochopil takhle, tak je to trošku smutný, ale ok. Užij si to.

Reagovat
Jajinek

díky

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kokesh

Ronaldo has scored more Serie A goals than any other player since he made his debut in the competition (76).

No other Juventus player has scored more than 18 in that time.

Reagovat
10

nobody gives a fuck...kromě něj teda

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
stuff

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
stuff

Dotiahol nas k vysledkom, o ktorych sme poslednych 7 rokov ani nesnivali!

Reagovat
drussbarb

Ale branek dal hodně, musíte mít radost

Reagovat
Aldeano

Reagovat
svkmd

Čo ten Allegri? Vie niekto niečo viac?

Reagovat
Zark

už před rokem bylo pozdě

Reagovat
10

údajně má Andrea poslední šanci s Neapolí...

píše se o Agnellim, ale cíl Agnelliho je údajně primárně Zidane

Reagovat
svkmd

s tým Zidanom mi to príde ako z kaluže do blata

Reagovat
10

Při vší úctě k Andreovi je víceméně cokoliv od Di Francesca po Cosmiho upgrade, Zizou je něco jako přesednout z Dacie do LaFerrari. V Realu má ale údajně 12m ročně, takže je vlastně ze hry.

Reagovat
10

https://www.football-italia.net/168730/calhanoglu-juventus

další polohráč co chce 7 mega ročně, kde to má Paratici podepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne si tu niekto mysli, ze pojde zadarmo? daju mu co chce a predaju...

Reagovat
GEGE

roky hraje hovno povede se mu vždy jen část sezony a bude si diktovat takové podmínky...merda

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Toto ak sa podari tym poloretatrdovanym dotiahnut do konca tak by im mali postavit sochu ale taku na ktoru budu chcat vsetci fanusikovia dokedy bude klub vobec existovat.

Reagovat
stuff

Reagovat
Eldarion

to fakt nie. Romagnoli-mu len nesedí Pioli-ho futbal a vysoko hrajúci stopéri plus sa z toho asi psychicky zosypal, že to nakoniec nie je nový Nesta, inak si to čo stváral vysvetliť neviem Berna ale vyzerá, že zabudol hrať futbal úplne.

Reagovat
10

počkej, kdy hrál Romagnoli nějak dobře? třeba s Bonuccim ve stoperský dvojici? komičtější duo v Itálii dlouho nebylo...

na tomhle by mohl vydělat asi jen Berna, protože on už v Juve nemá kam klesat

Reagovat
Eldarion

Nehral zle, pásku nedostal len tak zadarmo (dúfam). Vyslovene "zlý" je bohužiaľ posledný rok a pol. K #HungrierThenEver sa vyjadrovať nejdem a budem sa tváriť, že za AC nikdy nehral

Reagovat
cresposuper

Romagnoli-mu, Pioli-ho

Reagovat
10

Kung-fu, Kung-pao, Feng-shui...

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta dello Sport

“Conteho plat sa po sezóne zvýši až na €13,5M ročne.”

Takže na jeho plat pôjde ročne 27 mil. eur Tak to od neho budem očakávať mega výsledky, prvý výsledok musí prísť v lete a to bude ten, že nikto z kľúčových hráčov neodíde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela dost, na to, že v Lize mistrů neumí postoupit ani ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

“Conte je v Interi naozaj šťastný, aj vzhľadom na jeho vzťah s hráčmi, ktorý nazval niečím ‘špeciálnym’. Nie sú pochybnosti o jeho zotrvaní, jeho tretiu sezónu v Miláne začne ešte viac motivovaný a s cieľom zanechať stopu aj v Európe: primárny cieľ bude postúpiť zo skupiny, ďalšia vyraďovacia časť bude závisieť od mnohých faktorov. Pravdepodobne sa na konci sezóny Conte stretne s vedením a naplánuje sa sezóna 2021/22.”

Reagovat
Kaka14

Kam sme sa to dostali .... momentálne najlepšie taliansky tím a primárny cieľ je postúpiť zo skupiny LM , však to by malo byt samozrejmosť

Reagovat
ED91

Z Conteho histórie vedia, že to až taká samozrejmosť neni

Reagovat
Milan.B

Juventini kto je ten tajomny pozitivny???

Reagovat
Milan.B

Mal som vytipovanu trojicu samozrejme aj on v nej bol

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na počty Juve reprezentantů a kontext kolem toho to bylo celkem jednoduché rozklíčovat.

Reagovat
Milan.B

Povedzme ze som dlho nerozmyslal no

Reagovat
Kaka14

PSG ponuklo Donnarummovi 12M .... tak tu LM musime ukopat, lebo bez nej nam zase odidu hraci a mozme zase budovat vsetko nanovo

Reagovat
Milan.B

nech si ide.... popravde je to pekny vychcalek, urcite neni taky milanista jak sa na oko robi

Reagovat
Kaka14

tak hej ..... ale nie zadarmo, ked ma hodnotu minimalne 70M

Reagovat
Milan.B

Pred koncom zmluvy??? Ani 20 neda nikto

Reagovat
Kaka14

urcite ho podpiseme, to by sme prisli o balik penazi, ktore potrebujeme .... ale ked bude mat vysoky plat, tak sa ho budeme musiet zbavit ....

Reagovat
Inter Eterno Amore

Podľa mňa je Milanista ved už tam premrhal dosť rokov.. Mohol dávno odist

Reagovat
maras93

Je to nepochybně jeden z nejdůležitějších hráčů, ale tyhle každoroční ságy s Raiolou mě docela unavují. Tohle bude pokračovat furt dokola, pokud sám Donna nezakročí. Upřímně si myslím, že je jen otázkou času než odejde.

Reagovat
Kaka14

tieto sagy nemozu byt len o Raiolovi, kedze zastupuje aj inych hracov v AC a nepocut o nom ... vraj mame vyhliadnutu nahradu keby nepodpisal ... Maignan (Lille OSC) a miesto Hakana by prisiel Ilicic (Atalanta) ....

Reagovat
maras93

Jenže rozdíl je, že Donna je mladej kluk s velkym potenciálem, takže ví, že u něj to může tahat, protože o něj bude zájem i jinde. V PSG mu těch 12 v klidu nasypou. Ikdyž ví, že Gigio chce spíše zůstat v AC, tak konkurence v podobě těhle bohatých týmů mu to dovolí tahat do, pro mě, nesmyslných výšin.

Maignan by nebyl špatnej, ale určitě bych chtěl při nejhorším jako dvojku zkusit Plizzariho.

Reagovat
10

myslíš toho, co nechytá ani v průměrným týmu Serie B?

Reagovat
maras93

Ano, já bych mu šanci v A-týmu dal. Furt je poměrně dost mladej a proti menším týmům bych ho klidně vyzkoušel. Nerad bych nad ním hned lámal hůl jen protože nechytá v Reggině.

Reagovat
drussbarb

Že by Juve tu ligu letos opravdu nevyhrál? To není moc komfortní zóna

Reagovat
The Krupy

Vyhrať ligu budeme radi, keď sa dostaneme do LM.

Reagovat
10

Andrea za Gigiho

Reagovat
10

si dělá prdel??????? z metru vole

Reagovat
10

ale poprvé za půl roku jsme viděli náběh a centr od beka

Reagovat
lnterista

reteeeeeee

Reagovat
M11

RONALDO !!! ale Chiesa nazdaaaaar

Reagovat
10

Chiesa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jemu jsem po přestupu vůbec nevěřil a hodně mě teda překvapuje .

Reagovat
10

tohle nečekal nikdo

Reagovat
ED91

Možno dosť robí, že má otca bývalého futbalistu.

Reagovat
10

dneska se dějou neuvěřitelný věci, on dokonce před tou přihrávkou zvedl hlavu, viděl si to?

Reagovat
M11

Reagovat
10

penalta

Reagovat
10

klidně i teď na Zielinskiho, takže 1:1...ale jak může tohle pustit, to nepochopím

Reagovat
Dejwa

V první půlce Young a Gaglia nejlepší na place škoda, že jsme neproměnili ještě nějakou šanci, Sensi snad co nejdřív do hry 55

Reagovat
10

to držení míče 33% na livesportu je real?

Reagovat
Dejwa

Je to dost možný, ale Sassuolo nic nemělo, klasická kontrola a ještě jeden jsme regulérně měli dát

Reagovat
Pipo123

Jo, hostia aktívnejší, ale nič si nevytvorili, Inter hraje strašne pasívne,

Reagovat
10

njn, mají moc absencí...

Reagovat
10

Paulito konečně, pojď!

Reagovat
Pipo123

Trošku penalta pre hostí ne ? To ťahanie za dres tam bolo jasné

Reagovat
Bily

Jj, slušná "levá" proti Sassuolo

Penalta jasná jak facka, ať tam dají VHS na rozbor zápasu následující den...

Velký špatný

Reagovat
Pipo123

Byť to na druhej strane tak to odpíska, proste stále funguje tá tlačenka silnejších klubov, aj nám cez víkend odpískali totálnu sračku a vďaka tomu sme vyhrali, tá pachuť toho že silnejší mrdá slabšieho tam je stále

Reagovat
cresposuper

Vsak nam rovnako neodpiskal penaltu za ruku Rogeria v prvom polcase, o tlacenke by som fakt nehovoril

Reagovat
M11

INCREDYBALAAAAAAA !!!

Reagovat
10

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

ta reakce a radost týmu mluví s ohledem na ty všechny spekulace za vše

Reagovat
DelPiero137

Zapas som nevidel, pozitivna reakcia alebo?

Reagovat
10

slavil to s ním celej tým jak kdyby vyhráli Stanley Cup

Reagovat
DelPiero137

A to je dobre alebo zle? ci ta pointa je na Dybalu a cele to dianie okolo neho?

Reagovat
10

pointa je v tom, že se ho zase budou chtít v létě zbavit za každou cenu, přitom jemu jako jednomu z mála hráčů očividně na Juve záleží a má respekt i u spoluhráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Když tě coby cucáka vezme pod křídlo Claudio a cpe ti do hlavy odkaz Juve, tak to tam zůstane. Prodat Dybalu bude dalším pokusem posunout dno ještě o kousek níž.

Reagovat
10

navíc on tam za chvíli bude poslední, co to může předávat dál

Reagovat
DelPiero137

Nechcem to rozporovat, nemam taky prehlad o tom. Clovek sa docita ako je Paulito na peniaze a tato saga s predlzenim zmluvy nevrha dobre svetlo (neviem co zatim je)....

Potom su tu tie okamihy ked chce zvysenie platu, chce byt tahun muzstva ale ked sa k tomu dostane, tak nato nema. Bolo tu vela diskusii preco uz pod 4 trenerom sa nedokazal prehupnut do tej top5 ako o nom AA rozpraval. Ok teraz je tam Portugalec....

Ja ho mam velmi rad a verim ze aj on ma rad Juve. Nepredaval by som ho, ked bude ziadat ten plat 15M (ci kolko to malo byt) je to nazvazenie. Mozno by to stalo zato mat takehoto srdciara s 15M prijmom aj keby nepatril do TOP10.

Reagovat
snuff24

Upřímně dneska si zaslouží Sassuolo vyhrát ale doufám že už uhaluzime

Reagovat
cresposuper

To si fakt nemyslim, vsak akurat drzali loptu. Z brejkov sme im mohli dat dalsie tri goly

Reagovat
snuff24

Nevím bylo by jich nějak líto druhej gól rozhodně platit neměl a mělo to být 1:1

Reagovat
snuff24

A proti béčku Sassuola by jsme přece jen mohli zkusit něco víc než jen úporné bránění.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Tyhle pseudoanalýzy si strč do prdele, Jája má letenku

Reagovat
10

Chiello úplně zbytečně, znovu

Reagovat
smazaný uživatel

On chodí do všetkého neohrabane ako drevorubač.

Reagovat
10

bohužel s věkem je ta neohrabanost ještě o několik úrovní horší, už to ani nedokáže zastavit a vznikají z toho hlouposti...přitom v bránění jako takovém je pořád jeden z nejlepších v lize

Reagovat
10

Až na ten závěr, kdy byl ten tým trošku mimo z těch střídání, to byl po dlouhý době dobrej výkon. Líbil se mi Bentancur, Chiesa a Gigi, kterej už snad Poláka do brány nepustí.

Reagovat
Dejwa

Druhej poločas velký špatný, to už fakt nebyla kontrola, každopádně co zase zahazovali na konci místo uklidnění ale hlavní je +11, FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Účel světí prostředky, Sassuolo krom gólu nemělo nic a my se přitom 'ani nezpotili'

+11

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnom zápase nám pomohol rozhodca, pretože to potiahnutie hráča Sassuolo zo strany de Vrija v našom vápne mohla byť aj písknutá ako penalta a teda gól, ktorý dal Martinéz po brejku po prihrávke Lukaku by neplatil. To znamená, že po preštudovaní situácie VAR-om by nám zobrali gól a zároveň Sassuolo by kopalo penaltu proti nám, však v LM sa nám už niečo takéto aj stalo Bolo to v minuloročnej LM proti Slavia Praha a tiež fauloval de Vrij

Reagovat
smazaný uživatel

Drahí Interesti, pripojte sa k našim hráčom, už oslavujeme Scudetto

https://www.facebook.com/petroneclaudio/videos/10222005430036161

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na logo se dá zvyknout, je fajn

Reagovat
DelPiero137

Neviem ci sa tesit z vyhry alebo nie

Reagovat
Kaka14

podla mna hej, lebo ked sa nedostanete do LM,tak kludne mozte skoncit ako AC pod Berlusconim posledne roky...

Reagovat
10

včera to byl dobrej výkon...proč by ses neměl těšit z výhry?

Reagovat
DelPiero137

Mi to pride ako oddalovanie nevyhnutneho. Prilo si tymto ziskal cas, opat pride seria prekaucovanych zapasov, strat bodov.

Za sezonu sme mali par zapasov po ktorych sme dufali ze konecne sa to zlepsuje. Nasledne prisli 2-3 zapasy a vsetko po starom. Pirlo sa nedokazal poucit a opakoval chyby.

Velmi zvlastna sezona...

Reagovat
Kaka14

Coraz viac sa zacina spominat vymena Romagnoli-Bernardeschi .... no neviem Bernardeschi bol v Florencii skvely, ale v Juve mi pripomina nasho Castillejo

a stale verim, ze Romagnoli sa chyti,len keby nemal toho Raiolu .....

Reagovat
10

Berna potřebuje změnu prostředí a stabilní pozici, kterou v Juve nemá a mít nebude. On je pravý křídlo, v Juve hraje levýho beka a levýho záložníka. Pokud by se nezvedl v AC, tak už se asi fakt nezvedne nikde. V repre hraje dobře.

Je to prostě výměna dvou předražených hráčů a roční smlouvou, který nenaplnili potenciál a teď se bude doufat, že to konečně klapne, což je trošku naivní představa. To, že Romagnoliho jako kapitána posadí náhradník z Chelsea, co přišel v zimě, to svědčí o všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fede v Juve a v repre je fakt jak černá a bílá, ten kontrast je obrovský.

Reagovat
10

ono to platí o většině hráčů, který jsou v tom nesystému a nefotbalu Juve na odpis...příklad za všechny je Rabiot v základu Francie vedle Pogby a Kantého

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dané prostředím. A ne snad typickým "Juve prostředím", ale tím, co tam za poslední tři roky vytvořili.

Jen Velšan je za zmatený dementa po obrně, ať hraje, kde hraje.

Reagovat
10

btw. začal jsem teď trošku investovat do karet, tak v tom ležím, pročítám fóra, koukám na videa...a koho tam nenajdu jako jednu z hlavních tváří český scény

u otevírání Fortuna ligy jsem se hodně smál, když vím, jak jí pohrdáš

Reagovat
smazaný uživatel

Kartám se věnuju posledních 10 let. Jedu hlavně hokej, poslední rok dva NFL a NBA, sem tam MLB. A hlavně si sbírám Claudia s Federicem, takže to tahám po kusech všude možně - Itálie, Čína, VB, USA, Kanada, Finsko, Polsko, Německo, kde se dá. Panini má některé produkty opravdu skvělé. Ale to je okrajová záležitost, taková vášeň. Hlavně jedu si hlavně hokej a Zadinu.

Fortunu opravdu nemám rád, nedá se na to dívat. Kromě Sparty a Slavie si to nepustím. Zkoušel jsem to. Ale vydržel jsem krátce a to i přes období, kdy jsem byl doma s covidem. To jsem měl zapnutý sport skoro 24/7. Slavie v pohárech mě baví.

Co se týče Fortuna ligy jako karet, tak mě ten produkt ohromně baví. Karty jsou parádně zpracované, jednoduché. Má to svoje mouchy, některé věci by šly řešit lépe, ale jako celek ten produkt ohromně kvituju. Bavilo mě to rozbalovat. Když je to kvalitně zpracované, tak si rozbalím cokoliv. Nejvíc se ale co se týče jmen stejně chytám jen u Sparty, Slavie a těch vysloužilých skorodůchodců - Drobný, Hübschman, Hubník atp. A u videí musíš prodat to, co víš a znáš.

Každopádně jsem si jako nostalgii a vzpomínku na dědu, velkého Slávistu, zkompletoval podpisy Slavie. Hodně mě to provázelo v dětství. Karty byly všude. Vrátil jsem se k tomu jako sběratel po škole. A poslední dva roky k tomu přistupuju jinak i právě z pohledu peněz.

Investičně je to zajímavá věc, ale je potřeba se tomu věnovat tím severoamerickým způsobem, což znamená krátkodobé investice, otáčet karty, flippovat a sjíždět vlny trhu. Dlouhodobě má smysl brát jen hrstku jmen. Tohle je dobrý téma. S kamarády děláme na jednom větším projektu.

Doporučuju hlavně severoamerickou YouTube scénu. A pokud chceš vydělat a neprodělat, jdi do NBA a NFL.

Reagovat
10

Je to prdel, jak je ten českej rybníček malej. Koukám na nějakej hokejovej break a tam mluví o nějakým Biancovi, pak jsem objevil přímo tvůj kanál.

Já se k tomu vrátil po přibližně 20+ letech, kdy jsem sbíral karty NHL docela intenzivně. Ale teď opravdu už jen čistě pragmaticky jako investice jen do těch top věcí, dostala mě k tomu zpráva o prodaný RC Gretzkyho za 1.4m dolarů, kterou jsem před 20 let měl možnost koupit asi za 40 tisíc korun, což v tý době byla hrozná raketa.

Hlavně se teď zaměřuju na fotbal, ten roste rychleji než bitcoin, to je masakr, co se tam děje, viz třeba https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/news/topps-erling-haaland-card-sold-for-record-sum-15090.

Ještě před rokem fotbalový karty řešilo pár nadšenců, teď do toho investují fondy a celebrity. Nikdy jsem nechápal, jak můžou být NBA, NFL a NHL karty o tolik úrovní nad fotbalem, přitom to jsou ve srovnání s ním všechno takový minoritní sporty. Tak teď se to asi začíná otáčet a prachy v tom lítají hodně velký.

Reagovat
10

Jinak s tou fortuna ligou souhlasím, mám to stejně. Ale limitovaný karty Hložka zkupuju všechny, to jsou dobře uložený peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta komunita sběratelů v Česku není tak velká. Když se pak pohybuješ po internetu, tak se opakují stále ty samé tváře a nakonec skončíš v kruhu. Ale je hodně sběratelů, co vím od přímo od prodejců, kteří se na internetu vůbec nepohybují, nebo spíš jen v roli pozorovatelů. Mně baví ten obsah, ať už konzumovat nebo ho tvořit, nebo se na něm jakkoliv podílet.

Je to jak říkáš, sběratelství zažilo ohromný boom. Soccer je na tom teď fantasticky. U něj je ten raketový růst znát hlavně kvůli tomu, kdo ho vydává. A přesně z toho důvodu, že jde o globální sport, tam je rostoucí trend znát a přirovnání k bitcoinu je trefný.

Haaland je psycho. Ale stejně na tom je i Mbappé. To jsou cenově karty na úrovni Lebrona. Ten rostoucí trend je znát poslední dva tři roky, ale covidové období tomu nasadilo korunu. Produkty šly o desítky procent nahoru, jednotlivé karty o stovky procent.

Gretzky, Crosby, McDavid - ať už s nimi koupíš cokoliv, hodnotu si to udrží nebo to poroste. McDavidovy karty rostou průběžně pořád. Některé jeho RC karty šly nahoru ne o desítky, ale i o stovky procent, a to jen za poslední rok.

A lidi jsou magoři. Bavíme se o RC kartách, o kartách kdy jim vyšla první řadová karta, tedy v jejich sopphomore sezóně, nebo o kartách s limitem shodujícím se s číslem jejich dresu, nebo první karty hráčů v produktu, který zrovna vyšel poprvé. Severoamerický trh tomu dává základ, tu kulturu a řadu odlišností, které tu často česko-slovenští sběratelé nechtějí/nedokáží pochopit. Když to člověk pochopí jako další komoditu k uložení peněz, pak tomu porozumí. Ale jakmile chce zůstat jen sběratelem, tak se mu to může zprotivit.

A to, proč byly a stále zatím jsou karty NBA, NFL, NHL a MLB nad fotbalem, je prostý. Karty vznikly za mořem. Kultura a samotný kult karet je severoamerickým produktem. A Soccer je hodně mladej. Karetní firmy nedávno přišly na to, že když ho zpeněží a zaměří se na evropský fotbal, kde jsou nejlepší hráči na světě, tak z toho vytvoří zlatý důl. Bylo to jen otázkou času. Velká čtyřka sportů má ve světě kraet více než staletou tradici. Fotbal je v plenkách a nikdy nikoho v odvětví nezajímal. Až teď.

Reagovat
10

Komunita v ČR není velká, ale v hokeji jsme podle mě největší v Evropě. A jsou tady hodně velký ryby i v globálním měřítku. Třeba Bartko jede velký bomby, ten v tom točí miliony (http://shorturl.at/tEMOT). Tohle je taky Čech, co má pěkný karty i prodeje - http://shorturl.at/bxBFK. Fotbal v takovým měřítku tady nedělá vůbec nikdo.

Já kupuju jen pár hráčů, víceméně jen nízký limity a hodně RC hráčů, kterým věřím a který mají komerční potenciál (Pedri, Bellingham, Daka, Reyna, Hložek...). Mbappeho gradovanou rookie kartu PSA10 jsem koupil v lednu za asi 850 dolarů, teď se prodává o 70-80% výš.

S tou tradicí karet v Americe máš pravdu, oni masově soccer v kartách objevili teprve teď, díky nim se to dostává pomalu i do Evropy. Je to i tím, že USA teď mají hodně zajímavou generaci a všichni vyhlíží MS za 5 let.

NHL nesleduju intenzivně už hrozně dlouho, takže je pro mě těžký se orientovat v těch nových jménech a jejich potenciálu, každopádně mi nepřijde, že by tam někdo kromě McDavida měl podobný investiční potenciál. Toho prostoru pro nějakou dobrou návratnost tam není tolik jako ve fotbale. Ale RC Lemieuxa mám na watchlistu, tu bych chtěl. Tam jedině to je částečně věc sentimentu, protože jeho jsem měl vždycky nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

S Pavlem Bartkem se znám. Tím, že tu rozjel e-shop, tak to začal skvěle otáčet. On je rozhodně největší ryba, bezpochyby.

Tak to je krása, 850 USD je solidní cena. Ceny jeho karet jsou z jiné galaxie. A teď si vezmi, co to udělá, pokud by dotáhl PSG k titulu v CL. Ve 22 letech by měl obě největší trofeje - mistr světa, champions league - a celou kariéru na to, aby doplnil Euro a přidal minimálně dva tři zlaté míče, jakože po Messim s Ronaldem to bude hodně o něm a Haalandovi.

Jsem na tu jejich generaci zvědavý. Ono se to nezdá, ale oni do čeho se za mořem pustí, v tom jsou úspěšní. Když budou mít odhodlání, tak za dvě tři generace vybudují tým, který bude každé čtyři roky patři mezi favority MS.

Kromě McDavida vidím potenciál v Matthewsovi, co se týče investice a marketingové potenciálu. McDavid je tváří Kanady po Crosbym a Matthews to přebírá dá se říct po Kaneovi. Ale v hokeji to bude pořád o těch legendách jako Wayne a Mario, vysoko chodí karty Howa, Orra a celkově HOF hráči půjdou cenou ještě nahoru. Sice to nebude třeba ve stovkách procent, ale o desítky to může vyskočit. Hašek s Jágrem šli oba s cenami nahoru. Karty dva tři roky kolem 150-200 USD se dnes prodávají za 400 USD bez mrknutí oka. A když umřel Jean Beliveau nebo Stan Mikita, ty ceny šly v první vlně taky nahoru.

Mario je taky moje srdcovka. Taky jsem ho měl ohromně rád. Pořád ho řadím výš než Wayna, právě z toho sentimentu a právě kvůli tomu, že talentem Wayna dokázal předčít.

Teď je hodně trend RC karet, Young Guns letí. Vyplatí se nakoupit produkty za první ceny. Po první várce jdou boxy karet o 15-30 % nahoru. Stabilně se pak usadí na ceně o 30-40 % výše, než za jaké šly na začátku. Boxy s Young Guns Crosbyho, McDavida a Matthewse dneska chodí až o 100 % dráž, než za kolik si je koupil před lety, a to i když vezmu v úvahu inflaci. Ten byznys se rozjel. Jsem zvědavý kdy to začne padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini celkom ma zaujala táto Vaša diskusia.. dlhšie sa pohrávam s myšlienkou vrátiť sa k zbieraniu kariet (klasicky som sa tomu venoval v 90 rokoch hlavne teda NHL). Poradíte nejaké stránky/fóra, ktoré sú dobré pre začiatočníka, najmä druhy kariet, ktoré sú vhodné na zbieranie atď... proste to dôležité k naštartovaniu..? Grazie

Reagovat
10

http://www.forum-hokej-karty.cz/

https://www.blowoutforums.com/

Pak se dá dostat do obrazu ze sledování breaků boxů, z toho se dá udělat obrázek.

Osobně bych řekl, že dobrá znalost toho sportu a ligy je zásadní, bez toho není šance to někam posunout a odhadnout potenciál těch karet a hráčů. Proto mě osobně zbyl vlastně jen ten fotbal, protože NHL už jde hodně let mimo mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jestli chceš sbírat, ukládat peníze nebo investovat. Jinak se dá veskrze souhlasit s 10. Za mě je zásadní ta vášeň pro sport a sledování ho. Když jsi sportovní nadšenec, sleduješ dění, nebo sázíš, hraješ fantasy ligy, diskutuješ, píšeš články, atd., tak do toho zabředneš lépe.

Najdi si na YouTube kanál Absolute Card Collector. Kamarád založil firmu a snaží se lidem přiblížit svět karet svým pořadem o kartách. Jinak spolu s ním a partou lidí děláme breaky, otevíráme nové produkty a snažíme se lidem ukázat, co zrovna nového v hokejových kartách vychází. Výhledově chceme obsáhnout všechny 4 velké zámořské sporty a evropský fotbal.

A pak zámořská YouTube scéna, která je hodně široká. Začni českou scénou, aby ses zorientoval. 22 minut na Absolute mi přijde pro začínají sběratele dobrý vhled, zrovna nedávno vyšlo video přesně s cílem oslovit ty začínající sběratele.

Reagovat
smazaný uživatel

dik obom

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Ty boxy z těch let 15-16 a 05-06 jsou spíš o 1000% výš mi přijde.

Ale to se pořád nedá absolutně srovnávat s fotbalem. Jsem viděl podcast s nějakým US breakerem, kterej říkal, že před 2 rokama byly ty Panini produkty vhodný maximálně jako zarážka do dveří, že měl plnou garáž beden a kupoval to po 50 dolarech. Teď ty boxy chodí za 5-10k dolarů, viz třeba http://shorturl.at/fsF37 nebo https://twitter.com/GoldinAuctions/status/1379290262917279744. Tenhle frajer https://soccerbreakersfc.com/ prodá každej den breaky boxů tak za 10-20 tisíc dolarů.

Když už karty řeší celebrity jako Rock nebo Gary Vaynerchuk https://twitter.com/garyvee/status/1379993193261973510 a investují do toho hedge fondy, tak se dá čekat, že to dolů asi jen tak nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Garyho Vaynerchuka sleduju už nějaký čas, od doby, co vlastně vstoupil do karet. Před tím mě na něj upozorňoval brácha, protože podporuje mladé sportovce. A to je jen malé kousek jeho celé škály aktivit. Hodně dobrej blázen.

Souhlas. Ten obrat o 180 stupňů u Panini byl raketový. Stejně šly nahoru NBA a NFL boxy. S těmi procenty máš pravdu, nechtěl jsem to hnát do extrémů, i když on to extrém sám o sobě je..

Hlavně mi přijde vtipný, jak velká část lidí začala breakovat a posílat karty na gradovaní. V PSA se z toho posrali, ten boom je zaskočil a nestíhají. Ale to platí i o tržišti COMC - Check Out My Cards. Zaznamenali ohromné obraty a spoustu práce. A když si to člověk zasadí do kontextu, kdy kvůli Covidu se omezoval provoz, vázly a stále vážnou dodávky třeba obalového materiálu, nebo nejsou lidi, ať už na výrobu, expedici, podporu, a další pozice, tak to je psycho. Za mořem to byl někdy od září/října až do ledna/února masakr.

Upper Deck, který jede hlavně hokej a má na něj de facto monopol, by měl začít něco dělat. Jejich kvalita karet šla hodně dolů. Z ročník 2020/21 co produkt, to problém. Z hokeje mi za poslední 2-3 roky prošlo rukama skoro všechno z té produktové linky a pokud něco může třeba hokej podělat, bude to kvalita.

Ten vývoj firem karetního průmyslu mě baví. Mocenské boje, historie, atd. Ono se na kartách taky podepíše, když někteří hráči mají výhradní smlouvu jen s některou společností a tak jejich podepsané karty seženeš jen u jedné z nich. Panini má poslední roky monopol na vydávání NBA karet, ale Lebrona podepsaného nemají a podepsanou kartu mu vydat nesmí.

Vloni jestli si zaznamenal po Kobeho smrti ten nárůst. Jeho karty ze dne na den úplně vystřelili do kosmíru.

Ještě ke Garymu. Ten chlap je frajer. Pokémon karty jaký zažily boom a jak se angažuje i v tomhle odvětví. Co se tyče investice celkově sběratelské předměty nabraly na atraktivnosti, protože minimálně tu svoji hodnotu + inflace si udrží. Je to celkem dobré uložení peněz. Rozhodně to člověka při dobrém výběru nezruinuje jako sušení peněz na účtu. Ale jak do toho chceš investovat podobně jako ty, musíš číst a zajímat se.

Reagovat
10

Já Garyho sleduju od doby, co jsem začínal podnikat na internetu a on prodával víno svojí rodinný firmy přes YouTube, to je někdy rok 2007. Už v tý době říkal, že si koupí NY Jets, což v tý době asi i on sám myslel jako prdel, ale teď je tomu každým rokem blíž. Jeho energie a nasazení je smrtelný, někdy ho je až moc.

Na COMC mi zrovna před minutou přistála první nabídka na kartu. 16 dolarů za RC Jasona Robertsona z UD e-packu To je mimochodem strašně návyková věc, když si takhle online koupíš box z pohodlí domova, aniž bys musel na něco čekat a pak si virtuálně rozbaluješ karty, který rovnou klikem myši pošleš na prodej na COMC. Uloží si to kreditku a pak už jen stíráš losy.

Tu špatnou kvalitu jsem zaznamenal v těch breacích, včetně toho, když jste rozbalovali ty Artifacts. Takhle odrbaný karty, který by měly být s ohledem na cenu prémiový, to je dost smutný. Ty nový Black Diamond, co dneska dali do nabídky, jsou taky dost kritizovaný. Přitom to už před 20 lety byl v kartách vrchol.

Já to investování do karet beru tak, že aspoň nějak zpeněžuju čas strávenej sledováním fotbalu s lepší návratností než sázení, ke kterýmu bych tohle přirovnal. Navíc mě to baví, krypto je proti tomu strašně stresující.

Reagovat
smazaný uživatel

Energie a nasazení, to si trefil, to ho ohromně charakterizuje.

E-packu se vyhýbám obloukem. Neskutečný gambling, ale za mě byznysově úžasný koncept. Ale jsem staromilec, rád si boxy otevřu sám. Baví mě to trhat a objevovat sem tam poklady.

Robertsonovi budou dobří oba. Jasonovi to letos jde fakt skvěle. Doufám, že Nick se v Toronto brzy prezentuje podobně. Za chvíli je u TML začne tlačit platový strop a někteří se budou pakovat a to bude Nickova šance.

Artifacts byly hodně jeté, kolem toho byla velká diskuse. Trochu to načali UD Series 1, ale Artifacts to odnesly letos asi nejvíc. Ale pamatuju si už loňské Trilogy, o řadovky stačilo lehce zavadit a hrany byly na odpis, memorabilia karty člověk tahal už z balíčků/boxů s oděrky. Mám několik karet se Zadinou, kde jsem musel pořizovat i "vadné" kusy. Tam všechny karty trpěly. Black Diamond vloni to samé a letos, jak píšeš, to bude dost pravděpodobně stejné. Máme na Absolute objednané dva boxy, tak jsem zvědavý. U Black Diamondů mě vadí ten koncept, že z toho udělali projekt podobný Premier. Box o pár kartách. Jak zmiňuješ Black Diamondy a jejich vrchol z minulosti, to byly krásný karty. Super koncept, dost balíčků a hlavně to bylo o nízkonákladových paralelkách.

Karty jsou dobrý doplněk, oproti sázení je "větší jistota". Skvělý je pozorovat to přímo u zápasů. Skvělej byl Kubalík, toho jsem prováhal. Vloni touto dobou ty jeho Young Guns byly za 6-8 USD. Pak přišla v létě první série play-off s Oilers a jeho karty přes noc vystřelily na 25 a jednu dobu chodili kolem 35-40 USD. Teď už jsou zase poměrně dole, ale bylo zajímavý to sledovat. To samé se dělo u NBA karet. Já takhle koupil Tylera Herro v dubnu za 7 a prodal za půl roku za 50. Kamarád otočil něco Jamalu Murraym a Donovan Mitchell taky létal za rance. A to se bavíme jen o obyčejných RC nebo i paralelkách typu Prizm nebo Select. Je to zábava.

Reagovat
Jajinek

Mega zajímavý téma kluci. Businessu se věnuju roky, ale tomu klasickému korporátnímu, tohle mě ale obrovsky zaujalo a dobře se to čte. Pokud máte odkaz na nějaký Váš kanál a nebo nějaký zajímavý projekt, klidně pošlete.

Reagovat
10

Co konkrétně teď Jardo myslíš?

Reagovat
Jajinek

Tak Bianco psal že má nějaky kanál jeho kamarád a ty že je tvar české scény, tak by mě zajímalo něco víc.

Reagovat
10

Je to zábava a zároveň to může být dobře zpeněžená zábava. Nechci vyznít jako někdo, kdo řeší jenom prachy, ale když to může být oboje, proč se tomu bránit.

Přemýšleli jste někdy o tom, se s ACC víc věnovat fotbalu? Tam opravdu vidím víceméně neomezený prostor a potenciál, do Evropy už se to dostává masově, u nás jsme klasicky dost pozadu, ale časem to musí přijít.

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze tieto Juve karitcky nemaju moc hodnotu

https://www.ebay.com/itm/1998-Upper-Deck-Juventus-Football-Club-Base-Common-Cards-31-45-Choose-/122978550308

Tych mam hodne, skoda ze nie celu zbierku...

Reagovat
GEGE

Ja mám tolik pro mě vzácných karet(Gretzky,Forsberg,Coffey,Bourqe,Roy,Sakic) a myslel sem že na tom jednou zbohatnu a ono to tam stojí pár doláčů

Reagovat
10

Bohužel jsme to všichni sbírali v blbý době, kdy moc vzácných karet nevzniklo a byla totální nadprodukce, kdyby to bylo o 10 let dřív, tak dneska možná někdo z nás má doma prvního Gretzkyho a je milionář. Ale třeba první karta Jágra a pár dalších nějakou hodnotu má.

Reagovat
Kaka14

Tak by to dávalo zmysel pre AC, ale pre Juve až tak nie ....

Reagovat
10

v Cagliari má Juve Ruganiho, ten mi přijde na stejný úrovni, takže to fakt moc smysl nedává...

v Juve by byl 4. stoper za De Ligtem, Demiralem a Bonuccim...pokud Chiello skončí, jak se spekuluje

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Romagnoli nebol tragicky dlho. Az posledny polrok, ked sa to zacalo sypat, tak si ludia zacali viac vsimat jeho chyby + do karat mu nehra ani jeho poziadavka na zvysenie platu a prasa ako agent... Ale pochybujem, ze ho vymenia alebo predaju

Reagovat
10

Jeho chyb se naopak dost lidí všímá už několik let, to nevidíš asi jen ty. S Bonuccim to byla nejtragičtější dvojice v calciu. Vedle Kjaera byl vždycky ten horší, teď ho jako kapitána posadil náhradník z Anglie, co přišel v zimě.

Reagovat
Eldarion

Zas netreba z neho robiť Ranocchiu, nebol to nikdy top level ale ani flop

Reagovat
Zark

nebrat, tihle noví Nestové stáli všichni dojednoho za prd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele