Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kráska za parodií na Papírový dům s Babišem: 15 žhavých fotek štědře obdařené Johanky

Kráska za parodií na Papírový dům s Babišem: 15 žhavých fotek štědře obdařené Johanky
Zdroj: Se souhlasem Johanky Čunkové
+ Dalších 12 fotografií
Sexy galerie
Johanka Čunková (25) rozvířila vody internetu, když spolu se svým partnerem Aikem Murczechym (33) zveřejnila parodii na Andreje Babiše s názvem Jak se vám dejchá na motivy hymny Papírového domu. Premiér ve videoklipu vesele tančí a Johančiným hlasem zpívá Jsem tady zase, furt nejsem v base na hudbu známé písně Bella ciao. Přinášíme vám její nejžhavější fotky!

Dříve sexpertka, teď expertka na parodie

Johanka Čunková je česká youtuberka známá hlavně svými parodickými písničkami a videi, která sdílí na Youtube. Tvoří pár s youtuberem Aikem Murczechym, který si na parodických videích založil celou svou obchodní značku. Pár společně vystupuje pod názvem Aik & Johanka, dříve se jejich youtubový kanál ale jmenoval Sexperti. Název se později duo rozhodlo změnit.

Johanka žije ve slunné Austrálii

Johanka v minulosti získala pozornost například díky svému parodickému hitu reagujícímu na feminismus s názvem Dělám si to sama. "Na pivo chodím sama, vychlastám si ho sama," zpívá ve svém songu známá youtuberka. Nyní žije se svým partnerem ve slunné Austrálii.

Parodie na Babiše má úspěch

"Už bylo na čase si zase trochu rejpnout," napsal Aik na své sociální sítě, když spolu s Johankou sdíleli parodii na premiéra Andreje Babiše (66). Ta nese název Jak se vám dejchá. Johanka ji přezpívala z originálu Bella Ciao, skladby ze známého španělského seriálu Papírový dům. V parodickém klipu premiér roztodivně tančí a namísto "Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao“ vesele vyzpěvuje "Tak lidi čau, lidi čau, lidi čau čau čau.“

Za necelý týden získalo video už skoro jeden a půl milionu zhlédnutí na Youtube, kam ho duo vystavilo. Píseň začíná slovy: "Jsem tady zase, furt nejsem v base.“ Johanka na parodii upozornila na svém Instagramu, kde ji okomentovala slovy: "Že by nová hymna pro rok 2021?"

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy