eD system distributorem tiskových pásek a etiket PrintLine

8. 4. 2021. (redaktor: František Doupal, zdroj: eD system)
Společnost eD system zákazníkům nově nabízí alternativní spotřební materiál pro tiskárny od české značky PrintLine. V distribuci má od března její pásky a etikety.

„eD system získal distribuci na sortiment alternativních pásek a etiket, které nabízí pro tiskárny výrobců Brother, Dymo a Casio. Celkem jde o více než 300 produktů, které bez problémů pokryjí narůstající poptávku po tomto sortimentu,“ uvedl ke spolupráci manažer firmy PrintLine Milan Jaroš.

Výroba jejich produktů je od počátku řízena dle certifikací ISO 9001 a ISO 14001, takže dopad výrobků na životní prostředí je minimální.  Splňují i přísné kvalitativní normy, které potvrzuje certifikát STMC. „Produkty jsou tedy plnohodnotnou náhradou originálních výrobků za výrazně atraktivnější ceny,“ dodal Milan Jaroš.

„Zákazníci u výrobce určitě ocení český původ a sklad v Brně. PrintLine má díky tomu dobrou skladovou dostupnost a rychlé termíny dodání,“ ocenil produktový manažer Martin Židek, který má značku v eD na starosti.    Novinku distributor nabízí zákazníkům z České republiky, Slovenska i Polska.

PrintLine je ryze česká značka s více než desetiletou historií. Úzce se specializuje na spotřební materiál do tiskáren, u kterého přináší skvělý poměr ceny a výkonu. Aktuálně nabízí přes 2 400 produktů pro 17 výrobců tiskáren.

Více informací o produktech PrintLine poskytne produktový manažer eD systemu Martin Židek (+420 597 444 235, mzidek@edsystem.cz).

Štítky: 
eD system a.s., Printline

Profilová karta firmy

eD system a.s.

eD system a.s.

eD system a.s. patří mezi největší distributory IT a výpočetní techniky v České republice. Společnost se nyní výrazně uplatňuje v celém regionu Česko – Slovensko – Polsko. V současné době úspěšně expanduje i do dalších zemí EU. Portfolio nabízených produktů zahrnuje úplný sortiment IT trhu, tedy více než 500 značek nejvýznamnějších světových výrobců, přes 135 000 produktů a umožňuje odběratelům nakoupit vše potřebné "pod jednou střechou“. Společnost disponuje skladem o rozloze 20 000 m2 a špičkovým logistickým zázemím s více než 16 000 druhy produktů k okamžitému dodání.

Zobrazit detail firmy