Za charitativní dražbou, která probíhá online na dražebním portále Aukro, stojí módní značka bývalé moderátorka České televize a manželky hradního kancléře Alex Mynářová. „Naše značka dlouhodobě podporuje předčasně narozené děti a jejich rodiny a úzce spolupracuje s Nadačním fondem pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Aukce potrvá do 16.dubna. Výtěžek aukce bude patřit rodinám nedonošených dětí, které doporučí Nadační fond,“ říká Alex.

VIDEO: Podepsané dresy pro charitu

Video
Video se připravuje ...

Podepsané dresy pro charitu archiv Blesku

V dražbě si přijdou na své především sportovní fanoušci. Všechny nabízené artefakty totiž v minulosti patřily některé z velkých sportovních hvězd – dokonce dva podepsané dresy věnovala asi největší světová sportovní superstar – portugalský fotbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo. „Ronalda nám pomohl oslovit viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd. Cristiano hned souhlasil, protože se sám charitě velmi aktivně věnuje,“ říká Alex.

Samotný Nedvěd pak také věnoval jeden ze svých podepsaných dresů. Velký boj se pak očekává o dvojici dresů slávistického útočníka Abdallahy Simy a fotbalisty Leicesteru Timothyho Castagneho, které měli na sobě během vzájemného utkání v Anglii v rámci Evropské ligy. „Před rokem jsme na podobné aukci vybrali téměř sto tisíc korun. Pomohli jsme Marušce a Adámkovi. Dětem, které přišly na svět předčasně a po narození nevážily ani 1 kilogram. Věřím, že letos bychom mohli vybrat ještě více,“ uzavírá Alex Mynářová.

VIDEO: Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře Facebook/Pražský hrad - KPR

Fotogalerie
37 fotografií