Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Sportovci pomáhají předčasně narozeným dětem. Do aukce jdou dresy i tenisová raketa

Sportovci pomáhají předčasně narozeným dětem. Do aukce jdou dresy i tenisová raketa
Zdroj: Se souhlasem ALEX by Gianni
+ Dalších 50 fotografií
Aukce
Sběratelé sportovních trofejí mají v současnosti možnost získat nové cenné předměty a zároveň pomoct dobré věci. Do aukce totiž míří trofeje podepsané Cristianem Ronaldem, Pavlem Nedvědem, Jaromírem Jágrem nebo Tomášem Berdychem. Utržené peníze pak budou věnovány předčasně narozeným dětem a jejich rodinám.

Módní značka ALEX by Gianni pořádá charitativní akci, která má pomoct předčasně narozeným dětem a jejich rodinám, a to peněžním obnosem získaným prostřednictvím aukcí sběratelských sportovních trofejí. Na webu aukro.cz se od včerejška po dobu následujících asi deseti dnů budou objevovat předměty, které potěší každého fanouška slavných sportovců.

Kupující najdou v nabídce například dva podepsané dresy z Ligy mistrů od Cristiana Ronalda (36), podepsaný dres Juventusu Turín od Pavla Nedvěda (48) nebo rovnou dva příspěvky od hráče SK Slavia Praha Abdallaha Simy (19). Ten věnoval podepsaný dres ze zápasu s Leicesterem a dres podepsaný všemi hráči Slavie. Ten je již v současnosti ve dražbě a jeho cena již překročila čtyři tisíce korun.

Zájemci najdou v nabídce také bílou kšiltovku s podpisem trenéra Jindřicha Trpišovského (45) a na své si přijdou také fanoušci hokeje, na které čeká Jaromírem Jágrem (49) podepsaný dres Kladna. Bývalý tenista Tomáš Berdych (35) pak podepsal raketu z posledního turnaje kariéry, přesněji z US Open 2019

ALEX by Gianni spolupracuje s Nadačním fondem pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Před více než rokem se v rámci podobné akce podařilo pomoct Marušce a Adámkovi, dětem, které přišly na svět předčasně a po narození nevážily ani 1 kilogram. Vybrala se částka ve výši téměř 100 000 korun.

Více o aukci se dozvíte zde

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy