Nový ministr je tady! Splní se Zemanovi sen o ruské vakcíně?

Říká se třikrát a dost, ale v tomhle případě to nevyšlo, tak snad...do čtvrtice všeho dobrého? Možná... Řeč je pochopitelně o ministrovi zdravotnictví, kterého máme během jediného roku už čtvrtého v řadě. Co na tom, že tu řádí smrtící pandemie a bylo by třeba držet fazonu. Spíš to vypadá, že z ministrů zdravotnictví děláme obětní beránky a porážíme je jak kdyby byly Velikonoce 4x do roka. Na všechny otázky, co vás užírají se zeptá Tomáš Plhoň v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Taky vás zarazilo, že nový ministr zdravotnictví je venerolog? Vysvětlení je jednoduché - ve vládě bude mít nesmírně velkou výhodu, je totiž zvyklý být obklopen samýma čů... no tak ne. Nicméně jak dlouho nám tam Peťa vydrží je otázkou, životnost ministrů zdravotnictví má poněkud sestupnou tendenci, ten poslední dokonce skončil jen tak, bez sebemenšího vysvětlení.

Asi už nebyl po chuti Andymu nebo Miloškovi. To u Arenbergera vypadá nadějněji, byl totiž v KSČ, i když načasování neměl úplně ideální. Během prvních pár hodin u moci navíc zvládl odmítnou Sputnik. Prorokujeme mu krátkou vládu.