Zde může být vaše reklama.

Jedou k poslednímu 26. kolo: Sigma hraje v Příbrami

26. kolo: Sigma hraje v Příbrami

foto: Petr Pelíšek

09. 04. 2021 - 14:00

Třetí zápas v sedmi dnech čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc. Po domácích duelech s Pardubicemi a proti Slovácku to tentokrát bude venku. Hanáci nastoupí k utkání 26. kola FORTUNA:LIGY v Příbrami v sobotu od 14 hodin.

Příbram je v tabulce na posledním místě a pomalu směřuje k sestupu. Cíl tedy musejí mít Hanáci jenom jeden – zvítězit a získat tři body. K tomu ale potřebují nutně jednu věc, a to zlepšit produktivitu. V posledních pěti kolech totiž dala Sigma jenom jednu branku. „Bohužel nejsme schopní dát z našich šancí branku, to je náš největší problém už delší dobu,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

V Příbrami se Sigma tradičně zrovna dvakrát nedaří. V předchozích čtyřech zápasech tam nevstřelila branku, naposledy na stadionu u Litavky před osmi lety.

Chybět v olomoucké sestavě budou pro zranění obránce Michal Vepřek a záložník Lukáš Greššák, v úterý proti Slovácku scházeli také Martin Nešpor, Kryštof Daněk a Tomáš Zahradníček, . To vzhledem k trestu za čtyři žluté karty nehrál ani špílmachr David Houska, který už bude připraven.

Za Příbram hrají dva hráči, kteří krátce působili v SK Sigma, jsou to obránce Emmanuel Antwi a záložník Milan Lalkovič.

Utkání 1.FK Příbram versus SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 10. dubna od 14.00 (rozhodčí Zbyněk Proske – Radek Kotík, Lukáš Matoušek).

Pravděpodobné sestavy
Příbram: Šiman – Nový, Kvída, Mezera, Antwi – Tregler, Rezek – Pilík, Zorvan, Lalkovič – Lubega. Trenér Jozef Valachovič.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý – González, Daněk, Poulolo, Breite, Hála – Chytil. Trenér Radoslav Látal.

Další články