Dojemné psaní od malé holčičky dorazilo dvojici Matěji Stropnickému a Danielu Krejčíkovi. Devítiletá Emma z dětského domova v něm partnerům píše, že by byla ráda, kdyby si ji vzali k sobě. Nápad dostala dívenka poté, co je viděla v nedávno odvysílaném díle pořadu Výměna manželek.

Herec Daniel Krejčík se v náhradní rodině staral o šest dětí. Během pořadu oznámil, že by jednou rád měl vlastní. „Já jsem Emma a je mi devět. Jsem v dětském domově a tety nám pouštěly v televizi Výměnu manželek s tebou a manželem,“ poslala po odvysílání Krejčíkovi malá dívenka.

„Říkal jsi, že bys chtěl mít děti. Já bych k vám klidně šla, protože ses mi moc líbil,“ pokračovala Emma s tím, že má ráda koně, psy, papoušky, možná i divadlo a hrady. „Tam jsem ale nikdy nebyla,“ napsala odvážná dívka.


„Napadlo mě, jestli pořád chcete dítě. Vím, že dva kluci si nás nemůžou vzít, ale možná bych se u tet mohla přimluvit. Nevadilo by mi, kdybyste si mě vybrali,“
dodala holčička.

Emma zprávu poslala na email Daniela Krejčíka. Ten dojemný dopis zveřejnil na svém instagramovém účtu. Údaje, které by mohly vést k případné identifikaci dívky, začernil. „Ať sem k tomu napíšu cokoliv, nebude to ani ze setiny tak silný jako to, co se teď ve mně děje. Odepsal jsem jí, že mám papoušky taky rád, že jméno Emma se mi pro holčičku vždycky líbilo a že tam tetám zavolám,“ napsal k dopisu partner Matěje Stropnického.

Zda dvojice podnikne ještě další kroky, Krejčík neprozradil. „To zveřejnění ale budiž začátkem i tečkou medializace tohohle hezkého vyznání. Snad jen, že jsem odepsal. Jak to bude dál, to už si necháme pro sebe. Respektujme intimitu našich kroků i té holčičky,“ uzavřel mladý herec.