Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

České celebrity reagují na smrt prince Philipa (†99): Dojatá Absolonová, mystický zážitek Chaloupkové a vzpomínky Havlové!

/
  • Jak české celebrity reagují na smrt prince Philipa?
    10. dubna 2021 ● 17:21

    Přestože by leckdo mohl namítnout, že se českého národa smrt prince Philipa (†99) nikterak nedotýká, opak je pravdou. Tichou vzpomínku mu dokonce věnovala nejedna celebrita. Většina se, pravda, spokojila s „pouhým“ sdílením jeho fotek z dob, kdy byl ještě na vrcholu sil, my jsme však pro vás vybrali 6 hvězd, jejichž slova plná soustrasti nás zaujala…

  • 1.

    Dagmar Havlová (68)

    Ze všech hvězd, které se ke smrti manžela britské královny Alžběty II. vyjádřily, byla herečka Dagmar Havlová jedinou celebritou, která se s ním skutečně setkala – v době, kdy byla první dámou prezidenta Václava Havla (†75). „Hluboce soucítím s Jejím Veličenstvem královnou, je mi nesmírně líto odchodu Jeho královské Výsosti prince Philipa. Se zármutkem v srdci vzpomínám na naše setkání během státní návštěvy v Londýně,“ posteskla si na sociální síti a sdílela kromě fotografií také video, na němž si s představiteli britské monarchie podává ruku a pak společně pózují fotografům.

  • 2.

    Denisa Nesvačilová (29)

    Půvabná rusovláska Denisa Nesvačilová, která je aktuálně k vidění na FTV Prima každé úterý a čtvrtek v seriálu Slunečná, sdílela snímek, na kterém se princ Philip a Alžběta II. něčemu bouřlivě smějí a kolena mají překrytá jednou velkou dekou. „Každá žena si zaslouží muže, který ji dokáže rozesmát. Už Oscar Wilde věděl, ‚jak je důležité míti Filipa‘,“ podotkla trefně.

  • 3.

    Jan Musil (53)

    „Takový obyčejný pátek a tolik událostí se děje... Život je opravdu na houpačce. Radost ze stromů, které vysazujeme na zahradu, střídá hojení ruky, kterou mám zašitou… Prostě opět historka mé neopatrnosti při stěhování. A do toho zpráva o smrti Prince Philipa. O naší politice raději nemluvím vůbec. Pojďme se alespoň těšit na hezký víkend!“ napsal na svůj instagram moderátor Jan Musil, jenž na rozdíl od mnohých jiných nesdílel fotku prince Philipa, ale svůj snímek se zafačovanou levačkou.

  • 4.

    Monika Absolonová (44)

    Zpěvačka Monika Absolonová byla ze skonu prince Philipa upřímně rozesmutněná. „Nejsem Angličanka… nežila jsem v Británii… Odešel člověk, muž, princ, manžel, otec, děda, strýc v úctyhodných 99 letech… Vlastně se mě to netýká, a přesto se mě to dotklo víc, než bych čekala,“ přiznala taentovaná pěnice, známá například z muzikálů Evita či My Fair Lady.

  • 5.

    Libor Bouček (40)

    Moderátor Libor Bouček, známý jako tvář CNN Prima News, sdílel nejznámější hlášky prince Philipa, jehož citace plné suchého britského humoru tu a tam lehce hraničily s hrubostí. „Vaše Veličenstvo, Vaše Výsosti… Bylo vždy potěšením vás poslouchat,“ napsal k výběru těch nejhumornějších. Zároveň Philipa označil za „monarchu, jehož styl zmizel, ale mnozí o něm budeme vyprávět“.

  • 6.

    Vanda Chaloupková (29)

    Mladá herečka Vanda Chaloupková se rozhodla se svými followery podělit o až téměř mystický zážitek. „V noci se mi zdálo, že jsem na návštěvě v paláci a cpu se bonbónama. Nikdy se mi o paláci nezdálo…“ napsala následující den ve svých stories, a snímek tehdy ještě mladého prince Philipa doplnila srdíčkem.

  • 7.

    Galerie

    Na další reakce se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno Blesk

    Fotogalerie
    74 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

xcarodejka: Ale proč vzpomínat "se zármutkem v srdci"? Na dobré lidi se spíše vzpomíná bez zármutku.

(11. 04. 2021 12:32)

mbmb: nemaji co psat,bohuzela kvantita clanku k jednomu tematu cele tydny zacala smrti k.svobody ! Totez CT neustalym monotematem se ukazala v cele ubohosti prave nyni...vysvobozenim je napr cisnik=kellner je vystridan stoletym dalsim zemrelym.

(11. 04. 2021 04:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy