Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Novým předsedou okresního fotbalu je Libor Šolc. Čistý Hattrick má ve výboru čtyři zástupce

Novým předsedou Okresního fotbalového svazu České Budějovice se stal Libor Šolc, který na sobotní valné hromadě v hotelu Clarion vystřídal v čele okresního fotbalu končícího Jiřího Kureše. Do výkonného výboru byli na nadcházející čtyřleté období zvoleni Jiří Malý, Michal Průcha, Karel Musil, Jan Pintér, Jan Čapek a Tomáš Kupka.

Zástupci Čistého Hattricku, kteří podle svých slov usilují o změnu poměrů ve fotbale, získali většinu ve výkonném výboru.

„Pozice předsedy sice připadne Liboru Šolcovi, ale to vůbec není důležité. Zásadní je, že jsme v dostatečném počtu dostali mandát prosazovat naše myšlenky a cíle. Jiří Malý získal skvělých 37 hlasů v prvním kole volby do výkonného výboru, což je opravdu silný mandát, stejně tak ostatní kolegové zabodovali perfektně,“ píše Čistý Hattrick ve svém prohlášení.

Volba předsedy VV: Libor Šolc (32), Jiří Malý (23). Hlasovalo 55 delegátů. Volba do VV, 1. kolo: Jiří Malý (37), Michal Průcha (32), Karel Musil (31), Jan Pintér (28), Jan Čapek (27), Jiří Kubeš (25), Brigita Jindrlová (24), Jiří Vlček (22), Tomáš Kupka (20), Jan Baštář a Roman Šperňák (oba 19), Otto Vrábek (15), Josef Šafránek a Miroslav Koláček (oba 10). Hlasovalo 54 delegátů. Volba do VV, 2. kolo: Čapek (22), Kupka (20), Baštář (17), Jindrlová (13), Kubeš (11), Šperňák a Šafránek (oba 4), Vrábek (1). Hlasovalo 49 delegátů. Veřejná volba ORK: Jan Frantík, Ladislav Bernát a Miroslav Šmejkal (vš. 43 hlasů).

Ohodnoť článek

Foto malseroudne.cz

Štítky České Budějovice, fotbal, OFS, Libor Šolc, Jiří Malý, Jan Čapek, Karel Musil, Jiří Kubeš, Jiří Vlček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novým předsedou okresního fotbalu je Libor Šolc. Čistý Hattrick má ve výboru čtyři zástupce  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.