InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cesta na dovolenou aneb Jak se vyhnout dezinformacím

    pondělí 20.5 13:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Lidická 1, České Budějovice

  • Lék Dr. Stejskala

    pondělí 20.5 15:00 - Jihočeské divadlo Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Místo výhry oči pro pláč! Almeida nedal penaltu a v závěru přišlo Táborsko i o bod

Stephano Alves de Almeida neskrýval po utkání velké zklamání. Penalta ze 78. minuty bude jednomu z nejlepších hráčů dlouho rezonovat v hlavě. Za stavu 1:1 mohl poslat svůj tým do vedení, jenže přestřelil. Hosté za deset minut vstřelili vítěznou branku. , Autor: Josef Janda

Stephano Alves de Almeida neskrýval po utkání velké zklamání. Penalta ze 78. minuty bude jednomu z nejlepších hráčů dlouho rezonovat v hlavě. Za stavu 1:1 mohl poslat svůj tým do vedení, jenže přestřelil. Hosté za deset minut vstřelili vítěznou branku.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Nedělní odpoledne nabídlo u Jordánu druholigovou bitvu Táborska s nejlepším týmem na hřištích soupeře. Prostějov přijel do Tábora s vizitkou týmu, který neprohrál v letošní sezoně všech osm utkání venku. Domácí borci chtěli navléknutí devátého prostějovského korálku zabránit a nebyli od toho vůbec daleko. Za stavu 1:1 po brankách Píchala a Navrátila kopal Stephano Alves de Almeida v 78. minutě penaltu, jenže branku přestřelil. Hosté z jediné kloudné akce ve druhé půli vytěžili o deset minut později vedoucí gól, který znamenal pro Hanáky tři body a posun na 2. místo v tabulce. Táborsko prohrálo doma už šesté utkání z devíti a minimálně do dalšího zápasu v Hradci Králové zůstane na sestupové pozici.

 

FC MAS Táborsko – 1. SK Prostějov 1:2 (0:1), branky: 55. Navrátil – 19. Píchal, 88. Kopřiva, rozhodčí Matějček – Vejtasa, Černoevič, ŽK (2-3): 26. Janošík, 86. Navrátil – 9. Jurásek, 22. Sus, 65. Bárta, bez diváků.

FC MAS Táborsko: Pecháček – Almeida, Navrátil, Holiš, Dybala (46. Havrda) – Tolno, Modou, Boula (88. Majka), Janošík (46. Tusjak) – Čapek (75. Nielsen), Provazník (60. Pinc).

1. SK Prostějov: Mucha – Machynek, Bala, Sus, Stříž (84. Schuster) – Koudelka (70. Spáčil), Omale, Kopřiva, Jurásek – Zlatohlávek (55. Zapletal), Píchal.

Další podrobnosti z utkání a ohlasy přinese středeční Týdeník Táborsko.

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Makame dal. Zachrana se da zvladnlut. A hlavne ciste, bez korupce!

    Vloženo 12.4.2021 21:15:07

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Je to škoda,protože Prostějov byl marný,pouze uřvaný.Druhou půli Táborsko jasně lepší.Ale takto kopnout penaltu a možná tři body je strašidelné,už jen kvůli tomu,že penalta to nebyla(stál jsem přímo před tím) tam mu sudí spočítal to vše za celý zápas.Jen neschopnost dát gól a proměnit pently stálo borce tři body.Ale hra byla určitě koukatelná.Škoda.

    Vloženo 12.4.2021 19:30:34

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace