Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2021 10:57:00

Čekali jste změnu? Túhle!

Čekali jste změnu? Túhle!

Komentář na facebookovém profilu k sjezdu ČSSD

Kdo čekal na on line sjezdu sociální demokracie nějaký nový vítr, mýlil se. Krize strany je ještě hlubší, než mohl čekat i ten největší pesimista. Volební holomajzna 100:0 svědčí o tom, že proběhla předem domluvená volební matematika.

Kdo se domnívá, že po volební prohře měl Petříček odstoupit z postu ministra, nedomnívá se dobře. Pokud skutečně bude chtít dnes už zřejmě exministr zahraničí do vedení budoucí ČSSD, stačí si počkat na volební fiasko. Jako oběť současného předsedy bude mít lepší startovací pozici.

Vládě se notoricky nedaří už vůbec nic, kromě bezuzdného rozhazování peněz. Pokud se týká jejího prvního místopředsedy Jana Hamáčka, může od sobotního on line sjezdování omlouvat svoji neschopnost nevyspáním. To je asi nejdůležitější zpráva víkendu, pokud pomineme unikátní věc, že Sputnik V budou pro Slováky ověřovat a testovat Maďaři.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama