Kolekce Circlle Contour Mono

Kolekce Circlle Contour Mono

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Značka Circlle vyrábí sportovní dámskou módu na bázi udržitelnosti. Je to lokální, udržitelná a etická značka, která nyní rozšiřuje svoji kolekci Contour o nové jarní barvy.

Dámská sportovní kolekce Circlle má vždy minimalistické pojetí. Celá kolekce Circlle Contour Mono vyzdvihuje krásu ženských křivek a povzbuzuje k sebelásce. Nově zahrnuje pohodlné legíny Ivy, tílka Zanna i Lily, a podprsenky Rayne i Sahara v barvách Nero, Ivory a svěží Rose.

Materiál

Inovativní materiál legín a podprsenek zahalí celé tělo do měkkého objetí 100 % recyklovaných vláken a jemné barevné kombinace zajistí stylový vzhled za každých okolností. 100% recyklovaný materiál legíny a podprsenek je antibakteriální, umožňuje pokožce i přes kompresnost dýchat a zároveň poskytuje kůži potřebnou jemnost a hebkost. Díky procentu elastinu legíny Ivy obejmou každé ženské křivky a zajistí podporu při každém pohybu.

Co vše kolekce obsahuje?

Kolekce Contour Mono dále obsahuje zcela nové barevné varianty legín Ivy, podprsenek Sahara a Rayne i tílek Lily a Zanna, které lze využít pro jakékoliv sportovní aktivity i jako pohodlné oblečení do města. Příjemně jarní ale i kontrastní barevné palety oblečení jsou nadčasové a jejich udržitelnost spočívá také v jejich kombinovatelnosti.

Nové kousky a barvy kolekce Contour Mono jsou již nyní k dispozici na webových stránkách Circlle. Udělejte krok s ohledem na naši planetu a navštivte: https://www.circlle.cz/.

Zdroj foto: Circlle

Sponzorované odkazy



Štítky: Kolekce, značka Circlle, kolkce Contour Mono, Circlle Contour Mono