Zprávy s Michalem Kavalčíkem, extrémní kempování v Česku, pořad s nabídkou psů z útulků, obličejová jóga i nové série oblíbených pořadů ze Streamu

Hana Holubová 12. dubna 2021

Zbrusu nové pořady čekají od začátku dubna na diváky videoportálu Televizeseznam.cz. Pravdivé zprávy z naší domoviny naservíruje každou neděli Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, Štefi s Vojtou se pokusí v pořadu Kempiči v extrému přečkat čtyři noci na místech, kde by si stan postavil jen blázen. Tipy pro všechny pejskaře, rozhovory s veterináři, ale i neveselé příběhy psů, kteří hledají nový domov, přinese pořad Packa pro útulkáče. Dokumentárním pořadem Proměna 2020 o známých šumavských sídlech provede diváky Matěj Hádek. Nebude chybět ani trošku cvičení: funkční cviky pro krásný obličej divákům ukáže Marta Ondráčková v pořadu #udrzksicht. Produkce Streamu pak představuje nové série originálního pořadu Jak nás vidí svět, Děti vs. nebo Kdo to mluví s nejznámějšími českými dabéry.

Novinky na Televizeseznam.cz

Pravdivé zprávy

Nový pořad Michala Kavalčíka (alias Rudy z Ostravy) vám exkluzivně na Televizeseznam.cz naservíruje každou neděli „první pravdivé zprávy v této zemi“. Zábavný pořad o zpravodajském dění v Česku za uplynulý týden. Sledujte od 18. dubna exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Projekt Lockdown

Série čtyř dokumentárních rozhovorů, která přináší skutečný obraz pandemie z pohledu kulturního a sportovního prostředí. Sledujte od 15. dubna každý druhý čtvrtek exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Kempiči v extrému 

Štefi s Vojtou aneb Kempiči jsou zpět a čelí velké výzvě! V nové sérii zábavného pořadu
s podtitulem „v extrému“ musí přečkat čtyři noci na extrémních místech, kde byste si stan rozhodně nikdy nepostavili. Přežijí noc například v jeskyni, nebo ve vichřici na vratkém voru uprostřed rybníka? A proč vlastně riskují svůj život? Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Proměna 2020

Dokument o proměnách známých šumavských sídel, ve kterém se mimo jiné dozvíte, jak dopadl kdysi nejluxusnější hotel v Česku. Pořadem provází herec Matěj Hádek. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Tipy pro nádhernou zahradu 

Pořad pro všechny, kteří se zajímají o zahradničení. Praktické tipy, jak se starat o stromy, keře i okrasné a zeleninové záhony. Každý měsíc začíná zahradnickým kalendářem, následují díly věnované jednotlivým zahradnickým pracím. Pořad je určen jak zahrádkářům, tak těm divákům, kteří si chtějí zkrášlit své terasy nebo balkony. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Packa pro útulkáče i pejskaře 

Oblíbený pořad Packa pro útulkáče ve kterém se pravidelně představují útulky a jejich svěřenci, kteří hledají nový domov, přináší příběhy lidské laskavosti, obětavosti, ale
i bezcitnosti. Packa pro pejskaře je zase plná zajímavých informací o výchově a péči o čtyřnohé mazlíčky, rozhovorů s veterináři, chovateli či trenéry. Nechybí ani tipy na hry
a zábavu. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Rád jím, nerad vařím

V nové sérii kulinářského pořadu Rád jím, nerad vařím se objeví Pepa Nemrava, kterého znáte z televizní soutěže Masterchef Česko. Ukáže vám jednoduchý recept na výtečnou sekanou nebo kuře na paprice. Po Pepovi v pořadu vystoupí herečka Bára Jánová, se kterou si mimo jiné uděláte výbornou bramborovou kaši z pečených brambor. Pořadem provází Michal Deus. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

 #udrzksicht

Jak bezbolestně odstranit spadlá oční víčka nebo povadlou kůži na krku? Stačí na to pár cviků, které nejenže pomáhají, ale taky se u nich pěkně pobavíte. Chcete znát tajemství krásy? Zkuste obličejovou jógu od herečky Marty Ondráčkové. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Nezapomněli jsme ani na nejmenší

Na Televizeseznam.cz najdete také spoustu nového pohádkového obsahu. Od března u nás děti najdou pohádkový seriál Kouzelná Kamila o čtyřleté zvídavé dívence nebo kreslené pohádky Originálos o tom, jak se pračlověk vypořádává s nástrahami vynálezů, které používáme dodnes. Nechybí ani populární animovaný seriál o kouzelném městě, kde na bezpečnost všech obyvatel dbají Statečná autíčka. V dubnu se naši nejmenší diváci mohou těšit na další pohádky a dětské pořady.  

  • Druhá série pohádek o vtipných příhodách dvou rybiček v akvárku Flip Flap.
  • Dva chameleoni v pozdním rozkvětu Cam a Leon, kteří dříve žili jako domácí mazlíčci, nyní nazývají svým domovem blízký park. 
  • Pojďme se učit s Timmym: Každý díl tohoto seriálu představuje jeden příběh zaměřený na rozšiřování dětské slovní zásoby. Všechny díly končí závěrečným tancem, jenž je odměnou za to, že divák zhlédl celý příběh až do úplného konce.


Nové série oblíbených pořadů z produkce Streamu

Jak nás vidí svět

Chris a Manish jsou zpět se svým originálním pořadem Jak nás vidí svět. Co si o nás, Češích, myslí cizinci a jak vnímají naši republiku, jazyk, tradice či národní kuchyni? V nových dílech se cizinci pustí do květákového mozečku s bramborem, ohodnotí klasické české filmy, vyzkouší stavebnici Sevu nebo se pokusí zvládnout vědomostní test o České republice. Nové díly sledujte každý pátek exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Děti vs.

A co děti?! Co si myslí o světě kolem sebe? Nová série zábavných dětských postřehů startuje zkraje dubna a má devět dílů. Naše ratolesti nám poví, co ví o komunismu a jaký na něj mají názor, okomentují hračky našeho mládí a zjistíme, jak podle nich vypadá samotný bůh. Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Kdo to mluví
Nové díly pořadu Kdo to mluví ze zákulisí českého dabingu. Jak probíhá natáčení, historky ze studia i vzpomínky na nejkrásnější dabingové práce okomentuje například Valerie Zawadská, Pavel Rímský nebo Stanislava Jachnická. Každou neděli exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Vetřelci a plameňáci

Sochař, pedagog, popularizátor výtvarného umění ve veřejném prostoru Pavel Karous se znovu vrací na scénu. Mají se odstraňovat výtvarné realizace z dob normalizace? Nad tím se bude Pavel Karous v pořadu Vetřelci a plameňáci zamýšlet u sousoší Komunisté v Ostravě. Jak se v Havířově, Brně a Olomouci popasovali s pomníky Marie Kudeříkové, popravené mladé antifašistky? Sledujte exkluzivně na Televizeseznam.cz.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích