Zagorová, nebo Voborníková? Snaží se »ututlat« minulost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zagorová, nebo Voborníková? Snaží se »ututlat« minulost?

Ani Hana Zagorová, ani Miluška Voborníková si prý nevzpomínají.
Ani Hana Zagorová, ani Miluška Voborníková si prý nevzpomínají. (Foto ara)

Vydavatelství Supraphon po letech vydalo album se směsí staropražských písniček, na němž byl v roce 1973 i hit Pepíčku, který nazpívaly zpěvačky Hana Zagorová , Laďka Kozderková, Miluška Voborníková, Milena Zahrynowská  a Hana Talpová. Jenže ten už nyní na elpíčku údajně chybí. Která ze zpěvaček mu dala "stopku"?

Podle magazínu Rytmus života nejspíš skutečně jedna z interpretek nedala souhlas se zveřejněním. A vzhledem k tomu, že Laďka Kozderková a Milena Zahrynowská už nejsou mezi námi, ve hře zůstávají jen tři dámy. Které by padesát let starý song mohl vadit?

„To jsem určitě nebyla já,“ reagovala na dotaz citovaného týdeníku Hana Talpová, jež dodala: „Pochybuju, že Miluška by to odřekla, tak jestli ta Hanka, ale je to divné,“ odpověděla. Miluška Voborníková pak byla prý překvapená, že v Silvestru roku 1973 vůbec účinkovala. „Mě se na tohle nikdy nikdo neptal. V tom vám nepomůžu,“ odvětila.

Hana Zagorová: V bytě jí unikal plyn! Hrozilo, že už se neprobudí!

Video se připravuje ...

Ztráta paměti?

Více světla do celé kauzy nevnesla údajně ani Hana Zagorová. „Nemám nejmenší potuchy. Nazpívala jsem několik set písniček, když mi řeknete něco, co bylo na Silvestra roku 1973, tak opravdu netuším. To se mě raději neptejte,“ uvedla ke zmizení písničky manželka Štefana Margity.

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.