Ta se společně s klientem dohodla na stáhnutí návrhu na obnovu. Své stanovisko zaslala v pondělí Krajskému soudu v Ostravě. „Na krajský soud prozatím tento návrh nebyl doručen,“ řekla v úterý Deníku mluvčí soudu Veronika Ralevská.

Rejžková se ke stažení žádosti o obnovu řízení rozhodla z několika důvodů.

Vloupání cizinci, Ostrava. Fotografie přímo z akce je z kamerových záznamů, omluvte sníženou kvalitu.
Podívejte se, hbití cizinci loupili v Ostravě. Odjížděli se zbožím za 800 tisíc

„Důvodem našeho společného rozhodnutí je zjištění nové skutečnosti plynoucí z dodatku ústavního znaleckého posudku,“ řekla Rejžková exkluzivně Zlínskému deníku.

Rejžková také opakovaně poukazovala na údajnou podjatost senátu pod vedením předsedkyně Renaty Gilové, který nad Kramným vynesl odsuzující verdikt. Tento senát by měl rozhodovat o povolení, či zamítnutí obnovy. Kramný se několikrát pokusil dosáhnout toho, aby o obnově jednal jiný senát. Se svými námitkami a stížnostmi ale postupně neuspěl u krajského, vrchního, Nejvyššího a posléze ani Ústavního soudu.

První den v ostravské zoologické zahradě v Michálkovicích po rozvolnění vládních opatření proti čínské nákaze je docela rušný.
Rozárka (6 let) mudrovala v ostravské zoo: „Pustili nás tu po sto letech!“

Kramný byl uznán vinným z vraždy dcery a manželky. Podle pravomocného verdiktu své příbuzné zabil elektrickým proudem v létě 2013 během rodinné dovolené v Egyptě. Kramný vinu odmítl. V lednu 2016 mu soud vyměřil osmadvacet let žaláře. V létě 2018 podal Kramný žádost o obnovu procesu.