Zuzana Hejnová ambasadorkou značky Mizuno 

Zuzana Hejnová ambasadorkou značky Mizuno 

Dvojnásobná mistryně světa a olympijská medailistka na trati 400 m překážek Zuzana Hejnová vstupuje do sezony 2021 jako ambasadorka značky Mizuno. 

„Mám radost, že mohu jít ve šlépějích Honzy Železného a Ivana Lendla,“ říká Zuzana Hejnová o nově navázané spolupráci s japonskou značkou Mizuno, která dříve oblékala a obouvala rovněž obě zmíněné ikony českého sportu. 

 „Aktuálně jsem si oblíbila dvoje boty, a totiž Mizuno Wave Rider a Wave Sky. Obě mi vyhovují a jsem s nimi opravdu spokojená,“ říká Hejnová o legendárních Riderech, které jsou letos v nabídce již 24. sezonu (Wave Rider 24), a objemovce s vynikajícím tlumením Wave SKY 4. Obě boty jsou kromě typické vlnové desky Mizuno Wave vybaveny rovněž inovativní technologií mezipodešve Mizuno Enerzy, která garantuje pohodlný došlap s vysokou návratností energie z dopadu do odrazu. 

Vrcholem sezony pro Hejnovou budou letos samozřejmě olympijské hry, kterých se zúčastní již počtvrté, přičemž v každé z předchozích tří účastí se dokázala probojovat až do finále a z Londýna 2012 dokonce přivezla bronzovou medaili. 

„Podobný výsledek bych si pochopitelně přála i na hrách v Tokiu. Finále a v něm zaběhnout co nejlepší výsledek,“ říká Hejnová, která se nyní připravuje na sezonu v Jihoafrické republice. „Vrátím se na konci dubna, kdy by se snad měla rozběhnout atletická sezona, a to včetně Diamantové ligy. Vše pak budu směřovat ke zmiňovanému vrcholu sezonu, srpnové olympiádě.“