Hlavní obsah
Článek

Letošní sezóna předávání filmových, televizních či hudebních cen se bez výjimek koná v online režimu. Na hlavní část 74. udílení cen British Academy Film Awards se do londýnské Royal Albert Hall ale přece jen několik oceněných osobností sjelo osobně, byť se večer konal bez publika.

Během galavečera ve Spojených státech se osobnosti nedržely zkrátka, ani když na udílení nebyly přítomny osobně a zúčastnily se formou videopřenosu. Stejné to bylo i na druhé straně oceánu v rámci akce, která je britskou obdobou amerických cen Emmy. Bylo se nač dívat, ať už to byla róba Vanessy Kirby připomínající brnění, princeznovské šaty Marie Bakalovy od Armaniho, nebo zlato-stříbrná nádhera módní ikony Cynthie Errivo přímo na červeném koberci.

Prohlédněte si níže v článku a galerii náš výběr toho nejlepšího z módního světa, co se na letošních cenách BAFTA objevilo, ať už na červeném koberci, či v pohodlí domova.

Vanessa Kirby se oblékla v ateliéru Versace do úchvatných šatů připomínajících brnění vytvořené uměleckým kovářem. Minimalismus konvenoval dokonalé figuře nositelky.

Do moderního brnění oblékla Donatella Versace také herečku Renée Zellweger (54).

Zcela výjimečně se bulharská herečka Maria Bakalova cítila v princeznovské róbě Giorgio Armani, tvořené patentkami pokrytým šifonem.

Reklama

Další články

Načítám