14/4
Velký jarní úklid: s KiK je to snadné

Velký jarní úklid: s KiK je to snadné

14. dubna 2021 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Úklid domácnosti patří asi u většiny z nás do kategorie nepříliš oblíbených domácích prací. Pokud se k jarnímu úklidu ale odhodláte, uvidíte, že pocit z čisté a přehledně srovnané domácnosti je k nezaplacení. Jak začít a jak pokračovat?

V první řadě si stanovte priority a jasné cíle úklidu. Ty je pak dobré rozdělit do menších dílčích úkolů, díky čemuž vám bude uklízení rychleji ubíhat. Důležití jsou také správní pomocníci – tedy různé mopy, ruční vysavače a v neposlední řadě organizéry a krabice, které vám pomohou k lepší organizaci prostoru.

Jaro je o zrození nového v přírodě i v životě

Jaro je ideální doba k pomyslnému novému začátku, a tak je dobré připravit nejen sebe, ale také domácnost na příchod prosluněných měsíců. Velký úklid je bezpochyby náročný úkol, a proto si k němu přizvěte správné pomocníky, kteří vám usnadní práci.

Praktičtí pomocníci

  • Díky mopu s nádržkou na vodu budete mít vytřeno raz dva a pro místa, kde se neustále drží vlhko, jako je například koupelna, se zase skvěle hodí praktický gumový smeták.
  • Pomohou vám i praktické utěrky u mikrovlákna, sušák prádla, nebo nové bytové doplňky, které navodí jaro – dávkovač mýdla, předložka v krásné svěží zelené.
  • K jarnímu úklidu určitě patří i urovnání věcí třeba do nových úložnách boxů, nebo čisté povlečení. Ten příjemný pocit, kdy si lehnete do čerstvě ustlaných peřin, je přece k nezaplacení. V koupelně zase nezapomeňte na výměnu ručníků. A v kuchyni na odpadkový koš a odkapávač na nadobí (ne vše lze umývat v myčce).

V KiKu najdete ještě mnohem více – celou další řadu cool pomocníků, praktických domácích potřeb a nálož domácího textilu od příjemného povlečení přes ručníky až po různé deky a další drobnosti.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS