Právě čtete

Volány, pastelové barvy a další trendy letošního jara v 6 outfitech

5659  
Sdílet: 

Volány, pastelové barvy a další trendy letošního jara v 6 outfitech

Jeden by řekl, že trendy na letošní rok budou teplákové soupravy, tenisky a pyžama. Ale kdepak. Stejně jako každou sezonu je ideální čas na to, představit vám jarní trendy podle nového katalogu Tchibo.

14. 4. 2021 3 min. čtení Love Fashion Janina
Volány, pastelové barvy a další trendy letošního jara v 6 outfitech

Pro všechny módní nadšence jsou jarní a podzimní fashion week přehlídky v metropolích jako Londýn, Miláno, Paříž a New York vždy dlouho očekávanou akcí, kde velké módní domy představí svoje vize na další sezonu. Ne každý trend je však lichotivý, nositelný a smysluplný. Nutno uznat, že častokrát to bývá v reálném světě nepoužitelná záležitost.

V Tchibo jsme pro vás vybrali trendy, které dávají smysl pro „fashionistas“, ale i basic kousky, použitelné v reálném světě nás neobyčejně obyčejných žen. :-)

Pastelové barvy

V novém katalogu dominují hlavně tři barvy. Bílá, odstíny světle modré a pudrová.

Nejen že se tyto barvy dají vzájemně hezky kombinovat mezi sebou, ale bledě modrá a pudrová jsou poměrně snadno kombinovatelné i s věcmi, které máme v šatníku snad každá z nás. Při focení jsem primárně chtěla, aby celý outfit byl opravdu jarní a pastelový, tak jsem přidala plizovanou sukni v barvách duhy. Svetřík „chunky“ vzhledu je k ní úplně super.

Krásně bude ale vypadat i k džínám (ať už modrým, černým, nebo bílým). Ale pokud máte tělové kalhoty, i taková bledě modrá a tělová kombinace by byla velmi jarní avšak decentní.

Nemálo žen v mém okolí pestré barvy nesnese a při pohledu na růžovou se jim dělá nevolno. Pravda, ne každý odstín sedí každé z nás. Faktorů je hned několik. Barva vlasů a barva pleti jsou asi ty nejhlavnější. Pak také volba střihu a materiálu je důležitá. Například 100% bavlněná sukně z plátna se bude chovat ve stejném střihu úplně jinak než kupříkladu šifon. V druhé kombinaci nabízíme variantu modro-bílou.

Malé kabelky

Už minulý rok byly hodně na výsluní. O čem mluvím? Malé kabelky. Letošní trend říká, čím menší, tím lepší.

Za sebe si však nedokážu představit, že do kabelky nedám peněženku, klíče, telefon a kapesníčky. V tomto momentu můžeme v klidu říct, že trend opravdové minikabelky jako pomyslná klíčenka nedává v reálném životě ženy smysl. Ale snažila jsem se pro vás vybrat a kombinovat prakticky!

Ukážeme si hned dva outfity s tmavou sukní z nové kolekce. Na těle velmi příjemná, hluboké kapsy a vysoký pas. To jsou atributy praktičnosti a pohodlí zároveň. Plus vysoký pas opticky protáhne nohy a zakryje spodní bříško. :-) To je win-win!

Kombinace béžové a opravdu tmavě modré? Proč ne! Naopak. Tmavá modrá je velmi příjemná alternativa za smuteční černou. Odstíny béžové jsou také v paletě pastelů a letos byly vidět dokonce i v zimě mnohem více než kdy jindy. Příjemné barevné osvěžení v chladných dnech.

A kabelka? V praktické velikosti naprosto ideální i k elegantnějším outfitům. Musím uznat, že tahle se Tchibo opravdu moc povedla. A to jak tvarem, tak i velikostí.

Stejná sukně, ale v jiné kombinaci. Tentokrát s bílou mikinou a botami na podpatcích. Abychom měly ten pocit pastelového jara. :-) Sukně se dá krásně vzít nejen k teniskám, ale i k vysokým botám. No a kabelka je v tomto případě menší a doplňuje barvu botiček. Je ideálně velká na klíče, peněženku a mobil. :-)

Volány

Volány jsou osobně v mých očích každosezonní záležitost. Ale letos ještě o něco více.

Když pomineme 70. léta a klasické fiží primárně na halenkách, které si ve 21. století oblékneme maximálně na karneval, dnešní varianty volánů jsou jemnější. Dobře navržené volánové šaty ze správně zvoleného materiálu umí pro oko velmi lichotivě zahalit postavu.

Abychom si ukázaly dvě různé varianty, první máme šaty. V novém katalogu jsou hodně podobné. S delším rukávkem, který zakryje paži po loket. V krásné nebeské modré. Já záměrně zvolila na focení kontrast s růžovou v podobě sandálků a tmavší modrou kabelkou. Ale krásná by byla i béžová.

Tyto šatičky nemusíte nutně nosit k botám na podpatku, naopak by se daly krásně nosit i k teniskám.

Poslední tip dnešního článku je zase o volánech. A tentokrát v pudrově růžovém denimu. Volány totiž nemusí nutně být jen na šatech. Ale klidně na topu a ke kalhotám. V našem případě k džínám.  A jak můžete vidět, u outfitu máme použitý i trend malých kabelek a to rovnou v pastelové barvě. :-)

Nicméně, nezapomeňte na jedno… ač je něco trendem, není nutnost se tím slepě řídit. Stačí se jen inspirovat a kombinovat podle sebe :)

Pokud se vám článek líbil, mohlo by vás také zajímat
Další články