Projeďte si dnes prémii L’Etape CZE s Danem Turkem na Rouvy

 
Část trasy L’Etape Czech Republic si budete moct exkluzivně vyzkoušet předem i z pohodlí svého domova. A to díky spolupráci s aplikací ROUVY, která se stala oficiálním partnerem projektu a v digitalizované podobě nabízí jeden nejhezčích úseků trati. Vy si ho navíc můžete projet za doprovodu cyklistických profesionálů.

 

I v české verzi slavné Tour de France nebudou chybět vrchařské prémie. A právě na jednu z nich se pořadatelé společně s ROUVY zaměřili. Digitalizovanou pasáží je úsek ze Svatého Jana pod Skalou do Hájku u Červeného Újezdu. Součástí je také vrchařská prémie, které se říká Úhoničák. Dle typologie Tour de France se jedná o horskou prémii 4. kategorie s průměrným sklonem 3,8 % a délkou 2,9 km.

„V rámci spolupráce s ROUVY má každý exkluzivní možnost si tento úsek projet ve virtuálním prostředí. Navíc v pohodovém a nezávodním tempu. Díky nové funkci Group ride se pojede opravdu volně, jak se říká ´kecačka´,“ láká Přemysl Novák, manažer L’Etape Czech Republic. Funkce Group ride umožní všem připojit se do pelotonu, bez ohledu na výkonnost. Skupina drží při sobě, rychlejší i pomalejší jezdci jsou přitahování k lídrovi vyjížďky a nikdo ze skupiny neodpadá.

Akce s názvem „Představení vrchařské prémie L’Etape Czech Republic by Tour de France – Úhoničák“ se uskuteční ve čtvrtek 15. dubna od 19 hodin. Průvodcem bude profesionální cyklista Daniel Turek společně se zkušeným cyklistickým komentátorem Martinem Hačeckým.

„Myslím, že je to skvělá příležitost, jak si v pohodovém tempu s výkladem od profesionála užít jeden z nejkrásnějších úseků celé trasy. Vážíme si toho, že můžeme díky spolupráci s ROUVY dát nejen přihlášeným účastníkům malou ochutnávku z L’Etape Czech Republic, a věříme, že to bude atraktivní zážitek,“ pokračuje Novák.

Daniel Turek se v březnu stal historicky prvním mistrem České republiky ve virtuální cyklistice. Osmadvacetiletý jezdec stáje Team Felbermayr – Simplon Wels triumfoval na části trasy jarní klasiky Velká Bíteš – Brno – Velká Bíteš. Společně se zástupci koa.cz také připravuje oficiální tréninkový program pro všechny účastníky L’Etape Czech Republic. „Dan bude mít určitě k téhle pasáži zajímavé postřehy, které se během závodu můžou hodit,“ myslí si Novák.

 

Registrace probíhá na těchto stránkách: my.rouvy.com/group-ride/live/49131.

 

15.04.2021 - Závody - autor: Jan Nemec - 1562x rouvy daniel turek
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Týmy a klubyRouvy Specialized 2024
    Rouvy Specialized 2024
  2. Ostatní závodyRouvy Grand Prix Vimperka se jede již v neděli
    Rouvy Grand Prix Vimperka se jede již v neděli
  3. PozvánkyLa Vuelta i její virtuální dvojče La Vuelta Virtual odstartovaly v pátek
    La Vuelta i její virtuální dvojče La Vuelta Virtual odstartovaly v pátek
  4. Kolo pro životRouvy a Kolo pro život rozjíždí svou tradiční zimní minisérii
    Rouvy a Kolo pro život rozjíždí svou tradiční zimní minisérii
  5. Týmy a klubyRouvy dává šanci mladým cyklistům, představuje tým Saris Rouvy Sauerland
    Rouvy dává šanci mladým cyklistům, představuje tým Saris Rouvy Sauerland
  6. Trénink a fitnessNa Rouvy letos cyklisté z 242 zemí najeli už 76 milionů km
    Na Rouvy letos cyklisté z 242 zemí najeli už 76 milionů km

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744