Josífek je sice celý táta Josef Pizinger (33), ale pusu a široký úsměv má po Vendule. Na každé fotce je vysmátý jak lečo, a když jde o jídlo, tak nezná bratra.

V naší rodině všichni rádi jíme a jsme jen tak,“ okomentovala zpomalené video, na kterém synka krmí Pizingerová. „Ten je tedy Boží!! Vendulo, přestaň blbnout s efekty, dávej mi ho sem pěkně reálně, chci slyšet, jak se směje, křičí, všechno,“ netají své nadšení herečka Eva Holubová, která je Vendulina dobrá přítelkyně. 

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

A není jediná, kdo je z maličkého nadšený. „Já toho Vašeho Josífka prostě zbožňuji, nic na celém instagramu mě neumí tak potěšit a rozesmát jako on. Z jeho úsměvu téměř učůrávám a miluju pohled na všechny, co mají apetit,“ rozplývá se jedna ze sledujících.

Pravdou je, že malý Pizinger, který oslavil půl roku života, je rozkošný. „Je krásný, jak děti umí jen tak být a my se na to nemůžeme pořád vynadívat,“ rozplývá se Vendula. 

Fotogalerie
59 fotografií